Cursuri Software Design

Cursuri Software Design

Online sau la fața locului, cursurile de formare live de proiectare software conduse de un instructor demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, elementele fundamentale ale designului software. Instruirea de proiectare software este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Software Design Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sparx Enterprise Architect (EA) este o platformă puternică de modelare și proiectare utilizată în diverse industrii pentru proiectarea de software și sisteme. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează proiectanților de software și de sisteme de nivel începător sau intermediar care doresc să obțină o înțelegere structurată și cuprinzătoare a Sparx Enterprise Architect. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Să navigheze și să utilizeze eficient Sparx Enterprise Architect, înțelegând interfața și instrumentele sale. Să modeleze diverse structuri de afaceri, inclusiv organigrame, procese și sisteme, utilizând diferite diagrame. Să implementeze strategii de urmărire a modificărilor, de control al versiunilor și de colaborare în echipă în cadrul Sparx EA. Utilizați caracteristicile avansate ale Sparx EA, cum ar fi modelarea cu stereotipuri, personalizarea și automatizarea sarcinilor.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Evoluția microserviciilor și a containerelor în ultimii ani a schimbat semnificativ modul în care proiectăm, dezvoltăm, implementăm și rulăm software. Aplicațiile moderne trebuie optimizate pentru scalabilitate, elasticitate, eșec și schimbare. Conduse de aceste cerințe noi, arhitecturile moderne necesită un set diferit de modele și practici. În cadrul acestei formări, examinăm modalități de identificare, înțelegere și adaptare la aceste cerințe noi. Public
Această pregătire este destinată persoanelor care sunt oarecum familiarizate cu tehnologia containerelor și cu conceptele Kubernetes , dar lipsesc poate de experiența din lumea reală. Se bazează pe cazuri de utilizare și lecții învățate din proiecte din viața reală, cu intenția de a-i face pe oameni inspirați să creeze și să gestioneze și mai bine aplicații native native.
 • Dezvoltatori
 • Operațiuni
 • DevOps
 • Ingineri QA
 • Manageri de proiecte IT
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive
 • O mulțime de exerciții și practică
 • Implementarea Handson într-un mediu live-lab
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Adobe XD este un instrument de proiectare pentru aplicații web și aplicații mobile. Cu Adobe XD, utilizatorii pot crea prototipuri și modele UI / UX unice. Acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), este orientat către designeri web care doresc să proiecteze o aplicație cu Adobe XD. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați Adobe XD pentru a începe proiectarea unei aplicații.
 • Dezvoltați filme rapide.
 • Creați prototipuri care conțin interacțiuni micro.
 • Adăugați modele UX la un CV.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
42 hours
În această formare directă de instructor, participanții vor învăța conceptele fundamentale și avansate ale arhitecturii și proiectării software, pe măsură ce trec printr-o serie de exerciții și discuții de laborator live. Audienţă
  Profesioniști software Designer software Dezvoltatori
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Esența instruirii și a atelierelor este de a oferi cunoștințe, instrumente și tehnici sporind eficacitatea activităților legate de identificarea valorii afacerii în baza nevoilor clientului și grija pentru obținerea unui consens între funcții, tehnologie și calitate în procesul de creare. cerinţele folosind tehnici brain storm. Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Un curs de două zile care acoperă toate principiile de proiectare cu exemple de coduri, împreună cu tehnologia industrială recentă; foarte util pentru dezvoltatorii de software pentru automobile
14 hours
Acest instructor-a condus, de formare live (la fața locului sau de la distanță) se adresează dezvoltatorilor C care doresc să învețe principiile de design Embedded C. Până la sfârșitul acestei cursuri, participanții vor putea:
 • Înțelegeți considerațiile de proiectare care fac programele C încorporate fiabile
 • Definirea funcționalității unui sistem încorporat
 • Definiți logica și structura programului pentru a obține rezultatul dorit
 • Proiectați o aplicație încorporată fiabilă, fără erori
 • Obțineți performanță optimă de la hardware-ul țintă
Formatul cursului:
 • Prelegere interactivă și discuții
 • Exerciții și practici
 • Implementarea hands-on într-un mediu live-lab
Opțiuni de particularizare a cursului:
 • Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Dezvoltarea bazată pe modele (MBD) este o metodologie de dezvoltare a software-ului care permite dezvoltarea mai rapidă și mai costefică a sistemelor dinamice, cum ar fi sistemele de control, prelucrarea semnalelor și sistemele de comunicații Se bazează mai degrabă pe modele de modelare grafică decât pe programe tradiționale bazate pe text În acest curs instruit, participanții vor învăța cum să aplice metodologiile MBD pentru a reduce costurile de dezvoltare și pentru a accelera timpul până la comercializarea produselor software încorporate Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Selectați și utilizați instrumentele potrivite pentru implementarea MBD Folosiți MBD pentru a realiza o dezvoltare rapidă în stadiile incipiente ale proiectului lor software încorporat Scurtați lansarea software-ului încorporat pe piață Public Tehnici de ingineri încorporați Dezvoltatori și programatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Cu apariția unor sisteme distribuite foarte complexe, complexitatea unui singur sistem s-a mutat la complexitatea arhitecturii grupului de sisteme. Acest curs acoperă relația dintre Software Architecture și Tehnică Enterprise Architecture. Aceste două domenii sunt interconectate într-un mod care în prezent nu este bine descris. De exemplu, împărțirea unui sistem monolitic complex în două sisteme care comunică prin intermediul serviciilor web va declanșa schimbări semnificative în ambele sisteme noi și în arhitectura dintre ele. Acest curs va acoperi tranzacțiile, în prezent modele și soluții comune pentru gestionarea sistemelor complexe și a comunicării în interiorul și între ele.
14 hours
Există o mulțime de modele testate și testate disponibile pe scară largă pentru toată lumea. Uneori este vorba de schimbarea numelor și de implementarea modelului într-o tehnologie specifică. Poate salva sute de ore, care altfel ar fi cheltuite pentru proiectare și testare. Formare Go als Acest curs are două obiective: în primul rând, vă permite să reutilizați modele cunoscute pe scară largă, în al doilea rând, vă permite să creați și modele de reutilizare specifice organizației dumneavoastră. Vă ajută să estimați modul în care modelele pot reduce costurile, pot sistematiza procesul de proiectare și pot genera un cadru de cod bazat pe modelele dvs. Audience Designeri de software, analiști de afaceri, manageri de proiect, programatori și dezvoltatori, precum și manageri operaționali și manageri de divizie software. Cursul de stil Cursul se concentrează pe cazuri de utilizare și relația lor cu un model specific. Cele mai multe dintre exemple sunt explicate în UML și în simple exemple Java (limba se poate schimba dacă cursul este înregistrat ca un curs închis). Vă ghidează prin sursele tiparelor și vă arată cum să catalogați și să descrieți modele care pot fi refolosite în întreaga organizație.
14 hours
Grup țintă: Lider de echipă tehnică, dezvoltator de software Obiectiv de învățare: Scopul instruirii este dobândirea capacității de a proiecta structuri avansate de dezvoltare / proiect în C #. În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a susține procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio , ReSharper.
14 hours
Cursul va acoperi modelele de design cu un accent deosebit pe modelele utilizate în PHP .
14 hours
Instruirea este concepută pentru dezvoltatorii Java Script, proiectând și implementând aplicații Internet avansate. Subiectele discutate în timpul formării au vizat aducerea celor mai bune practici în programarea Java Script și evidențierea celor mai frecvente greșeli. Un punct important al instruirii este discutarea programării orientate obiect cu sintaxa Java Script.
14 hours
Kubernetes este o platformă cu sursă deschisă pentru automatizarea tuturor etapelor de dezvoltare a aplicațiilor containerizate. Modelele de proiectare sunt soluții iterabile la problemele de dezvoltare a software-ului relevante pentru proiectarea software-ului. Kubernetes extinderi sunt utilizate pentru configurarea și susținerea Kubernetes cluster. Cu ajutorul modelelor și extensiilor de proiectare Kubernetes, utilizatorii platformei pot realiza abordările CI/CD, menținând în același timp scalabilitatea și flexibilitatea aplicațiilor software. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatori și DevOps ingineri care doresc să utilizeze Kubernetes modele de proiectare și extinderi pentru a crea aplicații de întreprindere pe Kubernetes cluster. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați un cluster Kubernetes și configurați instrumentele necesare DevOps. Înțelegeți fundamentele modelelor de proiectare a software-ului și Kubernetes extinderi. Utilizați Kubernetes extinderi și modele de proiectare atunci când interacționați cu Kubernetes API. Dezvoltați resurse personalizate Kubernetes și aplicați controale dinamice la un cluster. Gestionați și asigurați orice mediu Kubernetes cu ajutorul plugin-urilor Kubernetes. Integrarea DevOps a modelelor de rețea în proiecte existente și viitoare Kubernetes.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Arhitectura Microservice este o abordare pentru dezvoltarea unei aplicații software ca o serie de servicii mici, independente, fiecare care funcționează în propriul său proces și comunică cu mecanisme ușoare, cum ar fi o API de resurse HTTP. Aceste servicii pot fi implementate în mod eficient folosind sisteme de automatizare continuă și depășesc nevoia de gestionare centralizată. Microservices poate fi scris în diferite limbi de programare și integrat cu diferite sisteme de stocare a datelor. Această formare directă, condusă de instructori, vizează dezvoltatorii de întreprinderi și arhitecții. Acesta introduce arhitectura microservice dintr-o perspectivă.Net, prezintă strategii de migrație dintr-un sistem monolitic și călătorește participanții prin crearea și implementarea unei aplicații bazate pe microservice. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți când să utilizați și când să nu utilizați arhitectura microservice Crearea și punerea în aplicare a unei strategii de testare pentru microservizi Dezvoltați o aplicație pe bază de microservice în un mediu de producție Refactorul unei aplicații monolitice în servicii
Audienţă
  Dezvoltatori Arhitectul
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
14 hours
Obiectiv: Ajutând analistii si designerii tehnici sa inteleaga cum sa treaca prin implementarea software a cerintelor, asigurand trasabilitatea intre specificatiile afacerii si codul software. Acest curs de formare de 2 zile urmărește să ajute analiștii și designerii tehnici în proiectarea specificațiilor descrise de analiștii de afaceri. După transformarea în reprezentări ale componentelor software, componentele sistemului care rezultă ca urmare a cerințelor sistemului față de structurile componentelor software. În cele din urmă, aceste specificații tehnice sunt implementate în codul software și testate pe baza componentelor. Componentele software rezultate asigură un nivel bun de reactivitate la schimbări, deoarece permit urmărirea separată a nivelului de implementare a stratului de comportament al sistemului (de la interfețele utilizatorilor către straturile de obiecte de afaceri prin intermediul componentelor aplicației unde se stochează opțiunile de utilizare a actorilor).
21 hours
Cursul este destinat programatorilor cu experiență care doresc să exploreze aspecte legate de utilizarea modelelor și refactorizării. Fiecare participant cunoaște proprietățile și exemplele practice de utilizare a acestor modele, care, la rândul lor, permit construirea eficientă a corectării codului aplicației.
14 hours
Domeniul Driven Design (DDD) este o abordare pentru manipularea comportamentelor complexe la elaborarea software-ului .
14 hours
Design Thinking este o metodologie bazată pe soluții pentru soluționarea problemelor complexe care nu sunt definite sau necunoscute. Abordarea a fost adaptată atât de echipele de afaceri, cât și de cele de inginerie pentru a rezolva provocările, de la rezolvarea conflictelor de echipă internă până la dezvoltarea de produse. Unele dintre metodele utilizate în Design Thinking includ înțelegerea nevoilor umane, reîncadrarea problemelor într-un mod centrat pe om, crearea de idei noi și adoptarea unei abordări practice în prototipare și testare. În cadrul acestei instruiri, formate în direct de atelier, participanții vor învăța cum să aplice cele cinci etape ale Design Thinking pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă utilizatorii finali ai unui produs sau serviciu, apoi să dezvolte cea mai bună abordare pentru rezolvarea lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Utilizați strategii creative pentru a satisface nevoile clienților cu soluții fezabile din punct de vedere tehnologic
 • Formulați o strategie pentru creșterea valorii clienților și îmbunătățirea ofertelor de produse și servicii
Public
 • Dezvoltatori
 • Manageri de proiect
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
35 hours
A Design Sprint este un proces de cinci zile pentru validarea ideilor și rezolvarea provocărilor mari prin prototiparea și testarea ideilor cu clienții. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată persoanelor care doresc să învețe cum să efectueze un sprint de design de succes în cadrul organizației lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Reduceți riscul introducerii pe piață a unui nou produs. Colectați feedback-ul clienților cu privire la un nou concept, înainte ca produsul să fie construit. Creați creativitatea într-o echipă pentru a lua decizii critice, mai repede.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Activități de atelier live și mediu.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Publicul: Dezvoltatori, programatori, analiști de afaceri, manageri de proiect, arhitecți de software, testeri, persoane responsabile cu documentația sau orice persoană implicată în procesul de dezvoltare de software. Obiective: Vă pregătește să lucrați cu o gamă largă de elemente UML. Vă învață cum să creați modele UML complexe Vă pregătește să deveniți un membru senior calificat al unei echipe de dezvoltare UML.
14 hours
Audiență: dezvoltatori, programatori, analiști de afaceri, manageri de proiect, arhitecți de software, testeri, persoane responsabile pentru documentație sau oricine este implicat în procesul de dezvoltare a software-ului. Obiective: Vă pregătește să lucrați cu o gamă largă de elemente UML Vă învață cum să creați modele complexe UML Vă permite să deveniți calificat pentru a deveni membru senior al unei echipe de dezvoltare a UML .

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Software Design Cursuri, Seara Software Design Training, Software Design Camp, Software Design Cu instructor, Sfarsit de saptamana Software Design Training, Seara Software Design Cursuri, Software Design Coaching, Software Design Instructor, Software Design Trainer, Software Design Cursuri, Software Design Clase, Software Design Pe pagina, Software Design curs privat, Software Design one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions