Cursuri BPM

Cursuri BPM

Cursurile de formare BPM (Business Process Management), online sau la fața locului, susținute de un instructor, demonstrează prin practici practice cum să înțelegi, să planifici și să implementezi BPM în cadrul unei organizații. Cursurile noastre de BPM includ teorie, discuții despre studii de caz și aplicarea practică a conceptelor învățate într-un mediu de laborator live, toate acestea având ca scop să ajute participanții să crească eficiența operațională a organizațiilor lor.

Cursurile de formare BPM sunt disponibile sub forma de "formare live online" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, în incinta clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Business Process Management (BPM) Subcategories

Business Process Management (BPM) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
This course has been created for business analysts who want to use BPMN 2.0 extensively in their projects. It focuses on practical aspects of all BPMN 2.0 specification as well as implementations of common patterns. It is a series of short lectures followed by exercises: the delegates will have a problem described in English, and will have to create a proper diagram for each problem. After that, the diagrams will be discussed and assessed by the group and the trainer. This course doesn't cover execution part of BPMN, it focuses on analysis and process design aspects of BPMN 2.0.
14 hours
Public: Managerii care doresc să ia decizii legate de BPM, Consultanți de afaceri, Analiști de afaceri, Ingineri de procese de afaceri, Analiști de sistem, Oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri Obiectivele cursului: Cum să măriți productivitatea și eficiența Cum de a spori conformitatea proceselor de afaceri și de guvernare Cum să faceți un proces de afaceri mai agil și să îl activați pentru o schimbare Cum de a spori capacitatea de a scala cele mai bune practici într-o organizație în schimbare Cum să îmbunătățiți comunicarea, cooperarea, coordonarea între echipe Cum să îmbunătățiți vizibilitatea conductei de proces Cum se pot face previziuni operaționale mai exacte Cum să măriți capacitatea procesului Cum să minimalizați costul intrărilor prin conducerea actorilor procesului prin acest proces și să reduceți personalul de înaltă calitate și scump Cum să faci mai rapidă rampa de închiriere prin efectuarea de noi angajări în urma documentației procesului de afaceri .
28 hours
OCEB2 Content Developer NobleProg has official OMG OCEB 2 Content Developer status, which means that our course outlines and training materials were developed by the same experts who prepared questions for OCEB 2 exams. This course prepares you for the OMG Certified Expert in BPM (OCEB v2) Fundamental Examination. After this course you can practise using our testing engine on over 200 sample questions.
21 hours
Acest curs vă va oferi o imagine de ansamblu asupra tuturor inițiativelor majore BPEL pe piața actuală. Veți avea o perspectivă asupra posibilităților acestei tehnologii interesante. Până la sfârșitul cursului ar trebui să puteți:
 • Înțelegeți conceptele-cheie ale specificației BPEL 1.1
 • Fiți capabili să aflați sintaxa și semantica BPEL
 • Înțelegerea relației dintre BPEL și WSDL
 • Obținerea experienței folosind BPEL prin construirea unei aplicații complexe
 • Înțelegerea structurilor BPEL care sunt cele mai potrivite
 • Aflați cele mai bune practici pentru dezvoltarea în BizTalk sau Oracle JDeveloper
21 hours
Cursul va acoperi cum să: Selectați, organizați și implementați un proiect de reengineering de afaceri A obține un avantaj competitiv prin valorificarea tehnologiei și a utilizării instrumentelor UML Maximizați satisfacția clienților prin potrivirea designului procesului cu nevoile clienților Identificați simptomele tipice ale disfuncției proceselor de afaceri Redesign fluxul de lucru și structura cu succes în cadrul afacerii Asigurați-vă cele mai bune practici prin aplicarea modelelor de afaceri .
35 hours
Este un curs care se poziționează în mijlocul administrației și Tehnologiei Informației, încorporând instrumente și tehnici pentru proiectarea, implementarea, controlul și analizarea proceselor operaționale de Business - aceasta implică de obicei persoane, organizații și aplicații software.
Acest curs conține sarcini practice, participanții vor fi introduși în subiecte în timpul cursurilor teoretice și vor fi însoțiți de exerciții practice. Ce vei învăța?
1. Bazele BPM
2. Strategii de punere în aplicare a BPM
3. Modelarea, analiza și proiectarea proceselor
4. Go și strategiile de afaceri
5. Modelarea unui proces cu BPM N
6. Reguli de Business
21 hours
Această instruire BPM va învăța cum să automatizați și să gestionați o gamă largă de fluxuri de lucru pentru afaceri. Vom examina etapele de automatizare într-un proces tipic în care lucrurile sunt transferate de la un participant la altul pentru acțiune, în conformitate cu un set de reguli de afaceri. Veți obține îndrumări de primă mână cu privire la cele mai bune practici de monitorizare automată, precum și sfaturi și trucuri pentru practici eficiente de guvernanță. La finalizarea cursului, veți putea:
 • Înțelegeți termenii și conceptele cheie din BPM
 • Utilizați metodologii și tehnici majore pentru implementarea BPM
 • Definiți diferitele tehnologii care suportă BPM
 • Învață să discernem între cerințele procesului și regulile
 • Hartă cazurile de afaceri scrise în zone de proces și seturi de reguli
 • Înțelegeți variațiile strategiilor dintre abordările centrate pe reguli și abordările centrate pe proces
 • Dezvoltați inteligența de afaceri din descrierea procesului și seturile de reguli
21 hours
Acest curs se concentrează pe holistică, structurată, orientată spre găsirea gâtului sticlei și optimizarea proceselor de afaceri. Este un atelier practic în care participanții vor primi exemple și mai târziu va trebui să rezolve cazuri similare în timpul exercițiilor de echipă.
 • Folosirea experienței companiei în managementul proceselor în alte bănci / sectoare pentru a ilustra prezentarea
 • Prezentarea participanților la diferitele metodologii ale proceselor (Lean, SIX Sigma), dar care nu sunt pline de teorii despre aceste metodologii (scopul acestei instruiri nu este de a trece certificatele Lean sau Six Sigma, ci de a avea o conștientizare a diferitelor metodologii pentru a vedea cum putem utilizați o parte din acesta în activitatea noastră zilnică)
 • Prezentarea ar trebui să fie orientată în principal pe probleme de afaceri (și nu pe procese IT pure)
56 hours
Audienţă
  Arhitectul sistemului
În acest curs de instruire, participanții vor învăța:
  Cum să dezvoltați aplicații de afaceri pe platforma Pega. Arhitectura bazată pe reguli a Pega pentru setarea fluxurilor de proces, ecranele UI, deciziile automatizate și proprietățile. Cum să modelezi procesele de afaceri din lumea reală. Cum să îmbunătățiți proiectarea aplicației de afaceri. Cum să configurați comportamentul de prelucrare a cazului și a cazului. Cum să automatizați luarea deciziilor pe parcursul unei aplicații Cum să gestionați datele de referință pentru a permite aplicațiilor să se adapteze la condițiile de afaceri în schimbare.
70 hours
•   Audienţă
  Arhitecte de sisteme certificate
În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să:
  Proiectarea și implementarea elementelor de aplicare reutilizabile Creați și extindeți aplicațiile Pega gestionarea regulilor, seturilor de reguli și utilizarea structurii de clasă Enterprise (ECS) pentru a promova reutilizarea regulilor între tipurile de caz și aplicațiile Configurați roluri, grupuri de acces, privilegii gestionarea accesului la date în cadrul unei aplicații Creați magii pentru a configura o secvență de sarcini Aplicații de design pentru dispozitive mobile și alte dispozitive Gestionarea setărilor de integrare Integrarea deciziilor Next-Best-Action în aplicații
7 hours
Signavio Process Manager este o aplicație pentru modelarea și simularea proceselor de afaceri. Capacitățile sale de colaborare permit părților interesate să împărtășească și să comenteze despre modelele de proces și diagramele. În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să gestioneze procesele de afaceri folosind Signavio. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Utilizați drag-and-drop pentru a crea modele coerente și citibile care mapă operațiunile unei organizații Documentează, optimizează și simulează procesele de afaceri Utilizați Signavio pentru a vă asigura conformitatea cu procesele Utilizați Signavio pentru a optimiza performanța afacerii
Audienţă
  Proiectatori de procese Analistul procesului Persoane responsabile sau interesate de optimizarea proceselor în cadrul organizației lor
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
28 hours
Public: Managerii care doresc să ia decizii legate de BPM, Consultanți de afaceri, Analiști de afaceri, Ingineri de procese de afaceri, Analiști de sistem, Oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri .
21 hours
RPA Express este unul din instrumentele din setul de instrumente de automatizare WorkFusion În general, RPA (Robotic Process Automation) este definită ca o tehnică de automatizare în care fragmente simple precodate, asemănătoare macro-urilor din Excel / VBA, sunt utilizate pentru a efectua o activitate repetitivă efectuată în mod obișnuit de către o persoană într-o aplicație a unei întreprinderi În cadrul acestei instruiri instruite, participanții vor învăța cum să identifice variabilele cheie ale procesului și să le conecteze în timp ce parcurg crearea unui flux de afaceri utilizând RPA Express Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați RPA Express Identificați pașii și acțiunile care trebuie înregistrate de RPA Express Utilizați RPA Express pentru a schimba fluxul de afaceri Creați roboți pentru capturarea și repetarea evenimentelor de pe un site web, desktop sau terminal Planificați o strategie de automatizare a proceselor Public Managerii de operațiuni Analiști de afaceri Analiști de proces Dezvoltatori de automatizare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Obiectivele acestui training sunt:
  Prezentarea contribuției disciplinei BPM la organizații – companii și administrații – la implementarea abordării și proceselor legate de reglementare GDPR. Prezentarea diferitelor etape în punerea în aplicare cu succes a proceselor GDPR, în ceea ce privește auditul, modelarea și legăturile, în unele cazuri, cu securitatea cibernetică.
14 hours
Obiectiv: Acest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor. Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare.
14 hours
Public: Delegatii care au un interes in modelarea proceselor vor beneficia de participarea la acest curs de modelare a proceselor de modelare a proceselor de notare, inclusiv:
 • Analiști de Business și proces
 • Proiectanți și implementatori de procese
 • Managerii de proiect și de program
 • Oricine este implicat în schimbarea și transformarea afacerii.
21 hours
Acest curs a fost creat pentru oricine are responsabilitatea proceselor de modelare în BPM N 2.0. Acesta se concentrează pe aspectele practice ale tuturor specificațiilor BPM N 2.0, precum și pe implementarea modelelor comune. Este o serie de cursuri scurte urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză și vor trebui să creeze o diagramă adecvată pentru fiecare problemă. După aceasta, diagramele vor fi discutate și evaluate de grup și de formator. Acest curs se concentrează pe înțelegerea diagramelor BPM N, dar acoperă, de asemenea, partea de bază a părții de execuție a BPM N.
28 hours
Modelul și notarea procesului de Business ( BPM N), modelul de decizie și notația ( DMN ) și modelul de Management cazurilor și notația ( CMMN ) sunt trei standarde de Management obiectelor ( OMG ) pentru procese, decizii și modelare de cazuri. Acest curs oferă o introducere pentru toate și informează când ar trebui să le folosim.
28 hours
BPM N ( Business Process model și notație) și DMN (model de decizie și notație) sunt două
Standarde de Management obiectelor ( OMG ) pentru modelarea proceselor și luarea deciziilor. Această instruire oferă o introducere la aceste standarde și modul în care acestea trebuie utilizate.
21 hours
Acest curs a fost creat pentru persoanele care doresc să utilizeze BPMN 2.0 pe scară largă în proiectele lor.Acest curs se concentrează pe aspectele practice ale tuturor specificațiilor BPMN 2.0, precum și implementările de modele comune. Acest curs nu acoperă partea de execuție a BPMN, se concentrează pe analiză și aspecte de proiectare a procesului de BPMN 2.0. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici folosind Camunda Modeler. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
35 hours
Acest curs este creat pentru persoanele care nu au experiență anterioară în ceea ce privește probabilitățile și statisticile .
21 hours
IBM ODM (alias Manager de decizii operaționale WebSphere) este un sistem de gestionare a regulilor de afaceri (BRMS) Acesta constă dintr-un depozit central și un motor de automatizare care permite crearea, gestionarea, testarea și guvernarea regulilor și evenimentelor de afaceri Regulile și evenimentele sunt stocate în depozitul central, unde pot fi accesate și modificate de către persoane fizice și software, fără a fi necesară reconstruirea oricărui software În acest training instruit, participanții vor învăța cum să creeze, să gestioneze și să execute reguli de afaceri, precum și cum să implementeze și să gestioneze o instanță a IBM ODM Decision Management într-un mediu live Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Gestionați componente ODM, inclusiv IBM Decision Center și IBM Decision Server Gestionați și executați regulile și evenimentele de afaceri Reduceți ciclul de testare, permițând altor aplicații software să detecteze și să ridice modificările aduse regulilor Combinați instrumente de luare a deciziilor și de detectare a modificărilor pentru a facilita adaptarea, auditul, urmărirea și testarea Separați regulile de afaceri de aplicațiile de afaceri pentru o mai mare flexibilitate Construiți ușor aplicații client pentru reguli de afaceri Utilizați Designer de evenimente pentru a crea proiecte de evenimente de afaceri Implementați și testați aplicații pentru evenimente de afaceri Construiți un tablou de bord personalizat pentru monitorizarea evenimentelor de afaceri Activează colaborarea dintre arhitecți, dezvoltatori și administratori pentru dezvoltarea și menținerea serviciilor decizionale Permiteți analiștilor de afaceri, managerilor de politici și autorilor de reguli să dezvolte și să mențină logica deciziei unei aplicații Public Dezvoltatori Manageri de proiect Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Contractele inteligente sunt utilizate pentru a codifica și încapsula regulile pentru inițierea și procesarea automată a tranzacțiilor pe blocul de blocuri În cadrul acestei instruiri instruite, participanții vor învăța cum să utilizeze IBM Operational Decision Manager (ODM) cu Hyperledger Composer pentru a implementa logica de afaceri a unui contract inteligent folosind regulile de afaceri Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați motorul de reguli ODM împreună cu Blockchain pentru a "unbury" regulile de la baza de cod a unei aplicații Blockchain Crearea unui sistem care să permită specialiștilor, cum ar fi contabili, auditori, avocați și analiști, să definească regulile de schimb pentru ei înșiși Utilizați Centrul de decizii ca o platformă pentru a guverna în mod regulat regulile Utilizați motorul de reguli ODM pentru a actualiza, testa și a implementa regulile fără a atinge codul contractului inteligent Implementați serverul IBM ODM Rule Execution Server Integrați IBM ODM cu Hyperledger Composer care rulează pe Hyperledger Fabric Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Acest curs se adresează arhitecților de întreprinderi, analiștilor de afaceri și sisteme și managerilor care doresc să aplice regulile de afaceri pentru soluția lor. Cu Drools , vă puteți scrie regulile de afaceri folosind un limbaj aproape natural, reducând astfel decalajul dintre business și IT.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 dezvoltatorilor. Acest curs nu acoperă integrarea drools, performanță sau orice alte subiecte complexe.
21 hours
Acest curs a fost pregătit pentru persoanele care sunt implicate în administrarea activelor de cunoștințe corporative (reguli, procese) cum ar fi administratorii de sistem, integratorii de sistem, administratorii de servere de aplicații etc ... Folosim cea mai nouă versiune stabilă comună a Drools pentru a rula acest curs, dar versiunile mai vechi sunt, de asemenea, posibile dacă ați convenit înainte de rezervare.
21 hours
Acest curs utilizează o abordare practică a predării OptaPlanner . Acesta oferă participanților instrumentele necesare pentru a îndeplini funcțiile de bază ale acestui instrument.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 6 analiștilor de Business responsabili de scrierea de teste și reguli. Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure. Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri.
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 analiștilor de afaceri responsabili de scrierea de teste și reguli Acest curs se concentrează pe crearea logicii pure Analiștii după acest curs pot scrie teste și logică care pot fi apoi integrate de dezvoltatori cu aplicații de afaceri .
21 hours
Acest curs de 3 zile este destinat să introducă Drools 7 pentru dezvoltatoriAcest curs nu acoperă drools integrare, performanță sau orice alte subiecte complexe .

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Business Process Management Cursuri, Seara Business Process Management Training, Business Process Management Camp, BPM Cu instructor, Sfarsit de saptamana BPM Training, Seara Business Process Management (BPM) Cursuri, Business Process Management Coaching, BPM Instructor, BPM (Business Process Management) Trainer, Business Process Management (BPM) Cursuri, BPM (Business Process Management) Clase, BPM (Business Process Management) Pe pagina, BPM curs privat, Business Process Management one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions