Schița de curs

Introducere

  • Istoria Lean: Sistemul de producție Toyota
  • Lean producție vs operațiuni de servicii lean

Lean Gândirea

  • Organizarea activităților umane

Cinci principii ale Lean

  • Valoare
  • Fluxul de valoare
  • curgere
  • Trage
  • Perfecţiune

Tipuri de deșeuri

  • Deșeuri tangibile vs deșeuri intangibile
  • Activități cu valoare adăugată versus activități fără valoare adăugată în muncă
  • Opt tipuri de deșeuri în operațiuni de servicii
  • Utilizarea unor valori greșite pentru a măsura deșeurile

Masurarea performantei

  • Observarea proceselor
  • Înțelegerea aspectelor cheie ale unui KPI
  • Timpul ca factor critic

Gândirea Sistemelor

  • Gestionarea pentru viitor
  • Gândirea sistemelor lui Deming în industriile de servicii

Pregătirea Enterprise pentru Lean

  • Lean procese
  • Ciclul de îmbunătățire continuă
  • Realinierea valorilor
  • Depășirea rezistenței
  • Proiecte pilot

Implementarea Lean în organizația dvs

  • Organizarea echipelor
  • Aplicarea tehnologiei și instrumentelor
  • Dezvoltarea oamenilor și a partenerilor
  • Urmărirea lucrărilor cu Kanban
  • Kaizen ateliere

Maparea proceselor

  • Utilizarea diagramelor fluxului de lucru
  • Ciclu de la comandă la livrare

Cartografierea fluxului de valoare

  • Lean măsurători
  • Crearea de hărți de stat actuale și viitoare

Analiza fluxului de valoare

  • Metodologia 5 S
  • La timp
  • Calitate încorporată

Promovarea Lean Gândirea în întreaga întreprindere

  • Instrumente + schimbare de cultură
  • Coaching
  • Dezvoltarea canalelor de comunicare și feedback
  • Concentrați-vă pe învățarea pe termen lung
  • Fiind bazat pe date

Evaluarea rezultatelor Lean

  • Lean matricea de maturitate
  • Urmărirea performanței
  • Benchmarking față de alte companii

Dezvoltarea Lean liderilor

  • Înființarea unei Lean echipe de conducere
  • Crearea unui sistem de succesiune

Metodologii complementare

  • Agile și Scrum
  • Six Sigma

Observații de încheiere

Cerințe

  • Dorința de a dezvolta oamenii, de a îmbunătăți eficiența și de a elimina risipa în cadrul organizației.
  • .

Audiență

  • Business manageri
  14 ore
 

Numărul de participanți


Dată început

Dată sfârșit


Dates are subject to availability and take place between 09:30 and 16:30.
Open Training Courses require 5+ participants.

Mărturii (4)

Cursuri înrudite

Categorii înrudite