Cursuri Ruby

Cursuri Ruby

Cursurile de instruire la nivel local, instruite live, cu Ruby, demonstrează prin practica manuală cum să dezvolte aplicații și să automatizeze testarea cu Ruby Exercițiul Ruby este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Cursul este destinat programatorilor care cunosc orice altă limbă procedurală sau structurală (de ex. C, Pascal, C ++, Delphi). În timpul instruirii, participantul va învăța cum să construiască o limbă Ruby, cum să instaleze un interpret al lui Ruby și cele mai importante instrumente, să scrie aplicații de bază. Cursul introduce, de asemenea, obiectul și programarea funcțională.
35 hours
Sinoptic
Ruby on Rails (RoR) este un cadru de aplicații web bazat pe servere, bazat pe limbajul de programare Ruby și biblioteca software Rails Acesta este un cadru modelviewcontroller (MVC) care oferă structuri implicite pentru o bază de date, un serviciu web și pagini web În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele dezvoltării web cu Ruby on Rails în timp ce construiesc diverse aplicații web bazate pe cazuri de utilizare realworld Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele programării Ruby on Rails Implementați funcțiile de bază pentru aplicații web, utilizând Ruby on Rails Construiți o aplicație web funcțională folosind Ruby on Rails Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
Acest curs pe parcursul zilei trece participantii prin bazele RSpec, BDD (Behavior Driven Development) si alte metode de testare cu exercitii manuale .
14 hours
Sinoptic
seleniu este o bibliotecă open source pentru automatizarea testarea aplicației Web în mai multe browsere. Seleniu interacționează cu un browser ca oamenii fac: făcând clic pe link-uri, completarea formularelor și validarea textului. Acesta este cel mai popular instrument pentru automatizare de testare aplicație Web. Seleniu este construit pe cadrul WebDriver și are legături excelente pentru numeroase limbaje de scripting, inclusiv Ruby.

în acest instructor-condus, participanții în direct de formare combina puterea de Ruby cu seleniu pentru a automatiza testarea unei aplicatii web eșantion. Prin învățarea de a crea și combina script-uri de testare Ruby cu seleniu web Automation într-un mediu de laborator live, participanții vor câștiga cunoștințele și practicile necesare pentru a automatiza testarea propriilor aplicatii web de viata reala si site-uri.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică
21 hours
Sinoptic
watir (web cerere testing înăuntru Ruby) is un deschidere acru bibliotecă pentru automatizarea tests. Watir interacționează cu un browser la fel fac oamenii: făcând clic pe linkuri, completând formulare și validând text. Bazat pe WebDriver cadru, este comparabil cu seleniu și este unul dintre cele mai populare instrumente pentru web cerere de testare de automatizare.

in acest training participantii vor invata sa foloseasca Watir pentru a automatiza Testarea aplicatiei web prin combinarea teoriei cu practica intr-un mediu de laborator live. Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea cunoștințele și practica de a utiliza puterea deplină a Watir și Ruby pentru a automatiza proiectele lor de testare Web.

format al cursului

- un instructor-condus curs cu acoperire teoretică a Watir și Ruby, împreună cu exerciții și o componentă mare de hands-on practică.
Sfarsit de saptamana Ruby Cursuri, Seara Ruby Training, Ruby Camp, Ruby Cu instructor, Sfarsit de saptamana Ruby Training, Seara Ruby Cursuri, Ruby Coaching, Ruby Instructor, Ruby Trainer, Ruby Cursuri, Ruby Clase, Ruby Pe pagina, Ruby curs privat, Ruby one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!