Cursuri Internet of Things (IoT)

Cursuri Internet of Things (IoT)

Cursurile de formare la nivel local, instruite în Internet, a live de lucruri (IoT) acoperă fundamentele IoT și demonstrează modul de implementare a diferitelor tipuri de sisteme și soluții IoT care vizează diferite industrii țintă Cursurile sunt disponibile fie ca training-uri tehnice pentru dezvoltatori și ingineri, fie ca ateliere de lucru pentru manageri și antreprenori În ambele cazuri, acoperirea este interactivă și practică cu activități și exerciții de manevră concepute pentru a spori înțelegerea, participarea și valoarea Instruirea IoT este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Internet of Things Subcategories

Internet of Things Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Augmented Reality (AR) este o tehnologie care îmbunătățește experiența utilizatorului prin îmbinarea elementelor virtuale generate de computer cu mediul din lumea reală. Adoptarea AR a înregistrat o creștere în diverse industrii. ThingWorx Studio este un instrument pentru crearea rapidă de experiențe AR scalabile pentru afaceri.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să construiască aplicații mobile cu Realitate ThingWorx pentru diverse aplicații de afaceri și industrie folosind ThingWorx Studio.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați ThingWorx Augmented Reality (AR) Studio Augmented Reality (AR) Studio
- Înțelegeți fundamentele AR
- Construiți rapid o aplicație AR care suprapune datele generate de computer peste datele din lumea reală folosind ThingWorx
- Depanarea, testarea și implementarea unei aplicații mobile cu realitate augmentată cu ThingWorx

Public

- Dezvoltatori
- Ingineri
- Manageri de proiect

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date PHP este un limbaj de scripting recomandat pentru IoT datorită performanței sale superioare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să dezvolte aplicații IoT folosind PHP Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele arhitecturii IoT Instalați și configurați instrumentele (Platforma IBM Watson IoT, IoT Starter pentru aplicația Android) pentru a ajuta la dezvoltarea aplicațiilor PHP Aflați beneficiile utilizării PHP în sistemele de programare IoT Construiți, testați, implementați și depanați un sistem IoT folosind PHP Public Dezvoltatori Ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
PTC ThingWorx este una dintre cele mai mari platforme de dezvoltare a aplicațiilor pentru Internetul obiectelor (IoT) În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze ThingWorx pentru a dezvolta rapid o aplicație pentru utilizarea în senzori, dispozitive și produse inteligente conectate Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Modelați, conectați, analizați și construiți o aplicație IoT Permiteți dispozitivelor să comunice cu dvs și reciproc prin intermediul serviciilor web RESTful Analizați datele referitoare la o aplicație IoT Public Persoane interesate în afaceri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
35 hours
Sinoptic
ThingsBoard este o platformă IoT open source care oferă gestionarea dispozitivului, colectarea datelor, procesarea și vizualizarea soluției dvs. IoT.

În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să integreze ThingsBoard în soluțiile lor IoT.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați ThingsBoard
- Înțelegeți fundamentele caracteristicilor și arhitecturii ThingsBoard
- Creați aplicații IoT cu ThingsBoard
- Integrați ThingsBoard cu Kafka pentru rutarea datelor de dispozitiv de telemetrie
- Integrați ThingsBoard cu Apache Spark pentru agregarea datelor de pe mai multe dispozitive

Public

- Ingineri software
- Ingineri hardware
- Dezvoltatori

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Sinoptic
NB-IoT permite dispozitivelor IoT să funcționeze prin rețele de transport, precum GSM și „benzi de pază” între canalele LTE. NB-IoT are nevoie de doar 200 kHz de lățime de bandă și poate conecta eficient un număr mare de dispozitive finale (până la 50.000 pentru fiecare celulă de rețea NB-IoT ). Cerințele sale reduse de energie o fac ideală pentru utilizarea în gadgeturi IoT mici, necomplicate, precum parcare inteligentă, utilități și purtabile.

Majoritatea conexiunilor IoT de astăzi sunt industriale. Conexiunile IoT industriale (IIoT) necesită tehnologii Low Power Wide Area (LPWA) pentru a asigura conectivitate, acoperire și abilități de abonare pentru aplicațiile cu lățime de bandă redusă. Deși aceste cerințe ar putea fi îndeplinite de rețelele celulare existente, este posibil ca astfel de rețele să nu fie ideale. Tehnologia NB-IoT (Narrow Band IoT) oferă o soluție promițătoare.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla despre diferitele aspecte ale NB-IoT (cunoscut și sub denumirea de LTE Cat NB1), pe măsură ce dezvoltă și implementează o aplicație bazată pe NB-IoT .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Identificați diferitele componente ale NB-IoT și cum să se potrivească pentru a forma un ecosistem.
- Înțelegeți și explicați caracteristicile de securitate încorporate pe dispozitivele NB-IoT .
- Dezvoltați o aplicație simplă pentru a urmări dispozitivele NB-IoT .

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
Mașină-la-Mașină (M2M) se referă la comunicarea automată directă între dispozitivele mecanice sau electronice în rețea.
21 hours
Sinoptic
Kura este un cadru open-source bazat pe Java pentru IoT care permite accesul la hardware-ul de bază, comunicarea cu platformele de integrare M2M / IoT, gestionarea gateway-ului și gestionarea configurațiilor rețelei.

În cadrul acestui training, instruit în direct, instruit, participanții vor învăța fundamentele Kura și cum pot să-l folosească pentru soluțiile lor IoT.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați Kura
- Înțelegeți fundamentele și caracteristicile de bază ale Kura
- Construiește, testează, implementează și rezolvă problemele soluțiilor IoT cu Kura

Public

- Dezvoltatori
- Programatorii

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Sinoptic
Limitat de veniturile tradiționale de voce și date, CSP-urile (furnizorii de servicii de comunicare) sunt
în căutarea unei noi surse de venit din serviciile IoT furnizate locuințelor, birourilor și persoanelor personale. Ca
rezultat, IoT devine o parte a noului model OSS și BSS.

12 module, 2 ore la fiecare 24 de ore, curs de 3 zile

rezumat

- Studii de caz privind integrarea cu succes a serviciului IoT de către Telcos
- Integrarea serviciilor IoT cu OSS
- Un nou tip de oferte locale de date / servicii / conectivitate IoT
- Vertical IoT -vânzare totală de servicii vs vânzare IoT middleware.
- Integrarea vânzării IoT în BSS

Public țintă

- Managerii responsabili pentru procesele de afaceri și operaționale în cadrul ORGANIZAȚIEI lor în telecomunicații / CSP-uri

Durata 3 zile (8 ore / zi)
14 hours
Sinoptic
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date Unul dintre obstacolele majore în desfășurarea soluțiilor IoT este securitatea Deoarece tehnologiile IoT implică o gamă largă de dispozitive, proiectarea securității IoT este esențială pentru desfășurarea cu succes a IoT În această instruire instruită, participanții vor înțelege arhitecturile IoT și vor învăța diferitele soluții de securitate IoT aplicabile organizației lor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegerea arhitecturilor IoT Înțelegerea amenințărilor și soluțiilor de securitate IoT emergente Implementarea tehnologiilor pentru securitatea IoT în organizația lor Public Profesioniști IT Dezvoltatori Ingineri Managerii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
21 hours
Sinoptic
Securitatea IoT 101:

Acest curs prezintă stadiul actual al practicilor predominante pentru securitatea IoT și modul în care este acest subiect
evoluție. Este destinat dezvoltatorilor IoT, managerilor să ia decizii strategice pentru produsul lor IoT
atât ca vânzător, cât și ca client.

Structura cursului este de 24 de ore, 12 module, 12x2. Fiecare modul 2 ore.
14 hours
Sinoptic
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele IoT în timp ce parcurg procesul de creare a unui sistem de senzori IoT folosind Raspberry Pi Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți principiile IOT, inclusiv componentele IoT și tehnicile de comunicare Aflați cum să configurați Raspberry Pi special pentru aplicațiile IoT Construiți și implementați propriul sistem de senzori IoT Public hobbyists Ingineri și tehnicieni de hardware / software Persoane fizice din toate industriile Dezvoltatori începători Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Raspberry Pi susține diverse sisteme de operare și limbi de programare Acest curs va folosi sistemul Raspbian ca sistem de operare și Python ca limbaj de programare Pentru a solicita o configurație specifică, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja Participanții sunt responsabili pentru achiziționarea hardware-ului și a componentelor Raspberry Pi .
14 hours
Sinoptic
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date Python este un limbaj de programare la nivel înalt recomandat pentru IoT datorită sintaxei clare și a sprijinului comunitar mare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să programeze soluții IoT cu Python Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele arhitecturii IoT Aflați elementele de bază ale folosirii Raspberry Pi Instalați și configurați Python pe Raspberry Pi Aflați beneficiile utilizării Python în sistemele de programare IoT Construiți, testați, implementați și depanați un sistem IoT folosind Python și Raspberry Pi Public Dezvoltatori Ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
7 hours
Sinoptic
Internet of Things (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează fără fir obiecte fizice și aplicații software, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin comunicații de rețea, cloud computing și captarea de date.

Blockchain este un sistem de baze de date descentralizat care stochează date în registrele distribuite pe mai multe noduri.

Utilizarea tehnologiei blockchain cu IoT permite accesibilitatea și furnizarea datelor IoT fără a fi nevoie de control central. Această integrare deschide o suită de noi posibilități și beneficii multiple pentru organizațiile de afaceri.

În cadrul acestui antrenament, de instruire în direct (de la distanță), participanții vor învăța cum blockchainul și IoT pot lucra împreună, în timp ce pășesc printr-o serie de exerciții hands-on live-lab.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți cum blockchain și IoT pot colabora pentru a oferi soluții pentru organizația lor
- Explorați diverse instrumente și resurse pentru a implementa o soluție IoT bazată pe blockchain pentru organizația lor

Public

- Dezvoltatori
- Managerii

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice.

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Sinoptic
Progresele în tehnologii și creșterea cantității de informații transformă modul în care se desfășoară afacerile în multe industrii, inclusiv guvernul Generarea de date guvernamentale și ratele de arhivare digitală sunt în creștere datorită creșterii rapide a dispozitivelor și aplicațiilor mobile, a senzorilor inteligenți și a dispozitivelor, a soluțiilor de cloud computing și a portalurilor cetățenilor Pe măsură ce informațiile digitale se extind și devin mai complexe, gestionarea informațiilor, prelucrarea, stocarea, securitatea și dispunerea devin tot mai complexe Instrumentele noi de captare, căutare, descoperire și analiză ajută organizațiile să obțină cunoștințe din datele lor nestructurate Piața guvernamentală este la un punct de vârf, realizând că informația este un avantaj strategic, iar guvernul trebuie să protejeze, să pârghie și să analizeze atât informațiile structurate, cât și cele nestructurate, pentru a servi mai bine și a îndeplini cerințele misiunii În timp ce liderii guvernamentali se străduiesc să evolueze organizațiile datadriveni pentru a-și îndeplini cu succes misiunea, ei pun bazele pentru corelarea dependențelor între evenimente, oameni, procese și informații Soluțiile guvernamentale cu valoare ridicată vor fi create dintr-o multitudine de tehnologii cele mai perturbatoare: Dispozitive și aplicații mobile Servicii cloud Tehnologii de afaceri sociale și rețele Datele mari și analizele IDC prognozează că, până în 2020, industria IT va ajunge la 5 trilioane de dolari, cu aproximativ 1,7 trilioane de dolari mai mari decât în ​​prezent, și că 80% din creșterea industriei va fi condusă de aceste tehnologii Platformă 3 Pe termen lung, aceste tehnologii vor fi instrumente-cheie pentru a face față complexității informațiilor digitale sporite Big Data este una dintre soluțiile inteligente din industrie și permite guvernului să ia decizii mai bune prin luarea de măsuri bazate pe modelele revelate prin analizarea volumelor mari de date și fără legătură, structurate și nestructurate Dar realizarea acestor fapte durează mult mai mult decât pur și simplu acumularea unor cantități masive de date " Sensul acestor volume ale instrumentelor și tehnologiilor de tăiere a datelor mari, care pot analiza și extrage cunoștințe utile din fluxurile de informații diverse" Tom Kalil și Fen Zhao Casa Albă a Biroului de Știință și Tehnologie Politică a scris într-un post pe blogul OSTP Casa Albă a făcut un pas spre a ajuta agențiile să găsească aceste tehnologii atunci când a înființat în 2012 inițiativa națională de cercetare și dezvoltare a datelor Inițiativa a inclus peste 200 de milioane de dolari pentru a profita la maximum de explozia datelor mari și de instrumentele necesare analizării lor Provocările date de Big Data sunt aproape la fel de descurajante precum promisiunea este încurajatoare Stocarea eficientă a datelor este una dintre aceste provocări Ca întotdeauna, bugetele sunt strânse, astfel încât agenții trebuie să minimizeze prețul permegabyte al spațiului de stocare și să păstreze datele într-un acces ușor, astfel încât utilizatorii să-l poată obține atunci când o doresc și cum au nevoie de ele Soluționarea unor cantități masive de date sporește provocarea Analizând datele în mod eficient este o altă provocare majoră Multe agenții folosesc instrumente comerciale care le permit să treacă prin munți, observând tendințe care îi pot ajuta să funcționeze mai eficient (Un studiu recent realizat de MeriTalk a constatat că directorii IT federali cred că Big Data ar putea ajuta agențiile să economisească mai mult de 500 de miliarde de dolari în timp ce îndeplinesc și obiectivele misiunii) Instrumentele personalizate de dezvoltare a datelor, de asemenea, permit agențiilor să abordeze nevoia de a analiza datele lor De exemplu, Grupul de analiză a datelor computerizate de la Oak Ridge, a pus la dispoziția altor agenții sistemul său de analiză a datelor Piranha Sistemul a ajutat cercetătorii medicali să găsească o legătură care să poată alerta medicii la anevrisme aortice înainte de a le greși Este, de asemenea, folosit pentru mai multe sarcini mundane, cum ar fi cernerea prin CV-uri pentru a conecta candidații la locurile de muncă cu manageri de angajare .
21 hours
Sinoptic
Unlike other technologies, IoT is far more complex encompassing almost every branch of core Engineering-Mechanical, Electronics, Firmware, Middleware, Cloud, Analytics and Mobile. For each of its engineering layers, there are aspects of economics, standards, regulations and evolving state of the art. This is for the firs time, a modest course is offered to cover all of these critical aspects of IoT Engineering.

For manufacturing professional, most critical aspect is to understand the advancement in the area of Industrial Internet of things, which includes predictive and preventative maintenance, condition based monitoring of the machines, production optimization, energy optimization, supply-chain optimization and uptime of manufacturing utilities etc.

Summary

- An advanced training program covering the current state of the art in Internet of Things in Smart Factories.
- Cuts across multiple technology domains to develop awareness of an IoT system and its components and how it can help manufacturing managerial professionals
- Live demo of model IIoT applications for smart factories

Target Audience

- Managers responsible for business and operational processes within their respective manufacturing organizations and want to know how to harness IoT to make their systems and processes more efficient.

Duration 3 Days ( 8 hours / day)

Estimates for Internet of Things or IoT market value are massive, since by definition the IoT is an integrated and diffused layer of devices, sensors, and computing power that overlays entire consumer, business-to-business, and government industries. The IoT will account for an increasingly huge number of connections: 1.9 billion devices today, and 9 billion by 2018. That year, it will be roughly equal to the number of smartphones, smart TVs, tablets, wearable computers, and PCs combined.

In the consumer space, many products and services have already crossed over into the IoT, including kitchen and home appliances, parking, RFID, lighting and heating products, and a number of applications in Industrial Internet.

However the underlying technologies of IoT are nothing new as M2M communication existed since the birth of Internet. However what changed in last couple of years is the emergence of number of inexpensive wireless technologies added by overwhelming adaptation of smart phones and Tablet in every home. Explosive growth of mobile devices led to present demand of IoT.

Industrial IoT, or IIoT for manufacturing has been widely in use since 2014 and since then a large number of IIoT innovations have taken place. This course will introduce all the important aspects of innovations in Industrial IoT area.

This training is intended for a technology and business review of an emerging industry so that IoT enthusiasts/entrepreneurs can grasp the basics of IoT technology and business.

Course Objective

Main objective of the course is to introduce emerging technological options, platforms and case studies of IoT implementation in smart factories for manufacturing sectors.

- Studies of business and technology of some of the common IIoT platform like Siemens MindSphere and Azure IoT.
- Open source /commercial enterprise cloud platform for AWS-IoT apps, Azure -IOT, Watson-IOT, Mindsphere IIoT cloud in addition to other minor IoT clouds
- Open source/commercial electronics platform for IoT-Raspberry Pi, Arduino , ArmMbedLPC etc
- Security issues and security solutions for IIoT
- Mobile/Desktop/Web app- for registration, data acquisition and control –
- M2M Wireless protocols for IoT- WiFi, LoPan, BLE, Ethernet, Ethercat, PLC : When and where to use which one?
- Basic introduction of all the elements of IoT-Mechanical, Electronics/sensor platform, Wireless and wireline protocols, Mobile to Electronics integration, Mobile to enterprise integration, Data-analytics and Total control plane
21 hours
Sinoptic
Internet of Things (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează fără fir obiecte fizice și aplicații software, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin comunicații de rețea, cloud computing și captarea de date. Java Script este un limbaj popular de programare orientat pe obiect recomandat pentru IoT datorită naturii sale omniprezente.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să programeze soluții IoT cu Java Script în timp ce pășesc prin dezvoltarea unui tablou de bord pentru sistem IoT.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți fundamentele arhitecturii IoT
- Configurați și configurați Arduino pentru IoT
- Înțelegeți rolul Java Script în programarea sistemelor IoT
- Dezvoltați un sistem IoT folosind Arduino și Java Script
- Construiți, testați, implementați și rezolvați problemele unui tablou de bord al sistemului IoT folosind Java Script

Public

- Dezvoltatori
- Ingineri

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Internet of Things (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează fără fir obiecte fizice și aplicații software, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin comunicații de rețea, cloud computing și captarea de date. Java este un limbaj cu scop general, cunoscut pentru faptul că „scrie o singură dată, rulează oriunde”. Java este recomandat pentru IoT datorită portabilității și eficienței sale.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să programeze soluții IoT cu Java .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați instrumente și cadre (Eclipse Open IoT Stack) pentru programarea sistemelor IoT cu Java
- Înțelegeți fundamentele arhitecturii IoT
- Utilizați Eclipse Open IoT Stack pentru Java pentru a conecta și gestiona dispozitivele într-o soluție IoT
- Construiți, testați și implementați un sistem IoT folosind Java

Public

- Dezvoltatori
- Ingineri

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Sinoptic
acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să aplice tehnici de analiză medico-legale pentru a atenua și de a răspunde la amenințările de securitate la nivel IoT și nor.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
21 hours
Sinoptic
Estimările pentru Internetul obiectelor sau valoarea de piață IOT sunt masive, deoarece prin definiție IoT este un strat integrat și difuz de dispozitive, senzori și putere de calcul care acoperă întreaga industrie a consumatorilor, a întreprinderilor și a întreprinderilor. IoT va reprezenta un număr din ce în ce mai mare de conexiuni: 1,9 miliarde de dispozitive astăzi și 9 miliarde până în 2018. În acel an, va fi aproximativ egal cu numărul de smartphone-uri, televizoare inteligente, tablete, computere portabile și PC-uri combinate. & Nbsp ; În spațiul destinat consumatorilor, multe produse și servicii au trecut deja în domeniul Internetului, incluzând aparatele de bucătărie și de uz casnic, parcarea, RFID, produse de iluminat și încălzire și o serie de aplicații în Internetul industrial. Cu toate acestea, tehnologiile subiacente ale IoT nu sunt nimic nou, deoarece comunicarea M2M a existat de la nașterea Internetului. Totuși, ceea ce sa schimbat în ultimii câțiva ani este apariția numărului de tehnologii fără fir ieftine, adăugate de adaptarea covârșitoare a telefoanelor inteligente și Tablet în fiecare casă. Explozivul de creștere a dispozitivelor mobile a condus la cererea actuală de IO. & Nbsp; Datorită oportunităților neîngrădite în afacerile IoT, un număr mare de antreprenori mici și mijlocii au sărit într-o bandă largă de grabă a IoT. De asemenea, datorită apariției platformei electronice open source și a platformei IoT, costul dezvoltării sistemului IoT și gestionarea în continuare a producției sale considerabile este din ce în ce mai accesibilă. Proprietarii de produse electronice existenți suferă presiuni pentru a-și integra dispozitivul în aplicația Internet sau mobil. & Nbsp; Acest curs este destinat unei revizuiri a tehnologiilor și a afacerilor unei industrii emergente, astfel încât entuziaștii / întreprinzătorii din domeniul IoT să poată înțelege elementele de bază ale tehnologiei IoT și ale afacerilor. Obiectivele cursului & nbsp; Obiectivul principal al cursului este de a introduce opțiunile tehnologice emergente, platformele și studiile de caz privind punerea în aplicare a IoT în căminul & automatizarea orașelor (locuințe și orașe inteligente), Internet industriale, asistență medicală, guvern, mobil celular și alte domenii. & nbsp; Introducere de bază a tuturor elementelor IoT-mecanice, a platformei electronice / senzorilor, a protocoalelor fără fir și fără fir, a mobilului cu integrarea electronică, integrarea mobilă la întreprindere, analiza datelor și planul total de control. & nbsp; Protocoale wireless M2M pentru IoT - WiFi, Zigbee / Zwave, Bluetooth, ANT +: Când și unde să folosim care dintre ele? & nbsp; Mobil / Desktop / Aplicație Web - pentru înregistrare, achiziție de date și control; Disponibil & nbsp; Platformă de achiziție de date M2M pentru IoT- & ndash; Xively, Omega și NovoTech etc. Probleme de securitate și soluții de securitate pentru IoT Platformă open source / electronică comercială pentru IoT-Rasberry Pi, Adruino, ArmMbedLPC etc & nbsp; Platforma cloud open source / enterprise pentru IoT-Ayla, iO Bridge, Libellium, Axeda, nor de broșură Cisco Studii de afaceri și tehnologie ale unora dintre dispozitivele comune IoT precum & nbsp; Automatizarea casei, alarma de fum, vehicule, militare, sănătate la domiciliu etc. Public țintă & nbsp; Întreprinzători și întreprinzători ai internetului & nbsp; Managerii și inginerii a căror companie se aventurează în spațiul IoT & nbsp; Analisti de afaceri & amp; Investitori
14 hours
Sinoptic
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date C este un limbaj de programare cu scop general recomandat pentru IoT datorită beneficiilor de programare ubiquitate și lowlevel În acest training instruit, participanții vor învăța cum să programeze soluții IoT cu C Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați NetBeans pentru programarea sistemelor IoT cu C Înțelegeți fundamentele arhitecturii IoT Aflați beneficiile utilizării C în sistemele de programare IoT Construiți, testați, implementați și depanați un sistem IoT folosind C Public Dezvoltatori Ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date Azure este un set cuprinzător de servicii cloud care oferă o suită IoT constând în soluții preconfigurate care ajută dezvoltatorii să accelereze dezvoltarea proiectelor IoT În acest training instruit, participanții vor învăța cum să dezvolte aplicații IoT folosind Azure Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele arhitecturii IoT Instalați și configurați Azure IoT Suite Aflați beneficiile utilizării Azure în sistemele de programare IoT Implementați diverse servicii Azure IoT (Hub IoT, Funcții, Programe Analytics, Power BI, Cosmos DB, DocumentDB, Managementul dispozitivelor IoT) Construiți, testați, implementați și depanați un sistem IoT folosind Azure Public Dezvoltatori Ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele IoT în timp ce parcurg procesul de creare a unui sistem senzor IoT bazat pe Arduinobased Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți principiile IOT, inclusiv componentele IoT și tehnicile de comunicare Aflați cum să utilizați modulele de comunicații Arduino care pot fi utilizate pentru diferite sisteme IoT Aflați cum să utilizați și să programați o aplicație mobilă pentru a controla Arduino Utilizați un modul WiFi pentru a conecta dispozitivul Arduino la un alt dispozitiv Construiți și implementați propriul sistem de senzori IoT Public hobbyists Ingineri și tehnicieni de hardware / software Persoane fizice din toate industriile Dezvoltatori începători Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Arduino este disponibil în diferite modele și suportă diferite interfețe de programare (C, C ++, C #, Python) și IDE (Arduino IDE, Visual Studio, etc) Acest curs presupune placa Arduino Uno, Arduino IDE și limba Arduino (bazată pe C / C ++) Pentru a solicita o altă configurație, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja Participanții sunt responsabili pentru achiziționarea hardware-ului și a componentelor Arduino .
14 hours
Sinoptic
Internet of Things (IoT) este un domeniu tehnologic în curs de dezvoltare care conectează obiecte fizice și aplicații software fără fir pentru teledetecție și control. Augmented Reality (AR) este o tehnologie care îmbunătățește experiența utilizatorului prin îmbinarea elementelor virtuale generate de computer cu mediul din lumea reală. AR permite întreprinderilor să ofere utilizatorilor o vizualizare informațională în timp real și real. Este vorba despre două tehnologii care au înregistrat o rată de adopție în creștere rapidă în mai multe industrii.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța fundamentele IoT și AR și vor aplica aceste învățări operațiunilor și strategiilor organizațiilor lor.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți fundamentele IoT și AR
- Aflați cum funcționează tehnologiile IoT și AR
- Înțelegeți cum pot fi aplicate tehnologiile IoT și AR la strategia afacerii lor
- Luati decizii de afaceri informate despre IoT si AR

Public

- Managerii
- Antreprenorii

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Sinoptic
securitatea aplicațiilor

IoT se referă la tehnologia și procesele utilizate pentru dezvoltarea, gestionarea și monitorizarea aplicațiilor care controlează dispozitivele din rețea într-un sistem IoT.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să înfiinte, implementa și gestiona o aplicație IoT sigur.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- dezvolta și implementa aplicații pentru a gestiona dispozitivele IoT în siguranță.
- integra în siguranță dispozitivele IoT în cloud.
- integra o aplicatie IoT cu infrastructura existenta.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- acest curs se poate baza pe oricare dintre furnizorii principali de cloud: AWS, Google Cloud și Azure.
- pentru a solicita un training personalizat, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Sinoptic
Insurtech (aka Digital Insurance) se referă la convergența asigurărilor + noilor tehnologii. În domeniul Insurtech „asigurătorii digitali” aplică inovații tehnologice în modelele lor de afaceri și de operare pentru a reduce costurile, a îmbunătăți experiența clienților și a spori agilitatea operațiunilor lor.

În cadrul acestei instruiri conduse de instructori, participanții vor înțelege tehnologiile, metodele și mentalitatea necesare pentru a produce o transformare digitală în organizațiile lor și în industrie în general. Pregătirea se adresează managerilor care trebuie să obțină o înțelegere a imaginii, să descompună hype-ul și jargonul și să facă primii pași în stabilirea unei strategii Insurtech .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Discutați Insurtech și toate componentele sale componente în mod inteligent și sistematic
- Identificați și demitificați rolul fiecărei tehnologii cheie în Insurtech .
- Elaborarea unei strategii generale pentru implementarea Insurtech în cadrul organizației lor

Public

- Asiguratorii
- Tehnologi din industria asigurărilor
- Părțile interesate în asigurare
- Consultanți și analiști de afaceri

Formatul cursului

- Partea de prelegere, discuții parțiale, exerciții și activități de grup de studiu de caz
7 hours
Sinoptic
ThingWorx Studio este un instrument pentru crearea rapidă a experiențelor scalabile AR (Augmented Reality) pentru afaceri În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească ThingWorx Studio pentru a autoriza experiențele AR și interacțiunile pentru întreprinderea industrială Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Folosiți 3D și IoT pentru a crea experiențe de realitate augmentate Utilizați AR pentru a îmbunătăți eficiența, pentru a construi produse mai bune și pentru a permite lucrătorilor mai sigure și mai productivi Creați conținut pentru smartphone-uri, tablete și dispozitive portabile, cum ar fi HoloLens Aplicați tehnologia și tehnicile AR la procesele de fabricație, asamblare și operare, vânzări și service Public Actorii din domeniul afacerilor (nu este nevoie de codificare) Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
Sfarsit de saptamana IoT Cursuri, Seara IoT Training, IoT Camp, Internet of Things (IoT) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Internet of Things (IoT) Training, Seara Internet of Things Cursuri, IoT Coaching, Internet of Things (IoT) Instructor, IoT (Internet of Things) Trainer, Internet of Things Cursuri, IoT (Internet of Things) Clase, IoT (Internet of Things) Pe pagina, Internet of Things (IoT) curs privat, IoT one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!