Cursuri PredictionIO

Cursuri PredictionIO

Programele de predare locală, instruite Live Predictive demonstrează, prin discuții interactive și practică cu mâna, fundamentele și subiectele avansate ale PredictionIO Predicția de predare este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
PredictionIO este un server de Machine Learning platformă open-source, construit pe partea superioară a stack-ului open-source de ultimă oră.

Public

Acest curs este adresat dezvoltatorilor și oamenilor de știință care doresc să creeze motoare predictive pentru orice sarcină de învățare a mașinilor.
Sfarsit de saptamana PredictionIO Cursuri, Seara PredictionIO Training, PredictionIO Camp, PredictionIO Cu instructor, Sfarsit de saptamana PredictionIO Training, Seara PredictionIO Cursuri, PredictionIO Coaching, PredictionIO Instructor, PredictionIO Trainer, PredictionIO Cursuri, PredictionIO Clase, PredictionIO Pe pagina, PredictionIO curs privat, PredictionIO one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!