Cursuri SciPy

Cursuri SciPy

Online sau la fața locului, cursurile de formare SciPy live conduse de un instructor demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați SciPy pentru a crea funcții de calcul științifice avansate cu Python. Antrenamentul SciPy este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. SciPy este cunoscut și sub numele de Scientific Python. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

SciPy Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
SciPy este o bibliotecă de sursă deschisă Python pentru calculul științific, matematic și tehnic. Este construit pe extensie NumPy, oferind o gamă largă de funcții pentru efectuarea operațiunilor numerice complexe. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze SciPy pentru a crea funcții avansate de calcul științific cu Python. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe crearea funcțiilor informatice științifice. Obțineți beneficiul deplin de SciPy caracteristici prin realizarea de exemple practice de operațiuni complexe. Implementarea și optimizarea algoritmelor și funcțiilor matematice pentru a rezolva problemele științifice. Design structuri de date și metode de interpolare pentru vizualizare, prelucrare și analiză.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana SciPy Cursuri, Seara SciPy Training, SciPy Camp, SciPy Cu instructor, Sfarsit de saptamana SciPy Training, Seara SciPy Cursuri, SciPy Coaching, SciPy Instructor, SciPy Trainer, SciPy Cursuri, SciPy Clase, SciPy Pe pagina, SciPy curs privat, SciPy one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions