Cursuri Apache SINGA

Cursuri Apache SINGA

Cursurile de instruire live Apache SINGA, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna fundamentele și subiectele avansate ale Apache SINGA Apache SINGA de formare este disponibil ca "live live training" sau "de la distanță de formare live" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Apache SINGA Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
SINGA este o platformă generalizată de distribuire profundă pentru instruirea modelelor mari de învățare profundă pe seturi de date mari. Este proiectat cu un model de programare intuitiv bazat pe abstractizarea stratului. Se susțin o varietate de modele populare de învățare profundă, și anume modele de tip feed-forward, inclusiv rețele neuronale convoluționale (CNN), modele de energie cum ar fi mașinile Boltzmann restricționate (RBM) și rețele neuronale recurente (RNN). Multe straturi integrate sunt oferite utilizatorilor. Arhitectura SINGA este suficient de flexibilă pentru a rula cadre de antrenament sincrone, asincrone și hibride. SINGA sprijină, de asemenea, diferite scheme de partiționare neuronale pentru a paraleliza formarea modelelor mari, și anume partiționarea pe dimensiunea lotului, dimensiunea caracteristică sau partiționarea hibridă.

Public

Acest curs este adresat cercetătorilor, inginerilor și dezvoltatorilor care încearcă să utilizeze Apache SINGA ca cadru de învățare profundă.

După finalizarea acestui curs, delegații vor:

- să înțeleagă structura și mecanismele de implementare ale SINGA
- să fie capabil să efectueze sarcini de instalare / producție / arhitectură și configurație
- să poată evalua calitatea codului, să efectueze depanare, să monitorizeze
- să fie capabil să implementeze o producție avansată, cum ar fi modele de instruire, încorporarea termenilor, construirea de grafice și logare
Sfarsit de saptamana SINGA Cursuri, Seara SINGA Training, SINGA Camp, Apache SINGA Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache SINGA Training, Seara Apache SINGA Cursuri, SINGA Coaching, Apache SINGA Instructor, SINGA Trainer, Apache SINGA Cursuri, SINGA Clase, SINGA Pe pagina, Apache SINGA curs privat, SINGA one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions