Cursuri Deeplearning4j

Cursuri Deeplearning4j

Cursurile de instruire live, instruite live Deeplearning4j demonstrează, prin discuții interactive și practică cu mâna, fundamentele și subiectele avansate ale programului Deeplearning4j Deeplearning4j de formare este disponibil ca "training live la fața locului" sau "de formare live de la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Deeplearning4j este prima bibliotecă de învățare profundă, de înaltă calitate, comercială, distribuită pentru Java și Scala . Integrat cu Hadoop și Spark, DL4J este proiectat pentru a fi utilizat în medii de afaceri pe GPU uri și procesoare distribuite.

Public

Acest curs este adresat inginerilor și dezvoltatorilor care încearcă să utilizeze Deeplearning4j în proiectele lor.

După acest curs, delegații vor putea:
21 hours
Sinoptic
Deeplearning4j este un Deeplearning4j open-source de învățare profundă pentru Java și Scala pe Hadoop și Spark.

Public

Acest curs este destinat inginerilor și dezvoltatorilor care doresc să utilizeze DeepLearning4J în proiectele lor de recunoaștere a imaginilor.
14 hours
Sinoptic
Deeplearning4j este o bibliotecă deschisă, distribuită în profunzime, scrisă pentru Java și Scala . Integrat cu Hadoop și Spark, DL4J este proiectat pentru a fi utilizat în medii de afaceri pe GPU uri și procesoare distribuite.

Word 2Vec este o metodă de calcul a reprezentărilor vectoriale ale cuvintelor introduse de o echipă de cercetători la Go ogle condusă de Tomas Mikolov.

Public

Acest curs este adresat cercetătorilor, inginerilor și dezvoltatorilor care încearcă să utilizeze Deeplearning4J pentru a construi modele Word 2Vec.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Deeplearning4j Cursuri, Seara Deeplearning4j Training, Deeplearning4j Camp, Deeplearning4j Cu instructor, Sfarsit de saptamana Deeplearning4j Training, Seara Deeplearning4j Cursuri, Deeplearning4j Coaching, Deeplearning4j Instructor, Deeplearning4j Trainer, Deeplearning4j Cursuri, Deeplearning4j Clase, Deeplearning4j Pe pagina, Deeplearning4j curs privat, Deeplearning4j one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!