Cursuri Linux

Cursuri Linux

Local, instructor-led live Linux training courses demonstrate through hands-on practice how to install, manage, secure and troubleshoot a Linux system. Our Linux courses cover how to run Linux on traditional servers as well as in embedded systems

Linux training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live Linux trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Cursul răspunde la întrebări:

- Cum să efectuați operații de bază pe sistem?
- Unde găsiți informații și cum puteți obține ajutor?
- Cum funcționează puterea?
- Care sunt tipurile de fișiere din sistem?
- Cât de simplu și rapid rezolvă problemele?
21 hours
Sinoptic
- Cum se administrează sistemul?
- Cum gestionăm conturile de utilizator?
14 hours
Sinoptic
Acest curs de 2 zile oferă o introducere în scrierea scripturilor UNIX Shell cu ajutorul modulelor Korn și Bash și a caracteristicilor mai avansate ale UNIX, inclusiv editorul de șaburi sed și limbajul de procesare a fișierelor text awk.

Deși bazate pe versiunea Solaris a UNIX care rulează pe un PC desktop, principiile învățate pot fi aplicate tuturor celorlalte versiuni ale UNIX, inclusiv Linux, AIX, HP-UX și SCO.

Cursul are forma unui atelier, cu o combinație de prelegeri, exemple de lucru și exerciții practice. Deși conținutul poate fi personalizat, în mod normal este nevoie de cel puțin 1 zi pentru a acoperi elementele de bază.

Notele complete de curs sunt furnizate împreună cu fișiere de probă și cu instrumente software gratuite pentru a fi utilizate în accesarea unui server UNIX.
7 hours
Sinoptic
This course has been created for managers, system architects, existing Unix or Windows administrators or anyone who wants to know what Ubuntu Server operating system has to offer. This course in most cases answers the question WHAT Ubuntu Server can do for you, rather than HOW to do things. If you are interested in the HOW question then please have a look at our Administration of Linux System training course.

This course always covers the newest release of Ubuntu.
7 hours
Sinoptic
Snap este un sistem de ambalare open source Linux creat de Ubuntu pentru simplificarea instalării și întreținerii pachetelor Aceasta face acest lucru prin rezolvarea conflictelor legate de dependență Permițând dezvoltatorilor să pună totul depinde de software-ul lor într-un singur pachet, software-ul lor poate deveni autocontact și independent de sistemul pe care este instalat Această instruire oferă un intro în caracteristicile și evidențiază Snap și face comparații cu alte sisteme similare de ambalare Linux și software-ul container Participanții au șansa să creeze, să construiască și să lanseze propriile lor pachete Snap .
28 hours
Sinoptic
RHEL (Red Hat Enterprise Linux) is a Linux distribution targeted for the commercial market.
21 hours
Sinoptic
Această instruire instruită live introduce programul software, hardware și pasul treptei necesare pentru a construi un sistem de recunoaștere facială de la zero Recunoașterea facială este cunoscută și ca Recunoașterea feței Hardware-ul folosit în acest laborator include Rasberry Pi, un modul de cameră, servo (opțional), etc Participanții sunt responsabili pentru achiziționarea acestor componente Software-ul folosit include OpenCV, Linux, Python, etc Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați Linux, OpenCV și alte utilitare de software și biblioteci pe un Rasberry Pi Configurați OpenCV pentru captarea și detectarea imaginilor faciale Înțelegeți diferitele opțiuni pentru ambalarea unui sistem Rasberry Pi pentru utilizarea în medii reale Adaptați sistemul pentru o varietate de cazuri de utilizare, inclusiv supravegherea, verificarea identității etc Public Dezvoltatori Tehnicieni de hardware / software Persoane fizice din toate industriile hobbyists Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Alte opțiuni hardware și software includ: Arduino, OpenFace, Windows etc Dacă doriți să utilizați oricare dintre acestea, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Raspberry Pi este un calculator foarte mic, singleboard În acest training instruit, participanții vor învăța cum să configureze și să programeze Raspberry Pi pentru a servi ca un sistem interactiv și puternic încorporat Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați un IDE (mediu integrat de dezvoltare) pentru o productivitate maximă a dezvoltării Programul Raspberry Pi pentru a controla dispozitive precum senzor de mișcare, alarme, servere web și imprimante Înțelegeți arhitectura lui Raspberry Pi, inclusiv intrările și conectorii pentru dispozitivele addon Înțelegeți diferitele opțiuni în limbile de programare și sistemele de operare Testați, depanați și deplasați Raspberry Pi pentru a rezolva problemele din lumea reală Public Dezvoltatori Tehnicieni de hardware / software Persoane fizice din toate industriile hobbyists Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Raspberry Pi susține diverse sisteme de operare și limbi de programare Acest curs va folosi sistemul Raspbian ca sistem de operare și Python ca limbaj de programare Pentru a solicita o configurație specifică, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja Participanții sunt responsabili pentru achiziționarea hardware-ului și a componentelor Raspberry Pi .
7 hours
Sinoptic
RancherOS este o distribuție Open-Source Linux care ruleaza intregul sistem de operare (inclusiv servicii de sistem, ar fi udev și rsyslog) ca containere Docker. RancherOS include numai software-ul minim goale necesare pentru a rula Docker. Se execută Docker ca PID1 și dinamic trage orice altceva de care are nevoie prin Docker. La aproximativ 22MB, RancherOS este ușor de distribuit, orchestrat și spin sus în centrul de date.

acest instructor-condus, în direct de formare introduce RancherOS & #39; s arhitectura, instrumente, și componente și participanții plimbare pas-cu-pas prin Setup de RancherOS într-un mediu de laborator live. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor avea înțelegerea și practica de a folosi RancherOS pentru a rula containere la scară în dezvoltare, testare și producție.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică
14 hours
Sinoptic
Acest curs practic conține subiecte adresate administratorilor de sistem, dezvoltatorilor, dezvoltatorilor încorporați și utilizatorilor obișnuiți de pe desktop (inclusiv managerilor) care ar dori să aibă o introducere în virtualizare în general După acest curs, administratorii vor putea să creeze nori privați pentru a fi utilizați în producție, iar dezvoltatorii vor putea să-și testeze codul pe mai multe sisteme de operare, fără a avea nevoie de un al doilea PC sau de o placă nonx86 Înțelegem că setul de subiecte prezentate în acest curs acoperă o gamă largă de subiecte care ar putea să nu fie aplicabile tuturor clienților Când rezervăm acest curs, specificați ce doriți să obțineți utilizând QEMU sau KVM și îl vom personaliza prin realocarea timpului din subiecte mai puțin relevante la cele care ar fi importante pentru dvs .
14 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at engineers wishing to package, deploy, upgrade and version control entire Linux systems quickly and at scale.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure OSTree.
- Carry out binary deployments and upgrades of operating systems and containers.
- Use OSTree as a version control system to manage multiple filesystem trees and bootloaders.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about OSTree, please visit: https://github.com/ostreedev/ostree
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI. Se desfășoară ca o serie de prelegeri interconectate cu exerciții simple.
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI Se desfășoară ca o serie de prelegeri interconectate cu exerciții simple .
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI 102 Examen. Se desfășoară ca o serie de prelegeri interconectate cu exerciții simple.
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI 101 Examen Se desfășoară ca o serie de prelegeri interconectate cu exerciții simple .
14 hours
Sinoptic
Acest curs este adresat dezvoltatorilor de software pentru juniori După terminarea cursului, stagiarii vor putea să înțeleagă arhitectura unor servere web cunoscute precum Apache sau Nginx și să implementeze propriile programe de rețea Cursul este de 67% prelegeri, 33% exerciții manuale .
14 hours
Sinoptic
În timpul cursului, participanții vor învăța:

- Ce este atacurile de negare a serviciilor, Inundarea, Sniffing, MIM?
- Cum de a rupe de la rețea la server?
- Cum să urmăriți pachetele din rețea (de asemenea, care rulează pe switch-uri)?
- Vedeți orice combinație a lumii?
- Cum se monitorizează rețeaua?
- Cum se configurează un paravan de protecție?
- Cum se utilizează conexiunile criptate?
- Cum de a crea tuneluri?
- Cum se înregistrează pachetele?
- Cum să scanați porturile?
- Cum de a reduce numărul de servicii inutile pe server?
7 hours
Sinoptic
Alpine Linux este o rețea Linux orientată spre securitate, ușor (80 MB), bazată pe musl libc și BusyBox Alpine Linux este produs de producătorii de Docker și este unul dintre cele mai recente proliferări ale distribuțiilor, adaptate pentru virtualizare, containerizare și nor Alpine Linux înlocuiește Ubuntu ca imagine de bază oficială pentru containerele Docker Această instruire introduce arhitectura Alpine Linux și merge pas cu pas al participanților prin configurarea Alpine Linux într-un mediu de laborator live Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor avea cunoștințele și practica de a implementa Alpine Linux ca bază pentru rularea containerelor în medii de dezvoltare, testare și producție Public Ingineri DevOps Administratorii de sistem Ingineri de software Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat .
35 hours
Sinoptic
Go (Golang) este un limbaj de programare open source dezvoltat la Google Una dintre cele mai populare cazuri de utilizare a lui Go este programarea sistemelor Linux și Unix În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele sistemelor de programare cu Go în timp ce parcurg exerciții de manevră explorând diferitele caracteristici ale Go Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele programării sistemelor Go Configurați mediul de dezvoltare Go Scrie programe în Go Utilizați atât funcțiile de bază, cât și cele avansate ale programului Go for Unix și Linux Înțelege și folosește Gorutinele Scrieți un cod rapid și ușor cu Go Scrieți codul de rețea de nivel inferior cu Go Public Programatorii Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Arch Linux este o distribuție GNU / Linux dezvoltată independent, adesea denumită simplu Linux, deoarece oferă un sistem de bază minim, permițând utilizatorilor să-l configureze doar pentru a adăuga ceea ce este necesar În această instruire instruită, participanții vor învăța elementele de bază ale programului Arch Linux, pe măsură ce parcurg pașii de bază ai administrării sistemului în Arch Linux Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți principiile lui Arch Linux Instalați Arch Linux pe sistemele lor Implementați diferite sarcini de administrare a sistemului pe Arch Linux Public Administratorii de sistem Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Cursul răspunde la întrebări: Cum funcționează shellul? Cum de a scrie programe într-un shell? .
35 hours
Sinoptic
Acesta este un curs cuprinzător de instruire pentru administrarea sistemului de operare Debian GNU / Linux Acesta este livrat întotdeauna pe versiunea curentă a Debian .
14 hours
Sinoptic
DNS (sistem de nume de domeniu) este "carte de telefon" de pe Internet, oferind un director de nume de computer și adresele lor IP. BIND este cea mai frecventă implementare Linux de DNS. Când deschideți un site web sau trimiteți și primiți un e-mail, un server DNS undeva este în liniște adresându-vă mesajul la destinatarul său intenționat.

în acest instructor-condus, Live training, participanții vor învăța caracteristicile critice ale DNS în timp ce desfășoară exerciții în configurarea și configurarea unui server BIND DNS pe Linux. Cursul începe cu un perfecţionare pe principiile de rețea cheie, apoi sapă în hands-on practică cu configurare și configurare. În mod constant, discuția și practicile se îndreaptă către subiecte mai complexe, ar fi securitatea, disponibilitatea, depanarea și depanarea.

format al cursului

- parte prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică și de punere în aplicare, ocazional quizing pentru a măsura progresul
28 hours
Sinoptic
- Creat Administratori și dezvoltatori Linux / Unix care sunt interesați să se implice în Serverele LInux / Unix
- Chiar și începătorii, care au abilitățile de bază și cunoștințele de pe Linux, pot prinde acest curs doar dacă urmați în detaliu laboratorul instructorului și explicația acestuia.
- Acest curs are rolul de a practica suficiente Gestionarea serverelor Linux și de a arăta că este foarte ușor de înțeles serverele Linux / Unix.
- Acest curs va fi difuzat publicului cu 40% prelegeri, 50% laboratoare și 10% Q & A. Acest curs de cinci zile pune accentul pe activitățile de laborator.
- Veți învăța cum să implementați și să gestionați cele mai importante 4 servere Linux care oferă servicii de rețea extrem de utile într-un mediu de afaceri critic.
- Acesta poate fi livrat pe orice distribuție (Fedora, CentOS sunt utilizate în mod obișnuit)
14 hours
Sinoptic
Flatpak este un utilitar pentru implementarea software-ului, gestionarea pachetelor și virtualizarea aplicațiilor pentru mediile de birou Linux Acesta oferă un mediu de tip sandbox în care utilizatorii pot rula aplicații în mod izolat față de restul sistemului Acest curs învață utilizarea de bază a Flatpak, util atât pentru dezvoltatori, cât și pentru administratorii de sistem Cursul include o mulțime de mâini pe exerciții și participanții se vor practica în mediul lor propriu și își vor construi propriile imagini Flatpak Public Dezvoltatori sysadmini Managerii .
21 hours
Sinoptic
Acest curs își propune să ofere participanților săi toate instrumentele necesare pentru a dobândi competențele intermediare despre sistemul de operare Linux, astfel încât aceștia să poată edita, gestiona și structura programul în modul cel mai convenabil pentru organizarea lor cu o cunoaștere intermediară aprofundată a funcționării sistemului .
7 hours
Sinoptic
Obiectivul principal al acestui curs practic este de a introduce stackul Linux highavailability (Pacemaker, DRBD) pentru administratorii de sistem În timpul instruirii, fiecare participant va construi un cluster twomachine care oferă un serviciu simplu de înaltă calitate (cum ar fi PostgreSQL sau NFS) pe o adresă IP virtuală De asemenea, sunt luate în considerare utilizările DRBD care nu sunt legate de disponibilitatea ridicată .
14 hours
Sinoptic
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date Python este un limbaj de programare la nivel înalt recomandat pentru IoT datorită sintaxei clare și a sprijinului comunitar mare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să programeze soluții IoT cu Python Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele arhitecturii IoT Aflați elementele de bază ale folosirii Raspberry Pi Instalați și configurați Python pe Raspberry Pi Aflați beneficiile utilizării Python în sistemele de programare IoT Construiți, testați, implementați și depanați un sistem IoT folosind Python și Raspberry Pi Public Dezvoltatori Ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele IoT în timp ce parcurg procesul de creare a unui sistem de senzori IoT folosind Raspberry Pi Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți principiile IOT, inclusiv componentele IoT și tehnicile de comunicare Aflați cum să configurați Raspberry Pi special pentru aplicațiile IoT Construiți și implementați propriul sistem de senzori IoT Public hobbyists Ingineri și tehnicieni de hardware / software Persoane fizice din toate industriile Dezvoltatori începători Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Raspberry Pi susține diverse sisteme de operare și limbi de programare Acest curs va folosi sistemul Raspbian ca sistem de operare și Python ca limbaj de programare Pentru a solicita o configurație specifică, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja Participanții sunt responsabili pentru achiziționarea hardware-ului și a componentelor Raspberry Pi .
7 hours
Sinoptic
Proiectul LEDE (Linux Embedded Development Environment) este un sistem de operare Linux bazat pe OpenWrt Este un înlocuitor complet al firmware-ului furnizat de furnizori pentru o gamă largă de routere wireless și dispozitive non-rețea În acest training instruit, participanții vor învăța cum să configurați un router wireless bazat pe LEDE Public Administratori de rețea și tehnicieni Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
Sfarsit de saptamana Linux Cursuri, Seara Linux Training, Linux Camp, Linux Cu instructor, Sfarsit de saptamana Linux Training, Seara Linux Cursuri, Linux Coaching, Linux Instructor, Linux Trainer, Linux Cursuri, Linux Clase, Linux Pe pagina, Linux curs privat, Linux one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!