Cursuri Torch

Cursuri Torch

Local, instructor-led live Torch training courses demonstrate through interactive hands-on practice the principles and unique features of Torch, and how it can be applied in real-world applications.

Torch training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live Torch trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Torch este o bibliotecă de învățare Open Source Machine și un cadru științific de calcul bazat pe limbajul de programare lua. Acesta oferă un mediu de dezvoltare pentru numerics, învățarea automată și viziunea calculatorului, cu un accent deosebit pe învățare profundă și plase convoluționale. Acesta este unul dintre cele mai rapide și mai flexibile cadre pentru Machine și Deep Learning și este utilizat de către companii, ar fi Facebook, Google, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel, și multe altele.

în acest instructor-condus, de formare live, vom acoperi principiile de Torch, caracteristicile sale unice, și modul în care aceasta poate fi aplicată în aplicații din lumea reală. Trecem prin numeroase exerciții hands-on pe tot parcursul, demonstrând și practicând conceptele învățate.

până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere aprofundată a Torch & #39; s caracteristici și capabilități de bază, precum și rolul și contribuția sa în spațiul AI în comparație cu alte cadre și biblioteci. Participanții vor fi primit, de asemenea, practica necesară pentru a pune în aplicare Torch în propriile proiecte.

format al cursului

- privire de ansamblu a Machine și profundă Learning
- in-class de codificare și de integrare exerciții
- test întrebări presărat-a lungul drumului pentru a verifica înțelegerea

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Torch Cursuri, Seara Torch Training, Torch Camp, Torch Cu instructor, Sfarsit de saptamana Torch Training, Seara Torch Cursuri, Torch Coaching, Torch Instructor, Torch Trainer, Torch Cursuri, Torch Clase, Torch Pe pagina, Torch curs privat, Torch one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!