Cursuri Samba

Cursuri Samba

Cursurile de instruire locale Samba, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practică cu manevrabilă fundamentele și subiectele avansate ale Samba Instruirea Samba este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Samba este o suită Open Source / Free Software care oferă servicii de fișiere și imprimare tuturor clienților SMB / CIFS, inclusiv Linux și numeroasele versiuni ale sistemelor de operare Microsoft Windows Public Acest curs este potrivit pentru dezvoltatori și ingineri care lucrează cu instanțe Samba preexistente sau care intenționează să integreze Samba în fluxul lor de lucru Nici două cursuri nu sunt livrate la fel Fiecare curs este adaptat cerințelor dvs specifice .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Samba Cursuri, Seara Samba Training, Samba Camp, Samba Cu instructor, Sfarsit de saptamana Samba Training, Seara Samba Cursuri, Samba Coaching, Samba Instructor, Samba Trainer, Samba Cursuri, Samba Clase, Samba Pe pagina, Samba curs privat, Samba one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!