Cursuri ThingWorx

Cursuri ThingWorx

Local, instructor-led live ThingWorx training courses demonstrate through interactive hands-on practice how to build Augmented Reality mobile applications for various business and industry applications using ThingWorx Studio.

ThingWorx training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live ThingWorx trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Realitatea augmentată (AR) este o tehnologie care îmbunătățește experiența utilizatorilor prin combinarea elementelor virtuale generate de calculator cu mediul fizic real Adoptarea AR a înregistrat o creștere în diferite industrii ThingWorx Studio este un instrument pentru crearea rapidă de experiențe scalabile AR pentru afaceri În acest training instruit, participanții vor învăța cum să construiască aplicații mobile Augmented Reality pentru diverse aplicații de afaceri și industrie folosind ThingWorx Studio Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Studio ThingWorx Augmented Reality (AR) Înțelegeți fundamentele AR Construiți rapid o aplicație AR care suprapune datele generate de calculator prin intermediul datelor live din lumea reală folosind ThingWorx Remediați, testați și implementați o aplicație mobilă Augmented Reality cu ThingWorx Public Dezvoltatori Ingineri Manageri de proiect Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Overview
PTC ThingWorx este una dintre cele mai mari platforme de dezvoltare a aplicațiilor pentru Internetul obiectelor (IoT) În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze ThingWorx pentru a dezvolta rapid o aplicație pentru utilizarea în senzori, dispozitive și produse inteligente conectate Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Modelați, conectați, analizați și construiți o aplicație IoT Permiteți dispozitivelor să comunice cu dvs și reciproc prin intermediul serviciilor web RESTful Analizați datele referitoare la o aplicație IoT Public Persoane interesate în afaceri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Overview
ThingWorx Studio este un instrument pentru crearea rapidă a experiențelor scalabile AR (Augmented Reality) pentru afaceri În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească ThingWorx Studio pentru a autoriza experiențele AR și interacțiunile pentru întreprinderea industrială Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Folosiți 3D și IoT pentru a crea experiențe de realitate augmentate Utilizați AR pentru a îmbunătăți eficiența, pentru a construi produse mai bune și pentru a permite lucrătorilor mai sigure și mai productivi Creați conținut pentru smartphone-uri, tablete și dispozitive portabile, cum ar fi HoloLens Aplicați tehnologia și tehnicile AR la procesele de fabricație, asamblare și operare, vânzări și service Public Actorii din domeniul afacerilor (nu este nevoie de codificare) Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana ThingWorx Cursuri, Seara ThingWorx Training, ThingWorx Camp, ThingWorx Cu instructor, Sfarsit de saptamana ThingWorx Training, Seara ThingWorx Cursuri, ThingWorx Coaching, ThingWorx Instructor, ThingWorx Trainer, ThingWorx Cursuri, ThingWorx Clase, ThingWorx Pe pagina, ThingWorx curs privat, ThingWorx one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!