Cursuri Zend Framework

Cursuri Zend Framework

Cursuri de instruire locale, instructor-LED Live Zend Framework (ZF) demonstrează prin intermediul unor practici interactive se utilizează Zend Framework pentru a construi aplicații web.

Zend Framework Training este disponibil sub formă de "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță". Instruirea live la fața locului poate fi realizată la nivel local la sediul clientului din România sau în centrele de training Corporate NobleProg din România. Instruirea live la distanță se desfășoară prin interactivitatea unui desktop interactiv, la distanță.

NobleProg--furnizorul local de training

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat dezvoltatorilor care doresc să arhiteze și să construiască întreprinderi de aplicații web care respectă cerințe stricte în scalabilitate, fiabilitate și modularitate Instruirea live instruită demonstrează o serie de probleme comune și arată participanților cum să le rezolve eficient folosind Zend Framework 2 (ZF2) Participanții sunt luați printr-o serie de exerciții care au ca rezultat crearea de module reutilizabile, care sunt atât raționalizate, cât și robuste Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Analizați și înțelegeți modelele de design asociate cu designul modular Utilizați componentele Zend Framework 2 pentru a asigura securitatea în domenii precum Autentificare, Criptare, LDAP și Permisiuni (autorizare) Aplicați tehnici avansate pentru dezvoltarea de servicii web și interfețe RESTful Rezolvați, optimizați și implementați o aplicație web la nivel de întreprindere Public Dezvoltatori avansați la intermediari PHP experimentați cu ZF2 Dezvoltatorii de întreprinderi care doresc să îmbunătățească performanța, modularitatea și scalabilitatea aplicațiilor web grele, interactive, enterprisecale Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Cadrul Zend este un cadru opensource, objectivalizat pentru dezvoltarea, implementarea și gestionarea aplicațiilor și serviciilor web bazate pe PHP Cadrul Zend utilizează paradigma ModelViewController (MVC) pentru a dezvolta structuri de bază pentru aplicații Zend este considerat o "bibliotecă de componente"; designul său unic modular permite utilizatorilor să utilizeze componente independent unul de celălalt În acest training instruit, participanții vor învăța cum să creeze o aplicație web fiabilă și scalabilă utilizând cadrul Zend Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați modelele de proiectare ModelViewController pentru a crea o aplicație web bazată pe baze de date Primiți și procesați formulare Configurați scripturi de validare și vizualizare a intrărilor Gestionați diferitele tipuri de evenimente și servicii MVC oferite de biblioteca componentă Zend Framework MVC Pregătiți și executați interogări pentru un adaptor de bază de date Public Intermediari la dezvoltatorii PHP avansați care caută să dezvolte aplicații web la scară sigură, la scară industrială Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Zend Framework Cursuri, Seara Zend Framework Training, Zend Framework Camp, Zend Framework Cu instructor, Sfarsit de saptamana Zend Framework Training, Seara Zend Framework Cursuri, Zend Framework Coaching, Zend Framework Instructor, Zend Framework Trainer, Zend Framework Cursuri, Zend Framework Clase, Zend Framework Pe pagina, Zend Framework curs privat, Zend Framework one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!