Cursuri Clojure

Cursuri Clojure

Cursurile de instruire live Clojure, instruite live, demonstrează prin practicarea interactivă a manualelor modul în care se utilizează capacitățile de programare funcționale ale Clojure pentru a scrie un cod care este modular, compozabil, reutilizabil și lizibil Instruirea Clojure este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Clojure este predominant un limbaj de programare bazat pe JVM funcțional, care combină interactivitatea scripturilor cu eficiența și robustetea programării cu mai multe filete. Este folosit de firme precum Funding Circle și Walmart.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța Clojure programare Clojure timp ce pășesc prin dezvoltarea unei aplicații web de probă.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea utiliza Clojure funcționale de programare ale lui Clojure pentru a scrie cod modular, compozibil, reutilizabil și lizibil.

Public

- Dezvoltatori

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Sfarsit de saptamana Clojure Cursuri, Seara Clojure Training, Clojure Camp, Clojure Cu instructor, Sfarsit de saptamana Clojure Training, Seara Clojure Cursuri, Clojure Coaching, Clojure Instructor, Clojure Trainer, Clojure Cursuri, Clojure Clase, Clojure Pe pagina, Clojure curs privat, Clojure one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!