Cursuri Search

Cursuri Search

Local, instructor-led live Search training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice how to use Search in your applications.

Search training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live Search trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Carrot2 este un motor de grupare a rezultatelor căutării bazate pe Java pentru gruparea automată a colecțiilor mici de documente, cum ar fi rezultatele căutării sau rezumatele de documente, în categorii tematice Carrot2 oferă componente readytouse pentru preluarea rezultatelor căutării din diferite surse În acest training instruit, participanții vor învăța cum să configurați și să utilizați Carrot2 pentru a organiza automat rezultatele căutării în categorii tematice Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Carrot2 Datele postprocesare (cluster, ton, etc) generate de instrumente de căutare din al treilea rând, cum ar fi Bing, ElasticSearch și Solr (Lucene) Integrați Carrot2 în aplicații Java și nonJava Expuneți clusteringul Carrot2 ca serviciu de la distanță Public Dezvoltatori Administratorii de sistem Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Overview
Drupal este un cadru gratuit și open source pentru gestionarea conținutului și experiențe digitale. Apache Solr este o platformă de căutare Java rapidă, scalabilă și open-source.
21 hours
Overview
audienþei

Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch.
14 hours
Overview
Public Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch .
14 hours
Overview
Elasticsearch este un motor de căutare distribuit, distribuit Acesta este utilizat în mod obișnuit împreună cu Logstash (motor de date și de logare) și Kibana (platformă de analiză și vizualizare) pentru a forma "stiva ELK" Această formare este destinată dezvoltatorilor de software care doresc să construiască soluții de căutare și analiză utilizând Elasticsearch Formarea începe cu o discuție despre arhitectura Elasticksearch, inclusiv modelul distribuit și API-ul de căutare Aceasta este urmată de o explicație a funcționalității Elasticsearch și de cea mai bună integrare a acesteia într-o aplicație existentă Exercițiile Handson constituie o parte importantă a instruirii și oferă participanților o șansă de a pune în practică cunoștințele în timp ce primesc feedback cu privire la implementarea și progresul lor Public Dezvoltatori de software Formatul cursului Un accent deosebit pe practicile vii Cele mai multe dintre concepte sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltarea mâinilor .
14 hours
Overview
Această formare este destinată administratorilor de sistem care doresc să înființeze un stack ELK (Elasticsearch, Logstash, Kibana) Rețineți că sunt necesare minimum 3 delegați pentru ca acest curs să se desfășoare Formarea începe cu o discuție despre arhitectura și funcționalitatea ELK, apoi se îndreaptă spre implementarea și practicarea laboratorului Exercițiile Handson constituie o parte importantă a instruirii și oferă participanților șansa de a-și pune în practică cunoștințele în timp ce primesc feedback despre progresele lor Public Administratorii de sistem Formatul cursului Un accent deosebit pe practicile vii Cele mai multe concepte sunt învățate prin exerciții și implementarea și implementarea manuală .
14 hours
Overview
Această cursă introduce Kibana utilizatorilor de căutare elastică Kibana este o platformă de analiză și vizualizare open source concepută pentru a lucra cu Elasticsearch Utilizați Kibana pentru a căuta, vizualiza și interacționa cu datele stocate în indicii Elasticsearch Puteți efectua cu ușurință analize avansate de date și puteți vizualiza datele dvs într-o varietate de diagrame, tabele și hărți Kibana ușurează înțelegerea volumelor mari de date Interfața sa simplă, bazată pe browser, vă permite să creați și să distribuiți rapid tablouri de bord dinamice care afișează modificări la interogările Elasticsearch în timp real .
14 hours
Overview
Apache SolrCloud este un motor distribuit de procesare a datelor care facilitează căutarea și indexarea fișierelor într-o rețea distribuită În acest training instruit, participanții vor învăța cum să înființeze o instanță SolrCloud pe Amazon AWS Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți caracteristicile SolCloud și cum se compară cu cele ale clusterelor convenționale de master Configurați un cluster centralizat SolCloud Automatizați procesele, cum ar fi comunicarea cu fragmente, adăugarea de documente la cioburi, etc Utilizați Zookeeper împreună cu SolrCloud pentru a automatiza procesele Utilizați interfața pentru a gestiona raportarea erorilor Load balance (Balanță de încărcare) o instalare SolrCloud Configurați SolrCloud pentru procesare continuă și failover Public Dezvoltatori Solr Manageri de proiect Administratorii de sistem Analiști de căutare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Overview
Acest curs introduce studenții pe platforma Solr Printr-o combinație de cursuri, discuții și laboratoare elevii vor câștiga mâinile pe experiența configurând căutarea eficientă și indexarea Clasa începe cu instalarea și configurarea de bază Solr, apoi învață participanților caracteristicile de căutare ale Solr Elevii vor câștiga experiență cu aspectarea, indexarea și relevanța căutării printre alte caracteristici centrale ale platformei Solr Cursul se încheie cu o serie de subiecte avansate, inclusiv verificarea ortografică, sugestii, Multicore și SolrCloud Durata : 3 zile Audiență : dezvoltatori, utilizatori de afaceri, administratori .
14 hours
Overview
Cursul este destinat specialiștilor IT care doresc să implementeze o soluție care permite căutarea elastică și eficientă a surselor mari de date. Acest curs utilizează cea mai recentă versiune stabilă de Solr, dacă doriți să utilizați o versiune mai veche sau instabilă, vă rugăm să contactați vânzările înainte de rezervare.
7 hours
Overview
Sphinx este un motor de căutare fulltext care oferă funcții de căutare text pentru aplicațiile client În acest training instruit, participanții vor învăța să instaleze, să configureze și să administreze Sphinx Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați Sphinx ca un server autonom sau un motor de stocare (SphinxSE) utilizând MySQL Configurați Sphinx pentru a vă conecta la o bază de date sau la o aplicație Utilizați "schema fixă" a Sphinxului, precum și atributele JSON pentru a cartografia și a filtra datele de căutare Public Administratorii de sistem DevOps Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Search Cursuri, Seara Search Training, Search Camp, Search Cu instructor, Sfarsit de saptamana Search Training, Seara Search Cursuri, Search Coaching, Search Instructor, Search Trainer, Search Cursuri, Search Clase, Search Pe pagina, Search curs privat, Search one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!