Cursuri Pandas

Cursuri Pandas

Cursurile de formare Pandas live, online sau la fața locului, conduse de instructori, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Pandas pentru a efectua analize de date, analize predictive și învățare automată. Antrenamentul Pandas este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Pandas este cunoscut și sub numele de Python Pandas. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Pandas Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Pandas este un pachet Python care oferă structuri de date pentru a lucra cu date structurate (tabulare, multidimensionale, potențial eterogene) și serii de timp .
14 hours
Pandas este o bibliotecă Python pentru manipularea și analiza datelor. Folosind Pandas, utilizatorii pot efectua analize predictive prin învățarea mașinilor. Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date care doresc să utilizeze Pandas pentru a preforma analiza predictivă cu învățarea cu mașină. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Performanță de date încorporate în Python. Conduceți operațiunile ETL pentru învățarea mașinilor. Creați vizualizări de date cu Pandas
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Modin este un sistem de cadru de date paralel conceput pentru a accelera fluxurile de lucru Pandas. Acesta poate fi folosit pentru a gestiona seturi mari de date, utilizând Ray sau Dask ca cadru de fundal pentru calculul distribuit în Python. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date și dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Modin pentru a construi și a implementa calculuri paralele cu Pandas pentru o analiză mai rapidă a datelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul necesar pentru a începe dezvoltarea Pandas fluxurilor de lucru la scară cu Modin. Înțelegeți caracteristicile, arhitectura și avantajele Modin. Cunoașteți diferențele dintre Modin, Dask și Ray. Se efectuează operațiuni mai rapide cu Modin. Implementarea întregului Pandas API și funcții.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Pandas Cursuri, Seara Pandas Training, Pandas Camp, Pandas Cu instructor, Sfarsit de saptamana Pandas Training, Seara Pandas Cursuri, Pandas Coaching, Pandas Instructor, Pandas Trainer, Pandas Cursuri, Pandas Clase, Pandas Pe pagina, Pandas curs privat, Pandas one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions