Cursuri ThingWorx

Cursuri ThingWorx

Cursurile de instruire live, instruite live ThingWorx demonstrează prin practica interactivă a handshake-ului modul de a construi aplicații mobile Augmented Reality pentru diverse aplicații de afaceri și industrie folosind ThingWorx Studio Instruirea ThingWorx este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

ThingWorx Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Augmented Reality (AR) este o tehnologie care îmbunătățește experiența utilizatorului prin îmbinarea elementelor virtuale generate de computer cu mediul din lumea reală. Adoptarea AR a înregistrat o creștere în diverse industrii. ThingWorx Studio este un instrument pentru crearea rapidă de experiențe AR scalabile pentru afaceri.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să construiască aplicații mobile cu Realitate ThingWorx pentru diverse aplicații de afaceri și industrie folosind ThingWorx Studio.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați ThingWorx Augmented Reality (AR) Studio Augmented Reality (AR) Studio
- Înțelegeți fundamentele AR
- Construiți rapid o aplicație AR care suprapune datele generate de computer peste datele din lumea reală folosind ThingWorx
- Depanarea, testarea și implementarea unei aplicații mobile cu realitate augmentată cu ThingWorx

Public

- Dezvoltatori
- Ingineri
- Manageri de proiect

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
PTC ThingWorx este una dintre cele mai mari platforme de dezvoltare a aplicațiilor pentru Internetul obiectelor (IoT) În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze ThingWorx pentru a dezvolta rapid o aplicație pentru utilizarea în senzori, dispozitive și produse inteligente conectate Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Modelați, conectați, analizați și construiți o aplicație IoT Permiteți dispozitivelor să comunice cu dvs și reciproc prin intermediul serviciilor web RESTful Analizați datele referitoare la o aplicație IoT Public Persoane interesate în afaceri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
ThingWorx Studio este un instrument pentru crearea rapidă a experiențelor scalabile AR (Augmented Reality) pentru afaceri În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească ThingWorx Studio pentru a autoriza experiențele AR și interacțiunile pentru întreprinderea industrială Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Folosiți 3D și IoT pentru a crea experiențe de realitate augmentate Utilizați AR pentru a îmbunătăți eficiența, pentru a construi produse mai bune și pentru a permite lucrătorilor mai sigure și mai productivi Creați conținut pentru smartphone-uri, tablete și dispozitive portabile, cum ar fi HoloLens Aplicați tehnologia și tehnicile AR la procesele de fabricație, asamblare și operare, vânzări și service Public Actorii din domeniul afacerilor (nu este nevoie de codificare) Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
Sfarsit de saptamana ThingWorx Cursuri, Seara ThingWorx Training, ThingWorx Camp, ThingWorx Cu instructor, Sfarsit de saptamana ThingWorx Training, Seara ThingWorx Cursuri, ThingWorx Coaching, ThingWorx Instructor, ThingWorx Trainer, ThingWorx Cursuri, ThingWorx Clase, ThingWorx Pe pagina, ThingWorx curs privat, ThingWorx one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!