Cursuri SoaML

Cursuri SoaML

Programele de instruire locală, instruite live SoaML (Service Oriented Architecture Modeling Language) demonstrează prin discuții interactive și practică de bază principiile SoaML și cum să descopere, să proiecteze și să implementeze servicii și infrastructură pentru SOA Instruirea SoaML este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Acest curs explică standardele OMG SoaML și arată modul de modelare a peisajului SOA. Acesta introduce limba și apoi arată cum să descoperiți, să proiectați și să implementați servicii și infrastructură pentru SOA.

Acest curs acoperă întotdeauna cea mai recentă versiune a specificației SoaML .
Sfarsit de saptamana SoaML Cursuri, Seara SoaML Training, SoaML Camp, SoaML Cu instructor, Sfarsit de saptamana SoaML Training, Seara SoaML Cursuri, SoaML Coaching, SoaML Instructor, SoaML Trainer, SoaML Cursuri, SoaML Clase, SoaML Pe pagina, SoaML curs privat, SoaML one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!