Cursuri Ajax

Cursuri Ajax

Local instructor-led live Ajax training courses in România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
28 hours
Sinoptic
Instrumentul Google Web Toolkit (GWT sau GWT Web Toolkit) este un set de instrumente open source pentru construirea, optimizarea și menținerea aplicațiilor complexe JavaScript bazate pe browser în Java GWT este utilizat de multe produse la Google, inclusiv Google AdWords și Google Wallet În acest training instruit, participanții vor învăța conceptele de programare GWT necesare pentru a pune în mișcare o aplicație web Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Scrieți aplicații AJAX client în Java și implementați-le ca JavaScript în mai multe browsere (desktop, Android, iPhone etc) Dezvoltați o aplicație Web de înaltă performanță în timp ce depășiți idiosincraziile comportamentului browserului, XMLHttpRequest și JavaScript Înțelegeți și depășiți provocările programării Ajax Utilizați instrumentele GWT pentru a optimiza o aplicație web Public Frontend dezvoltatori web Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
35 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru dezvoltatorii de site-uri web care doresc să înțeleagă și să utilizeze Javascript și Ajax.
Sfarsit de saptamana Ajax Cursuri, Seara Ajax Training, Ajax Camp, Ajax Cu instructor, Sfarsit de saptamana Ajax Training, Seara Ajax Cursuri, Ajax Coaching, Ajax Instructor, Ajax Trainer, Ajax Cursuri, Ajax Clase, Ajax Pe pagina, Ajax curs privat, Ajax one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!