Cursuri Elixir

Cursuri Elixir

Cursurile locale de instruire Elixir instructori, demonstrează prin practica interactivă practică practică interactivă cum să dezvolți aplicații și sisteme care tolerează erorile cu Elixir Pregătirea Elixir este disponibilă ca „antrenament live la fața locului” sau „antrenament live la distanță”. Pregătirea live la fața locului poate fi efectuată local în spațiile clienților din România sau în centrele de formare corporativă NobleProg din România . Antrenamentul live de la distanță se realizează printr-un desktop interactiv, de la distanță. NobleProg - Furnizorul tău local de formare

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Elixir Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Elixir este o limbă de programare funcțională și concurențială. Phoenix este un cadru open source pentru a exploata mediul web Erlang VM pentru a gestiona conexiunile la scară. Elixir și Phoenix împreună, permite utilizatorilor să dezvolte aplicații și sisteme tolerante de eroare. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor web care doresc să programeze în Elixir cu Phoenix pentru a dezvolta aplicații și sisteme tolerante de eroare. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Master în programare funcțională și Elixir modele de proiectare. Creați aplicații responsive de o singură pagină și de mai multe pagini. Utilizați OAuth cu Phoenix pentru autentificare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Elixir Cursuri, Seara Elixir Training, Elixir Camp, Elixir Cu instructor, Sfarsit de saptamana Elixir Training, Seara Elixir Cursuri, Elixir Coaching, Elixir Instructor, Elixir Trainer, Elixir Cursuri, Elixir Clase, Elixir Pe pagina, Elixir curs privat, Elixir one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions