Cursuri Watir

Cursuri Watir

Local, instructor-condus Live Watir (web cerere de testare în Ruby) cursuri de formare demonstrează prin interactive hands-on practică modul de utilizare a Watir pentru a automatiza testarea aplicației Web.

Antrenamentul watir este disponibil ca "Training live la fața locului" sau "Training live la distanță". De formare live la fața locului pot fi efectuate la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Antrenamentul live la distanță se realizează prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță.

NobleProg--furnizorul local de training

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
watir (web cerere testing înăuntru Ruby) is un deschidere acru bibliotecă pentru automatizarea tests. Watir interacționează cu un browser la fel fac oamenii: făcând clic pe linkuri, completând formulare și validând text. Bazat pe WebDriver cadru, este comparabil cu seleniu și este unul dintre cele mai populare instrumente pentru web cerere de testare de automatizare.

in acest training participantii vor invata sa foloseasca Watir pentru a automatiza Testarea aplicatiei web prin combinarea teoriei cu practica intr-un mediu de laborator live. Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea cunoștințele și practica de a utiliza puterea deplină a Watir și Ruby pentru a automatiza proiectele lor de testare Web.

format al cursului

- un instructor-condus curs cu acoperire teoretică a Watir și Ruby, împreună cu exerciții și o componentă mare de hands-on practică.
Sfarsit de saptamana Watir Cursuri, Seara Watir Training, Watir Camp, Watir Cu instructor, Sfarsit de saptamana Watir Training, Seara Watir Cursuri, Watir Coaching, Watir Instructor, Watir Trainer, Watir Cursuri, Watir Clase, Watir Pe pagina, Watir curs privat, Watir one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!