Cursuri Apache SystemML

Cursuri Apache SystemML

Programele de instruire live, instruite Live Apache SystemML demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna fundamentele și subiectele avansate ale Apache SystemML Programarea Apache SystemML este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "training live live" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Apache SystemML Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Apache SystemML este o platformă distribuită și declarativă de învățare automată.

SystemML furnizează învățare automată la scară largă (ML), care are ca scop specificarea flexibilă a algoritmilor ML și generarea automată a planurilor de rulare hibride, de la un singur nod, calcule în memorie, până la calcule distribuite pe Apache Hadoop și Apache Spark .

Public

Acest curs este potrivit pentru cercetătorii, dezvoltatorii și ingineri de Machine Learning încearcă să utilizeze SystemML ca cadru pentru învățarea mașinii.
Sfarsit de saptamana SystemML Cursuri, Seara SystemML Training, SystemML Camp, Apache SystemML Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache SystemML Training, Seara Apache SystemML Cursuri, SystemML Coaching, Apache SystemML Instructor, SystemML Trainer, Apache SystemML Cursuri, SystemML Clase, SystemML Pe pagina, Apache SystemML curs privat, SystemML one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!