Schița de curs

Înțelegerea pe noi înșine și pe ceilalți

    Înțelegând că atunci când le cerem altora să participe la o întâlnire, le impunem lista noastră de priorități Ce ne face să ne comportăm așa cum procedăm? Suntem conștienți de modul în care comportamentul nostru îi afectează pe ceilalți: răspund ei întotdeauna așa cum dorim noi și așa cum ar trebui? Dacă nu, de ce nu...?

Procesul de gestionare a întâlnirilor

    De ce este necesară o întâlnire; care sunt alternativele; este de preferat vreuna dintre alternative? Procesul de convocare, gestionare și pregătire pentru întâlniri: Crearea unei agende semnificative care să acopere obiectivele întâlnirii, subiectul (subiectele) care urmează să fie tratat și calendarele sugerate. Invitarea numai a persoanelor potrivite – și a nimănui altcineva. Gestionarea întâlnirii: permiterea doar a contribuțiilor relevante. (dar avand grija sa facem diferenta intre relevant si irelevant); respectarea agendei; respectarea timpului Crearea rezultatelor: nu neapărat procese verbale detaliate, ci, cel puțin, puncte de acțiune Organizarea întâlnirilor de urmărire

Participarea la ședințe

    Trebuie să particip la toate întâlnirile la care sunt invitat? Cum decid dacă particip (sau nu) la întâlniri? Ce justificări am pentru refuzul de a participa? Ce altceva am voie să fac în timpul unei întâlniri legate de participanți, subiectul discutat și orare?

Alte probleme de eficiență personală și timp Management.

    Stabilirea obiectivelor – personal și profesionale – și respectarea acestora Prioritizarea muncii Cum decid ce trebuie făcut? Cum prioritizez aceste activități?
Timp impus de angajați: personalul și colegii mei lucrează pentru mine sau lucrez pentru ei...?
  • Time Bandits: ce altceva îmi fură timpul și ce pot face în privința asta? e-mailuri
  • Apeluri telefonice
  • Întreruperi neplanificate
  • Activități de deplasare: amânare...
  • Alte lucruri…
  • Delegare efectivă
  • Assertiveness: căutarea unui compromis; să înveți să spui „nu” în mod eficient
      7 ore
     

    Numărul de participanți


    Dată început

    Dată sfârșit


    Dates are subject to availability and take place between 09:30 and 16:30.
    Open Training Courses require 5+ participants.

    Mărturii (6)

    Cursuri înrudite

    Categorii înrudite