Cursuri Zend Framework

Cursuri Zend Framework

Cursuri de instruire locale, instructor-LED Live Zend Framework (ZF) demonstrează prin intermediul unor practici interactive se utilizează Zend Framework pentru a construi aplicații web.

Zend Framework Training este disponibil sub formă de "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță". Instruirea live la fața locului poate fi realizată la nivel local la sediul clientului din România sau în centrele de training Corporate NobleProg din România. Instruirea live la distanță se desfășoară prin interactivitatea unui desktop interactiv, la distanță.

NobleProg--furnizorul local de training

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

ZF (Zend Framework) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat dezvoltatorilor care doresc să arhiteze și să construiască întreprinderi de aplicații web care respectă cerințe stricte în scalabilitate, fiabilitate și modularitate Instruirea live instruită demonstrează o serie de probleme comune și arată participanților cum să le rezolve eficient folosind Zend Framework 2 (ZF2) Participanții sunt luați printr-o serie de exerciții care au ca rezultat crearea de module reutilizabile, care sunt atât raționalizate, cât și robuste Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Analizați și înțelegeți modelele de design asociate cu designul modular Utilizați componentele Zend Framework 2 pentru a asigura securitatea în domenii precum Autentificare, Criptare, LDAP și Permisiuni (autorizare) Aplicați tehnici avansate pentru dezvoltarea de servicii web și interfețe RESTful Rezolvați, optimizați și implementați o aplicație web la nivel de întreprindere Public Dezvoltatori avansați la intermediari PHP experimentați cu ZF2 Dezvoltatorii de întreprinderi care doresc să îmbunătățească performanța, modularitatea și scalabilitatea aplicațiilor web grele, interactive, enterprisecale Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Cadrul Zend este un cadru opensource, objectivalizat pentru dezvoltarea, implementarea și gestionarea aplicațiilor și serviciilor web bazate pe PHP Cadrul Zend utilizează paradigma ModelViewController (MVC) pentru a dezvolta structuri de bază pentru aplicații Zend este considerat o "bibliotecă de componente"; designul său unic modular permite utilizatorilor să utilizeze componente independent unul de celălalt În acest training instruit, participanții vor învăța cum să creeze o aplicație web fiabilă și scalabilă utilizând cadrul Zend Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați modelele de proiectare ModelViewController pentru a crea o aplicație web bazată pe baze de date Primiți și procesați formulare Configurați scripturi de validare și vizualizare a intrărilor Gestionați diferitele tipuri de evenimente și servicii MVC oferite de biblioteca componentă Zend Framework MVC Pregătiți și executați interogări pentru un adaptor de bază de date Public Intermediari la dezvoltatorii PHP avansați care caută să dezvolte aplicații web la scară sigură, la scară industrială Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Zend Framework Courses

Sfarsit de saptamana Zend Framework Cursuri, Seara Zend Framework Training, ZF (Zend Framework) Camp, Zend Framework (ZF) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Zend Framework (ZF) Training, Seara Zend Framework (ZF) Cursuri, ZF (Zend Framework) Coaching, Zend Framework (ZF) Instructor, Zend Framework (ZF) Trainer, Zend Framework Cursuri, ZF (Zend Framework) Clase, Zend Framework (ZF) Pe pagina, Zend Framework (ZF) curs privat, Zend Framework one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions