Cursuri Search

Cursuri Search

Online sau la fața locului, cursurile de formare live de căutare conduse de instructor demonstrează prin discuții interactive și exersare practică cum să utilizați Căutarea în aplicațiile dvs. Instruirea de căutare este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Search Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Elasticsearch este un motor de căutare cu sursă deschisă, distribuit. Este utilizat în mod obișnuit împreună cu Logstash (motorul de colectare a datelor și log-parsing) și Kibana (platformul de analiză și vizualizare) pentru a forma "ELK stack". Această formare directă, condusă de instructori, este destinată dezvoltatorilor de software care doresc să construiască soluții de căutare și analiză folosind Elasticsearch. Formarea începe cu o discuție despre arhitectura Elasticsearch, inclusiv modelul său distribuit și API-ul de căutare. Acest lucru este urmat de o explicație a funcționalității Elasticsearch's și modul de a o integra cel mai bine într-o aplicație existentă. Exercițiile de mână reprezintă o parte importantă a formării și oferă participanților posibilitatea de a-și pune cunoștințele în practică, primind în același timp feedback cu privire la implementarea și progresul lor. Formatul cursului
  Un accent semnificativ pe practicile live. Majoritatea conceptelor sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare practică.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
OpenSearch (succesorul Elasticsearch) este un software cu sursă deschisă pentru căutare și analiză. Acesta oferă un instrument de vizualizare ușor de utilizat, OpenSearch Dashboards, pentru monitorizarea și raportarea datelor în timp real. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și administratorilor care doresc să utilizeze OpenSearch pentru a efectua căutări distribuite și analize de date într-un sistem unificat și sigur. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe construirea de soluții de căutare și analiză cu OpenSearch și OpenSearch Dashboards. Înțelegeți cele trei abordări (snapshot, restart și rolling) în îmbunătățirea de la Elasticsearch OSS la DeschisSearch. Aflați cum să indexați datele, să creați fluxuri de date, să efectuați interogări și să simplificați operațiunile cross-cluster în OpenSearch. Explorați și utilizați plugin-uri, API-uri, clienți și instrumente de intrare (Beats, Logstash, Grafana, etc.) Pentru a optimiza experiența de căutare, păstrând clusterele în siguranță. Folosește OpenSearch Dashboards pentru a centralizează managementul datelor, vizualizarea, înregistrarea, monitorizarea și întreținerea.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Carrot2 este un motor de clusterare a rezultatelor de căutare cu sursă deschisă bazată pe Java pentru clusterarea automată a colecțiilor mici de documente, cum ar fi rezultatele de căutare sau abstractele de documente, în categorii tematice. Carrot2 oferă componente gata de utilizare pentru a obține rezultate de căutare din diferite surse. În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să seteze și să utilizeze Carrot2 pentru a organiza automat Search rezultatele în categorii tematice. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea și configurarea Carrot2 Post-proces (cluster, tună etc.) date generate de instrumente de căutare terțe, cum ar fi Bing, ElasticSearch și Solr (Lucene) Integrați Carrot2 în aplicații Java și non-Java Exposă clusterarea Carrot2 ca un serviciu la distanță
Audienţă
  Dezvoltatori Administratorii sistemului
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
14 hours
Expresii regulate sunt seturi de caractere care definesc un model de căutare. Expresii regulate sunt adesea folosite pentru crearea de algoritmi pentru a găsi, găsi și înlocui, sau valida de intrare. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze expresii regulate pentru a crea algoritmi robuste pentru definirea modelelor de căutare. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Aplicați tehnici regulate de exprimare oricărui motor regex, ar fi PHP, Pythonetc.
 • Scrieți modele complexe de căutare folosind seturi de caractere.
 • Automatizare script într-un proces de sistem utilizând expresii regulate extinse.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare curs
 • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Solr este o platformă de căutare care este înfășurată pe Biblioteca Apache Lucene. Cu Solr, dezvoltatorii pot menține maparea elementelor cheie, cum ar fi cuvinte, termeni, fraze, etc. Advanced Solr oferă aplicarea integrării datelor la nivel înalt. Această instruire, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), este orientată către dezvoltatorii care doresc să știe cum să folosească Solr pentru dezvoltarea avansată. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Tonalitatea și scala Solr și SolrCloud
 • Gestionează un număr mare de colecții
 • Datele rutei de interogare
 • Gestionați migrarea datelor
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Drupal este un cadru gratuit și open source pentru gestionarea conținutului și experiențe digitale. Apache Solr este o platformă de căutare Java rapidă, scalabilă și open-source.
14 hours
Apache SolrCloud este un motor distribuit de procesare a datelor care facilitează căutarea și indexarea fișierelor într-o rețea distribuită În acest training instruit, participanții vor învăța cum să înființeze o instanță SolrCloud pe Amazon AWS Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți caracteristicile SolCloud și cum se compară cu cele ale clusterelor convenționale de master Configurați un cluster centralizat SolCloud Automatizați procesele, cum ar fi comunicarea cu fragmente, adăugarea de documente la cioburi, etc Utilizați Zookeeper împreună cu SolrCloud pentru a automatiza procesele Utilizați interfața pentru a gestiona raportarea erorilor Load balance (Balanță de încărcare) o instalare SolrCloud Configurați SolrCloud pentru procesare continuă și failover Public Dezvoltatori Solr Manageri de proiect Administratorii de sistem Analiști de căutare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Acest curs introduce studenții pe platforma Solr. Printr-o combinație de cursuri, discuții și laboratoare elevii vor câștiga mâinile pe experiența configurând căutarea eficientă și indexarea. Clasa începe cu instalarea și configurarea de bază Solr, apoi învață participanților caracteristicile de căutare ale Solr. Elevii vor câștiga experiență cu aspectul, indexarea și relevanța căutării printre alte caracteristici centrale ale platformei Solr. Cursul se încheie cu o serie de subiecte avansate, inclusiv verificarea ortografiei, sugestii, Multicore și SolrCloud. Durata : 3 zile Audiență : dezvoltatori, utilizatori de afaceri, administratori
14 hours
Cursul este destinat specialiștilor IT care doresc să implementeze o soluție care permite căutarea elastică și eficientă a surselor mari de date. Acest curs utilizează cea mai recentă versiune stabilă de Solr, dacă doriți să utilizați o versiune mai veche sau instabilă, vă rugăm să contactați vânzările înainte de rezervare.
21 hours
audienþei Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch .
14 hours
Public Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch .
14 hours
Acest curs de instruire live, condus de un instructor, se adresează administratorilor de sistem care doresc să configureze un stack ELK (Elasticsearch, Logstash, Kibana). Formarea începe cu o discuție despre arhitectura și funcționalitatea ELK, apoi trece la implementarea și punerea în practică a laboratorului live. Exercițiile practice constituie o parte importantă a cursului și le oferă participanților șansa de a-și pune în practică cunoștințele dobândite, primind în același timp feedback cu privire la progresul lor. Formatul cursului Accent mare pe practica live Cele mai multe concepte sunt învățate prin exerciții și prin implementare și desfășurare practică
14 hours
acest training introduce Kibana pentru utilizatorii de elastic Search. Kibana este un open source de analiză și de vizualizare platformă proiectat pentru a lucra cu elastic Search. Utilizați Kibana pentru a căuta, vizualiza și interacționa cu datele stocate în indici de căutare elastici. Puteți efectua cu ușurință analize avansate de date și vizualiza datele într-o varietate de diagrame, tabele și hărți. Kibana face mai ușor de înțeles volume mari de date. Interfața sa simplă, bazată pe browser, vă permite să creați rapid și să partajați tablouri de bord dinamice care afișează modificări la interogările elastic Search în timp real.
7 hours
Sphinx este un motor de căutare fulltext care oferă funcții de căutare text pentru aplicațiile client În acest training instruit, participanții vor învăța să instaleze, să configureze și să administreze Sphinx Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați Sphinx ca un server autonom sau un motor de stocare (SphinxSE) utilizând MySQL Configurați Sphinx pentru a vă conecta la o bază de date sau la o aplicație Utilizați "schema fixă" a Sphinxului, precum și atributele JSON pentru a cartografia și a filtra datele de căutare Public Administratorii de sistem DevOps Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Search Cursuri, Seara Search Training, Search Camp, Search Cu instructor, Sfarsit de saptamana Search Training, Seara Search Cursuri, Search Coaching, Search Instructor, Search Trainer, Search Cursuri, Search Clase, Search Pe pagina, Search curs privat, Search one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions