What sets us apart?

NobleProg - Furnizorul Global de Cursuri Locale

 

Ani de experiența și mii de cursuri efectuate, precum și caracterul global al NobleProg ne/au transformat într-un leader pe piața cursurilor de formare în tehnologii avansate. Toate operațiunile noastre au suportul unor instrumente puternice și al unor procese de business perfecționate în mod continuu, rezultatul fiind o cooperare eficientă, dinamica și efectivă cu clienții noștrii. Varietatea de soluții de formare oferite (de la cursuri remote, la cursuri publice și la sediu, la cursuri în weekend) ne permite să livrăm cunoaștere rapid, oriunde este nevoie de aceasta în acest moment și în cel mai potrivit și mai profitabil fel pentru participanți.

 

Ce ne face diferiți?

 

Local peste tot pe Glob

NobleProg a fost fundat în 2005 în Cracovia. Cu sedii în Varșovia, Londra și New York, compania a filiale peste tot în lume, în special câteva birouri în Polonia, Anglia, Germania, SUA, Canada, Mexic, China, Orientul Apropiat și Singapore. Flexibilitatea instructorilor noștri, precum și procese organizaționale optimizate ne permit să oferim cursuri chiar și în locuri fără o prezență fizică a companiei. Toate operațiunile noastre sunt complementate de o technologie inovativă pentru cursurile remote.

 

Un pas înainte

Grație unui model global de operațiuni, NobleProg poate anticipa schimbări tehnologice și trenduri într-o țară sau alta în următorii ani. Suntem pionieri în introducerea pe piața poloneză a unor training-uri pe techologii care abia își câștigă recunoașterea în Polonia și despre care competitorii noștri nu au auzit încă. Suntem la înălțime atunci când vine vorba să găsim soluții formative la provocările pe care ni le prezintă clienții, astfel că de/a lungul anilor am căștigat încrederea a mai mult de 2000 de parteneri de afaceri.

 

Cunoștințe puse în practică

Instructorii NobleProg au nu doar cunoștințe academice vaste, atât în domeniul lor de expertiză cât și în tehnici de predare, însă mai presus de orice ei sunt practicieni in domeniul invățării. Ei lucrează zilnic într-un mediu tehnologic și își dezvoltă în mod continuu aptitudinile, înțelegerea și perspectivele asupra anumitor domenii tehnologice. Acest gen de cunoștințe practice sunt apoi predate participanților la curs, asigurându-ne că aceștia vor reuși să pună în practică înțelegerea acumulată in respectivul domeniu tehnologic.

 

Puterea grupurilor mici

Training-urile oferite de NobleProg sunt organizate în grupuri mici – chiar și pentru o singură persoană. În acest fel, ne asigurăm că fiecare participant poate să profite la maximum de curs și de atenția nedivizată a instructorului.

 

Parteneri strategici

Trainerii noștri cooperează direct cu organizații care crează noi tehnologii. Suntem în legătură strânsă cu OMG (Object Management Group) pentru care suntem parteneri unici în Polonia pentru OMG Content Developer title. Aceasta înseamnă că experții NobleProg sunt cei care lucrează în comitetul OMG și care iau parte la crearea celor mai importante standarde în IT – BPMN și UML – precum și la etapele de certificare pentru acele tehnologii.

 

Cursuri croite pe nevoile dumneavoastră

La NobleProg ne tratăm clienții în maniera individuală, ținând cont de faptul că diferitele industrii au nevoi, obiective strategice și medii de lucru diferite și deci au nevoie de abordări diferite. Pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri adaptăm fiecare plan de curs la nevoile lor particulare, pentru a le putea oferi o soluție formativă holistică.

 

Garanția calității

Atunci când solicitați un curs de la NobleProg, vă asigurați de soluții formative de cea mai înaltă calitate croite pe așteptările dumneavoastră. Fiecare proces al livrării training/ului este supervizat de Coordonatori de Training dedicați, al căror unic rol este să asigure un flux de informații fluid între participanți si instructori. Ajunge să ne spuneți ce necesități aveți și noi ne ocupăm de restul.

 

 

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions