Cursuri JasperReports

Cursuri JasperReports

Local instructor-led live JasperReports training courses in România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

JasperReports Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
JasperReports este o bibliotecă de raportare care poate fi încorporată în orice aplicație Java JasperReports Server este o aplicație web Java EE cu capabilități avansate de raportare, inclusiv programare și permisiuni În acest training instruit, participanții vor învăța să vizualizeze și să interacționeze cu datele de afaceri, precum și să creeze și să elaboreze rapoarte și tablouri de bord care pot fi vizualizate pe telefoane și tablete Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați și configurați un proiect JasperSoft ETL Proiectați și executați o activitate ETL Utilizați iReport pentru a genera diagrame, imagini, subreporturi și tab-uri încrucișate Public BI analiști Dezvoltatori ETL Baza de date profesioniști Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
Sfarsit de saptamana JasperReports Cursuri, Seara JasperReports Training, JasperReports Camp, JasperReports Cu instructor, Sfarsit de saptamana JasperReports Training, Seara JasperReports Cursuri, JasperReports Coaching, JasperReports Instructor, JasperReports Trainer, JasperReports Cursuri, JasperReports Clase, JasperReports Pe pagina, JasperReports curs privat, JasperReports one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!