Cursuri BPMS

Cursuri BPMS

Cursuri de formare BPMS online sau la fața locului, susținute de un instructor în direct, în România.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

BPM Software (BPMS) Subcategories

BPMS Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Public: Managerii care doresc să ia decizii legate de BPM, Consultanți de afaceri, Analiști de afaceri, Ingineri de procese de afaceri, Analiști de sistem, Oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri Obiectivele cursului: Cum să măriți productivitatea și eficiența Cum de a spori conformitatea proceselor de afaceri și de guvernare Cum să faceți un proces de afaceri mai agil și să îl activați pentru o schimbare Cum de a spori capacitatea de a scala cele mai bune practici într-o organizație în schimbare Cum să îmbunătățiți comunicarea, cooperarea, coordonarea între echipe Cum să îmbunătățiți vizibilitatea conductei de proces Cum se pot face previziuni operaționale mai exacte Cum să măriți capacitatea procesului Cum să minimalizați costul intrărilor prin conducerea actorilor procesului prin acest proces și să reduceți personalul de înaltă calitate și scump Cum să faci mai rapidă rampa de închiriere prin efectuarea de noi angajări în urma documentației procesului de afaceri .
35 hours
Este un curs care se poziționează în mijlocul administrației și Tehnologiei Informației, încorporând instrumente și tehnici pentru proiectarea, implementarea, controlul și analizarea proceselor operaționale de Business - aceasta implică de obicei persoane, organizații și aplicații software.
Acest curs conține sarcini practice, participanții vor fi introduși în subiecte în timpul cursurilor teoretice și vor fi însoțiți de exerciții practice. Ce vei învăța?
1. Bazele BPM
2. Strategii de punere în aplicare a BPM
3. Modelarea, analiza și proiectarea proceselor
4. Go și strategiile de afaceri
5. Modelarea unui proces cu BPM N
6. Reguli de Business
21 hours
Această instruire BPM va învăța cum să automatizați și să gestionați o gamă largă de fluxuri de lucru pentru afaceri. Vom examina etapele de automatizare într-un proces tipic în care lucrurile sunt transferate de la un participant la altul pentru acțiune, în conformitate cu un set de reguli de afaceri. Veți obține îndrumări de primă mână cu privire la cele mai bune practici de monitorizare automată, precum și sfaturi și trucuri pentru practici eficiente de guvernanță. La finalizarea cursului, veți putea:
 • Înțelegeți termenii și conceptele cheie din BPM
 • Utilizați metodologii și tehnici majore pentru implementarea BPM
 • Definiți diferitele tehnologii care suportă BPM
 • Învață să discernem între cerințele procesului și regulile
 • Hartă cazurile de afaceri scrise în zone de proces și seturi de reguli
 • Înțelegeți variațiile strategiilor dintre abordările centrate pe reguli și abordările centrate pe proces
 • Dezvoltați inteligența de afaceri din descrierea procesului și seturile de reguli
14 hours
Public: Delegatii care au un interes in modelarea proceselor vor beneficia de participarea la acest curs de modelare a proceselor de modelare a proceselor de notare, inclusiv:
 • Analiști de Business și proces
 • Proiectanți și implementatori de procese
 • Managerii de proiect și de program
 • Oricine este implicat în schimbarea și transformarea afacerii.
21 hours
Acest curs a fost creat pentru oricine are responsabilitatea proceselor de modelare în BPM N 2.0. Acesta se concentrează pe aspectele practice ale tuturor specificațiilor BPM N 2.0, precum și pe implementarea modelelor comune. Este o serie de cursuri scurte urmate de exerciții: delegații vor avea o problemă descrisă în limba engleză și vor trebui să creeze o diagramă adecvată pentru fiecare problemă. După aceasta, diagramele vor fi discutate și evaluate de grup și de formator. Acest curs se concentrează pe înțelegerea diagramelor BPM N, dar acoperă, de asemenea, partea de bază a părții de execuție a BPM N.
7 hours
Bonita BPM este o suită de gestionare a proceselor de afaceri și a fluxurilor de lucru open-source format din trei componente majore: Bonita Studio, Bonita BPM Engine și Bonita Portal. Bonita este adesea folosită în proiecte care necesită fluxuri de lucru complexe, cum ar fi: Supply Chain Management , e- Go vernment, Human Resources și Managementul contractelor.
  Formatul cursului
  • Se pune accent pe practica practică.
  • Conceptele vor fi predate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare hands-on.
  28 hours
  Acest curs este creat pentru persoanele care vor fi responsabile pentru executarea procesului cu Activitatea.
  21 hours
  Activiti is an open-source workflow engine and Business Process Management (BPM) Platform for business people, developers and system admins.
  14 hours
  ProcessMaker este o aplicație software BPM Open Source. Este un instrument ușor de utilizat, bazat pe web, scris în PHP, care poate concura cu soluții scumpe de întreprindere. Acest curs vă prezintă modul de implementare a managementului proceselor utilizând ProcessMaker, concentrându-se asupra modului de a crea o definiție a procesului, a defini roluri, grupuri și utilizatori și a începe un proces dintr-o aplicație externă.
  14 hours
  Acest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare .
  28 hours
  This course has been created for managers, business analysts, process designers, developers and subject matter experts who want to be able to design, validate and simulate a process with jBPM. It also includes writing unit tests for the processes. The course usually uses the newest stable version of community jBPM project. Previous versions of jBPM also may be used (approval before booking required)

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana BPMS (BPM Software) Cursuri, Seara BPMS (BPM Software) Training, BPM Suite (BPMS) Camp, BPM Suite (BPMS) Cu instructor, Sfarsit de saptamana BPMS (BPM Suite) Training, Seara BPM Software (BPMS) Cursuri, BPM Suite (BPMS) Coaching, BPMS (BPM Suite) Instructor, BPMS (BPM Software) Trainer, BPM Suite Cursuri, BPM Software Clase, BPMS (BPM Software) Pe pagina, BPMS (BPM Suite) curs privat, BPM Software (BPMS) one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions