Nginx Training in Banat & Crisana

Nginx Training in Banat & Crisana

Cursurile de instruire live Nginx, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practici de manevră cum să instalați și să configurați servere web bazate pe Nginx și cum să monitorizați performanța serverului Nginx Instruirea Nginx este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Banat & Crisana sau în centrele de formare corporativa NobleProg din Banat & Crisana Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Timisoara, Iosif Bulbuca Boulevard
Learn Nginx in our training center in Banat & Crisana.

Acest hotel este unul dintre cele mai bune locatii pentru afaceri in Timisoara. Salile de conferinta sunt echipate cu cea mai noua aparatura din domeniu. Este situat in apropierea centrului la 40 de minute de mers pe jos.

Hotelul poate fi accesat folosind transport in comun de la Gara Timisoara Nord, autobuzul 8 pana la statia Mecatim. Din centrul orasului (statia I.C. Bratianu) puteti folosi autobuzul 16 pana la statia Hotel Lido.

Locuri de parcare se pot gasi in incinta...

Read more

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Nginx Course Outlines Banat & Crisana

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat administratorilor de sistem care doresc să poată configura și monitoriza serverele web Ambele se concentrează asupra teoriei generale din spatele HTTP și, din punct de vedere practic, prezintă un server web de înaltă performanță, Nginx .
Nginx Cursuri in Banat & Crisana, Sfarsit de saptamana Nginx Cursuri in Banat & Crisana, Seara Nginx Training in Banat & Crisana, Nginx Cu instructor in Banat & Crisana, Nginx Coaching in Banat & Crisana, Nginx one on one training in Banat & Crisana, Nginx Pe pagina in Banat & Crisana, Seara Nginx Cursuri in Banat & Crisana, Nginx Instructor in Banat & Crisana, Nginx Cursuri private in Banat & Crisana, Nginx Cu instructor in Banat & Crisana,Nginx Clase in Banat & Crisana, Nginx Trainer in Banat & Crisana, Nginx Camp in Banat & Crisana, Sfarsit de saptamana Nginx Training in Banat & Crisana

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!