Cursuri Clojure

Cursuri Clojure

Cursurile de instruire live Clojure, instruite live, demonstrează prin practicarea interactivă a manualelor modul în care se utilizează capacitățile de programare funcționale ale Clojure pentru a scrie un cod care este modular, compozabil, reutilizabil și lizibil Instruirea Clojure este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Clojure este un limbaj de programare bazat în principal pe JVM, care combină interactivitatea scriptului cu eficiența și robustețea programării cu mai multe fire Este utilizat de firme cum ar fi Cercul de finanțare și Walmart În această instruire instruită, participanții vor învăța limba de programare Clojure, pe măsură ce parcurg dezvoltarea unei aplicații web probă Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea folosi funcțiile de programare funcționale ale Clojure pentru a scrie un cod care este modular, compozabil, reutilizabil și ușor de citit Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
Sfarsit de saptamana Clojure Cursuri, Seara Clojure Training, Clojure Camp, Clojure Cu instructor, Sfarsit de saptamana Clojure Training, Seara Clojure Cursuri, Clojure Coaching, Clojure Instructor, Clojure Trainer, Clojure Cursuri, Clojure Clase, Clojure Pe pagina, Clojure curs privat, Clojure one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!