Cursuri Haskell

Cursuri Haskell

Cursuri locale de instruire live Haskell în România.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
Acest curs introduce instrumentele și tehnicile necesare pentru a scrie teste unitare utilizând cadrul de testare HUnit HUnit este un cadru de testare unitar pentru Haskell, similar cu instrumentul JUnit pentru Java În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze HUnit pentru a scrie teste unitare care sunt direct și ușor de înțeles Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Scrieti teste care sunt usor de creat, schimbat si executat Utilizați HUnit pentru a grupa testele în suite și pentru a verifica rezultatele în mod automat Scrieți caietul de sarcini concis și flexibil Integrați HUnit cu alte utilitare cum ar fi QuickCheck și HSpec Extindeți cadrul de testare Public Inginerii de testare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Acest curs acoperă elementele de bază ale limbajului de programare Haskell Cursul prezintă ideile de programare funcțională și învață conceptele esențiale ale acestuia, introducând astfel elevul în limba de programare Haskell Cursul explorează diferențele fundamentale cu programarea imperativă și învață abilitățile gândirii funcționale Elevii ar trebui să se aștepte să învețe toate instrumentele și conceptele necesare pentru a începe să scrie și să înțeleagă programele simple Haskell .
14 hours
Sinoptic
Acest curs este pentru acei utilizatori ai Haskell care au o înțelegere bună a bazelor de cunoștințe și doresc o înțelegere mai profundă a limbii și să poată aborda probleme serioase și de amploare în Haskell .

Participanții ar trebui să se aștepte la o înțelegere clară a celor mai importante caracteristici ale Haskell modernă; să poată citi și scrie programe avansate și biblioteci Haskell .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Haskell Cursuri, Seara Haskell Training, Haskell Camp, Haskell Cu instructor, Sfarsit de saptamana Haskell Training, Seara Haskell Cursuri, Haskell Coaching, Haskell Instructor, Haskell Trainer, Haskell Cursuri, Haskell Clase, Haskell Pe pagina, Haskell curs privat, Haskell one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!