NobleProg Reason for Existence

Scris de: Bernard Szlachta (安博), CEO

Actualizarea abilităților oamenilor este o sarcină intimidantă.

Într-o lume în care Inteligența Artificială, Machine Learning și Robotica își accelerează continuu capacitatea de a înlocui oamenii, a-i ajuta pe aceștia să-și păstreze valoarea devine o sarcină critică. Trebuie să optimizăm modul în care oamenii dobândesc competențe noi și relevante. Sunt patru lucruri majore pe care trebuie să le luăm în considerare aici:

1. Oamenii trebuie încurajați să-și îmbunătățească abilitățile
2. Procesul trebuie să aibă un preț accesibil
3. Procesul trebuie să fie scalabil
4. Procesul trebuie să fie durabil

NobleProg este una dintre puținele organizații care contribuie activ la îmbunătățirea experienței de formare și recalificare a lucrătorilor care au ca instrumente de lucru propriile cunoștințe.

Instruire gratuită

Când am început să lucrez și am avut nevoie să dobândesc noi cunoștințe, am descoperit că procesul de căutare și participare la formare a fost destul de incomod, dacă nu chiar dificil. Orarul cursurilor nu s-a potrivit cu timpul meu liber, sesiunile au fost adesea amânate în ultimul moment, cursul în sine conținea elemente irelevante, iar nivelul trainer-ul nu era chiar ideal, ca să nu spun mai mult. Mai târziu, când am început să lucrez ca instructor, oferindu-mi cursurile pentru diverse firme de training, am descoperit motivul:

a face bani din livrarea de cursuri este extrem de greu, singurul lucru mai greu este de a o face în mod scalabil și durabil.

NobleProg face ca participanții, formatorii și coordonatorii să aibă o experiență cât mai lipsită de complicații posibil!

Trainer cu griji

În calitate de trainer, au fost lucruri care nu mi-au plăcut: pregătirea sălii de clasă, călătoriile, hârțogăraia și lucrul pe care l-am urât cel mai tare:

decalajul dintre așteptările participanților, respectiv ale managerilor acestora și ceea ce era de fapt posibil în timpul limitat al cursului.

M-am bucurat profund de experiența de a pregăti cursul și de a-l preda, dar orice altceva mi-a tăiat elanul.

NobleProg face viața trainer-ului cât mai plăcută cu putință:

trainer-ii trebuie să se concentreze asupra a ceea ce-i bucură cel mai mult!

Vânzări și activități de coordonare

În majoritatea firmelor de training la care am lucrat, pierderea de personal din departamentele de vânzări și de coordonare a fost una ridicată. Oamenii pur și simplu nu se bucurau să facă munca aceasta mult timp. După câteva ani, un coordonator de cursuri dorea să treacă la ceva diferit. Coordonarea implică comunicarea unei cantități mari de informații, iar aceasta poate fi optimizată prin procese bine definite. Mai mult decât atât, un sistem informatic bine construit, care susține executarea proceselor poate ajuta la automatizarea celei mai mari părți a acestora.

Tehnologia joacă cel mai mare rol în optimizarea experienței pentru toți cei implicați în curs.

NobleProg a dezvoltat o platformă care ușurează organizarea cursului și face viața clienților, formatorilor și coordonatorilor cât mai plăcută posibil!

Dezvoltând această platformă, asigurăm scurtarea timpului de așteptare, calitatea crește și costurile de livrare scad. Vrem să oferim cursuri mai rapid, mai ieftin și mai bine.

Cum facem asta?

NobleProg are o echipă centrală de ingineri și oameni de știință care își dedică intreaga atenție îmbunătățirii constante a sistemelor. Ei nu se ocupă cu operațiuni, nu se implică în rezolvarea problemelor care apar, ci pur și simplu observă cu ce fel de probleme se confruntă oamenii noștri și fac sistemul mai bun. Folosim tehnologii de IA de ultimă generație, tehnici de gestionare și orice ne poate ajuta să ușuram viața oamenilor. În fiecare minut, 24 de ore pe zi și 7 zile din 7, există o echipă care ne permite să începem o nouă zi cu operațiuni mai eficiente. Indiferent dacă este vorba de procesul de găsire a unui trainer adecvat, sau de îmbunătățire a experienței de răsfoire a cursurilor de către clienți, sau pur și simplu de reducerea costului operațional, aceste schimbări permit companiei NobleProg să crească și să atingă viziunea noastră:

o experiență de formare eficace, eficientă, confortabilă și interesantă.

Alăturați-vă NobleProg, indiferent dacă sunteți un manager, un inginer, un instructor sau un francizat și ne puteți ajuta să facem aptitudinile angajaților mai relevante pentru nevoile actuale și viitoare.

 

Browse Job Opennings now!

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions