Cursuri CakePHP

Cursuri CakePHP

Locale, instructor de-a condus cursuri de formare CakePHP vii demonstra prin intermediul hands-on interactive practică modul de utilizare a CakePHP pentru a crea aplicatii web.

Instruirea CakePHP este disponibilă ca "instruire live la fața locului" sau "instruire live la distanță". Instruirea live la fața locului poate fi realizată la nivel local la sediul clientului din România sau în centrele de training Corporate NobleProg din România. Instruirea live la distanță se desfășoară prin interactivitatea unui desktop interactiv, la distanță.

NobleProg--furnizorul local de training

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Acest curs este conceput pentru a ajuta dezvoltatorii intermediari CakePHP să acceseze funcțiile mai avansate ale CakePHP Prin explicații și practici ghidate, participanții vor putea să implementeze caracteristici, stabilitate, securitate și extensibilitate mai bune în cadrul proiectelor existente și viitoare ale CakePHP Public Dezvoltatorii CakePHP care doresc să își dezvolte abilitățile de cunoaștere și dezvoltare Formatul cursului Privire de ansamblu asupra caracteristicilor avansate ale CakePHP, împreună cu dezvoltarea pas cu pas a unei aplicații de probă .
28 hours
Sinoptic
acest curs învață dezvoltatorii PHP să construiască aplicații web funcționale folosind cadrul popular CakePHP MVC Web Development Framework. Cursul acoperă principiile și abordările de început, apoi se mută în subiecte avansate care contribuie la sporirea comportamentului, flexibilității și securității unei aplicații. Discuțiile sunt interactive și învățarea este practică și hands-on.

format al cursului

- Prezentare generală a caracteristicilor și capacităților CakePHP împreună cu dezvoltarea pas cu pas a unei aplicații eșantion.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana CakePHP Cursuri, Seara CakePHP Training, CakePHP Camp, CakePHP Cu instructor, Sfarsit de saptamana CakePHP Training, Seara CakePHP Cursuri, CakePHP Coaching, CakePHP Instructor, CakePHP Trainer, CakePHP Cursuri, CakePHP Clase, CakePHP Pe pagina, CakePHP curs privat, CakePHP one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!