Cursuri Docker Swarm

Cursuri Docker Swarm

Cursurile locale de instruire live Docker Swarm demonstrează printr-o practică interactivă de manevră modul în care se utilizează Swarm pentru a îmbina împreună numeroase motoare Docker și a mări gradul de dezvoltare a software-ului în multe gazde Programul de pregătire Docker Swarm este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Docker Swarm Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Docker este o platformă open-source care automatizează construcția, transportul și rularea aplicațiilor software în interiorul containerelor. Aplicațiile Docker cu mai multe containere pot fi definite în continuare utilizând Compose. Swarm este un instrument care controlează un grup de gazde Docker și le expune ca o singură gazdă "virtuală". Docker numeroase motoare Docker , Swarm permite echipelor de operațiuni IT să-și extindă în mod transparent implementarea software-ului la multe gazde.

În cadrul acestui antrenament, instruit în direct, participanții încep cu o imagine de ansamblu asupra conceptelor de containerizare software, apoi efectuează exerciții în direct folosind Docker și Swarm pentru a pune în practică conceptele învățate.

Până la sfârșitul cursului, participanții vor putea:

- Implementați gazdele Docker pe mai multe mașini folosind Compose și Swarm.
- Gestionați un cluster Swarm într-un mediu de laborator viu.
- Securizați și depanați gazdele Docker din clusterul lor Swarm.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Sfarsit de saptamana Docker Swarm Cursuri, Seara Docker Swarm Training, Docker Swarm Camp, Docker Swarm Cu instructor, Sfarsit de saptamana Docker Swarm Training, Seara Docker Swarm Cursuri, Docker Swarm Coaching, Docker Swarm Instructor, Docker Swarm Trainer, Docker Swarm Cursuri, Docker Swarm Clase, Docker Swarm Pe pagina, Docker Swarm curs privat, Docker Swarm one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!