Cursuri Percona

Cursuri Percona

Cursurile de instruire live Percona, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practică de manevră cum să gestionați serverele de baze de date Percona pentru MySQL, MariaDB și MongoDB Instruirea Percona este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
Serverul Percona pentru MongoDB este un înlocuitor gratuit, îmbunătățit, complet compatibil, open-in, pentru MongoDB 3.2 Ediția comunitară cu caracteristici de calitate a întreprinderii. Nu necesită modificări ale aplicațiilor sau codului MongoDB .

Public

Acest curs este potrivit pentru sysadmins și ingineri care încearcă să treacă la Percona Server din instanțe MongoDB preexistente sau să implementeze și să administreze noi Percona Server pentru instanțe MongoDB .

După finalizarea acestui curs, delegații vor:

- înțelegeți structura și mecanismele de implementare a Percona Server
- să poată efectua activități de instalare / mediu de producție / arhitectură și configurare
- să poată evalua calitatea codului, să efectueze depanarea, să monitorizeze
- să poată implementa producție avansată, precum replicarea, reglarea performanței și înregistrarea în jurnal
14 hours
Sinoptic
Serverul Percona pentru MySQL face parte dintr-un sistem integrat de soluții de bază de date care oferă performanțe mai bune, fiabilitate și costuri mai mici de utilizare (când se utilizează pachetul) Acesta este un instrument unic dezvoltat pentru platforma software Percona care garantează copierea de rezervă online, comprimarea datelor și diagnosticarea instantanee și rezolvarea problemelor .
Sfarsit de saptamana Percona Cursuri, Seara Percona Training, Percona Camp, Percona Cu instructor, Sfarsit de saptamana Percona Training, Seara Percona Cursuri, Percona Coaching, Percona Instructor, Percona Trainer, Percona Cursuri, Percona Clase, Percona Pe pagina, Percona curs privat, Percona one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!