Cursuri Torch

Cursuri Torch

Locale, instructor-condus Live Torch cursuri de formare demonstra prin interactive hands-on practică principiile și caracteristicile unice ale Torch, și modul în care aceasta poate fi aplicată în aplicații din lumea reală.

De formare Torch este disponibil ca "la fața locului de formare live" sau "de la distanță de formare live". De formare live la fața locului pot fi efectuate la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Antrenamentul live la distanță se realizează prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță.

NobleProg--furnizorul local de training

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Torch Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Torch este o bibliotecă de învățare a mașinilor open source și un cadru de calcul științific bazat pe Lua programare Lua . Oferă un mediu de dezvoltare pentru numerică, învățare automată și viziune pe calculator, cu un accent deosebit pe învățarea profundă și rețelele revoluționare. Este unul dintre cele mai rapide și mai flexibile cadre pentru mașini și Deep Learning și este utilizat de companii precum Facebook , Go ogle, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel și multe altele.

În această instruire live, condusă de instructor, acoperim principiile Torch , caracteristicile sale unice și modul în care poate fi aplicat în aplicațiile din lumea reală. Parcurgem numeroase exerciții practice, demonstrând și practicând conceptele învățate.

Până la sfârșitul cursului, participanții vor înțelege în detaliu caracteristicile și capacitățile care stau la baza lui Torch , precum și rolul și contribuția acesteia în spațiul AI în comparație cu alte cadre și biblioteci. Participanții vor fi, de asemenea, primiți practica necesară pentru a implementa Torch în propriile proiecte.

Formatul cursului

- Prezentare generală a mașinilor și Deep Learning
- Exerciții de codificare și integrare în clasă
- Întrebările de test presărate pe parcursul verificării înțelegerii

Upcoming Torch Courses

Sfarsit de saptamana Torch Cursuri, Seara Torch Training, Torch Camp, Torch Cu instructor, Sfarsit de saptamana Torch Training, Seara Torch Cursuri, Torch Coaching, Torch Instructor, Torch Trainer, Torch Cursuri, Torch Clase, Torch Pe pagina, Torch curs privat, Torch one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions