Cursuri Recommendation Systems

Cursuri Recommendation Systems

Cursuri de formare recomandate de instructori locali de la România .

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
Amazon DSSTNE este o bibliotecă open source pentru instruirea și implementarea modelelor de recomandare Permite modelelor cu matrice de greutate care sunt prea mari pentru ca un singur GPU să fie instruit pe o singură gazdă În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze DSSTNE pentru a construi o aplicație de recomandare Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Formați un model de recomandare cu seturi de date rar ca intrări Modele de formare și predicție a scalei pe mai multe GPU-uri Răspândiți calculul și stocarea într-un mod paralel Generează recomandări de produse personalizate Amazonlike Implementați o aplicație de producție care poate fi scalată la încărcări de lucru grele Public Dezvoltatori Cercetătorii de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
Sfarsit de saptamana Recommendation Systems Cursuri, Seara Recommendation Systems Training, Recommendation Systems Camp, Recommendation Systems Cu instructor, Sfarsit de saptamana Recommendation Systems Training, Seara Recommendation Systems Cursuri, Recommendation Systems Coaching, Recommendation Systems Instructor, Recommendation Systems Trainer, Recommendation Systems Cursuri, Recommendation Systems Clase, Recommendation Systems Pe pagina, Recommendation Systems curs privat, Recommendation Systems one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!