Cursuri Search

Cursuri Search

Cursurile de instruire la nivel local, instruite live Căutarea cursurilor de formare demonstrează prin discuții interactive și practică handson cum să utilizați căutarea în aplicațiile dvs Căutarea de formare este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Search Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Solr este o platformă de căutare care este înfășurată pe Biblioteca Apache Lucene. Cu Solr, dezvoltatorii pot menține maparea elementelor cheie, cum ar fi cuvinte, termeni, fraze, etc. Advanced Solr oferă aplicarea integrării datelor la nivel înalt.

Această instruire, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), este orientată către dezvoltatorii care doresc să știe cum să folosească Solr pentru dezvoltarea avansată.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Tonalitatea și scala Solr și SolrCloud
- Gestionează un număr mare de colecții
- Datele rutei de interogare
- Gestionați migrarea datelor

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Sinoptic
Carrot2 este un motor de grupare a rezultatelor căutării bazate pe Java pentru gruparea automată a colecțiilor mici de documente, cum ar fi rezultatele căutării sau rezumatele de documente, în categorii tematice Carrot2 oferă componente readytouse pentru preluarea rezultatelor căutării din diferite surse În acest training instruit, participanții vor învăța cum să configurați și să utilizați Carrot2 pentru a organiza automat rezultatele căutării în categorii tematice Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Carrot2 Datele postprocesare (cluster, ton, etc) generate de instrumente de căutare din al treilea rând, cum ar fi Bing, ElasticSearch și Solr (Lucene) Integrați Carrot2 în aplicații Java și nonJava Expuneți clusteringul Carrot2 ca serviciu de la distanță Public Dezvoltatori Administratorii de sistem Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Drupal este un cadru gratuit și open source pentru gestionarea conținutului și experiențe digitale. Apache Solr este o platformă de căutare Java rapidă, scalabilă și open-source.
21 hours
Sinoptic
audienþei

Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch .
14 hours
Sinoptic
Public

Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch .
14 hours
Sinoptic
Elasticsearch este un motor de căutare distribuit cu sursă deschisă. Este utilizat în mod obișnuit împreună cu Logstash ( Logstash de colectare a datelor și analiză de jurnal) și Kibana (platforma de analiză și vizualizare) pentru a alcătui „stiva ELK”.

Această instruire în direct, dirijată de instructori, se adresează dezvoltatorilor de software care doresc să construiască soluții de căutare și analiză folosind Elasticsearch .

Instruirea începe cu o discuție despre arhitectura Elasticsearch , inclusiv modelul distribuit și API-ul de căutare. Aceasta este urmată de o explicație a funcționalității Elasticsearch și a modului de a o integra cel mai bine într-o aplicație existentă.

Exercițiile practice sunt o parte importantă a antrenamentului și oferă șansa participanților de a-și exersa cunoștințele în timp ce primesc feedback cu privire la implementarea și progresul lor.

Formatul cursului

- Accent puternic pe practica live. Majoritatea conceptelor sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare hands-on.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Acest lucru, de formare în direct conduse de instructor este destinat administratorilor de sistem care doresc să înființeze o stivă ELK ( Elasticsearch , Logstash , Kibana ). Rețineți că este nevoie de minimum 3 delegați pentru ca acest curs să funcționeze.

Pregătirea începe cu o discuție despre arhitectura și funcționalitatea ELK, apoi trece la implementarea și practicarea live a laboratorului. Exercițiile practice sunt o parte importantă a antrenamentului și oferă șansa participanților de a-și exersa cunoștințele în timp ce primesc feedback cu privire la progresul lor.

Formatul cursului

- Accent puternic pe practica live
- Majoritatea conceptelor sunt învățate prin exerciții și implementare și implementare practică
14 hours
Sinoptic
acest training introduce Kibana pentru utilizatorii de elastic Search.

Kibana este un open source de analiză și de vizualizare platformă proiectat pentru a lucra cu elastic Search. Utilizați Kibana pentru a căuta, vizualiza și interacționa cu datele stocate în indici de căutare elastici. Puteți efectua cu ușurință analize avansate de date și vizualiza datele într-o varietate de diagrame, tabele și hărți.

Kibana face mai ușor de înțeles volume mari de date. Interfața sa simplă, bazată pe browser, vă permite să creați rapid și să partajați tablouri de bord dinamice care afișează modificări la interogările elastic Search în timp real.
14 hours
Sinoptic
Apache SolrCloud este un motor distribuit de procesare a datelor care facilitează căutarea și indexarea fișierelor într-o rețea distribuită În acest training instruit, participanții vor învăța cum să înființeze o instanță SolrCloud pe Amazon AWS Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți caracteristicile SolCloud și cum se compară cu cele ale clusterelor convenționale de master Configurați un cluster centralizat SolCloud Automatizați procesele, cum ar fi comunicarea cu fragmente, adăugarea de documente la cioburi, etc Utilizați Zookeeper împreună cu SolrCloud pentru a automatiza procesele Utilizați interfața pentru a gestiona raportarea erorilor Load balance (Balanță de încărcare) o instalare SolrCloud Configurați SolrCloud pentru procesare continuă și failover Public Dezvoltatori Solr Manageri de proiect Administratorii de sistem Analiști de căutare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Acest curs introduce studenții pe platforma Solr. Printr-o combinație de cursuri, discuții și laboratoare elevii vor câștiga mâinile pe experiența configurând căutarea eficientă și indexarea.

Clasa începe cu instalarea și configurarea de bază Solr, apoi învață participanților caracteristicile de căutare ale Solr. Elevii vor câștiga experiență cu aspectul, indexarea și relevanța căutării printre alte caracteristici centrale ale platformei Solr. Cursul se încheie cu o serie de subiecte avansate, inclusiv verificarea ortografiei, sugestii, Multicore și SolrCloud.

Durata : 3 zile

Audiență : dezvoltatori, utilizatori de afaceri, administratori
14 hours
Sinoptic
Cursul este destinat specialiștilor IT care doresc să implementeze o soluție care permite căutarea elastică și eficientă a surselor mari de date. Acest curs utilizează cea mai recentă versiune stabilă de Solr, dacă doriți să utilizați o versiune mai veche sau instabilă, vă rugăm să contactați vânzările înainte de rezervare.
7 hours
Sinoptic
Sphinx este un motor de căutare fulltext care oferă funcții de căutare text pentru aplicațiile client În acest training instruit, participanții vor învăța să instaleze, să configureze și să administreze Sphinx Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați Sphinx ca un server autonom sau un motor de stocare (SphinxSE) utilizând MySQL Configurați Sphinx pentru a vă conecta la o bază de date sau la o aplicație Utilizați "schema fixă" a Sphinxului, precum și atributele JSON pentru a cartografia și a filtra datele de căutare Public Administratorii de sistem DevOps Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
Sfarsit de saptamana Search Cursuri, Seara Search Training, Search Camp, Search Cu instructor, Sfarsit de saptamana Search Training, Seara Search Cursuri, Search Coaching, Search Instructor, Search Trainer, Search Cursuri, Search Clase, Search Pe pagina, Search curs privat, Search one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!