Cursuri Apache Ambari

Cursuri Apache Ambari

Cursuri locale, conduse de instructor Live Apache Ambari demonstrează prin practici interactive hands-on de gestionare a instrumentelor și practicilor oferite de Ambari pentru a gestiona cu succes clustere Hadoop.

Instruirea ambari este disponibilă ca "Training live la fața locului" sau "instruire în direct la distanță". De formare live la fața locului pot fi efectuate la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Antrenamentul live la distanță se realizează prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță.

NobleProg--furnizorul local de training

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Apache Ambari este o platformă de management open source pentru furnizarea, gestionarea, monitorizarea și asigurarea clusterelor Apache Hadoop În cadrul acestei instruiri live instruite, participanții vor învăța instrumentele și practicile de management oferite de Ambari pentru a gestiona cu succes grupurile Hadoop Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înființați un cluster Big Data live folosind Ambari Aplicați funcțiile și funcționalitățile avansate ale Ambari în diverse cazuri de utilizare Adăugați și eliminați fără probleme nodurile după cum este necesar Îmbunătățiți performanța clusterului Hadoop prin tuning și tweaking Public DevOps Administratorii de sistem DBAs Profesioniști de testare Hadoop Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Apache Ambari Cursuri, Seara Apache Ambari Training, Apache Ambari Camp, Apache Ambari Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache Ambari Training, Seara Apache Ambari Cursuri, Apache Ambari Coaching, Apache Ambari Instructor, Apache Ambari Trainer, Apache Ambari Cursuri, Apache Ambari Clase, Apache Ambari Pe pagina, Apache Ambari curs privat, Apache Ambari one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!