Despre noi

 

NobleProg este un grup internațional de training și consultanță, care oferă cursuri de înaltă calitate fiecărui sector, acoperind domenii precum: Inteligență Artificială, IT, Management, Statistică Aplicată.

În ultimii 10 ani, am instruit peste  40000 de persoane din peste 5000 de companii și organizații.

Cursurile noastre includ clase standard (atât publice, cât și închise) sau cursuri conduse de instructor online, oferindu-vă posibilitatea de a alege și de a vă adapta la timpul, bugetul și nivelul dvs. de expertiză..

Noi practicăm ceea ce propovăduim: folosim și actualizăm continuu o mare parte din tehnologiile și metodele pe care le predăm și îmbunătățim cursurile noastre, ținând cont de ultimele evoluții. Formatorii  noștri au fost selectați individual și au trecut prin controale riguroase și interviuri, iar toate cursurile sunt evaluate de participanți, asigurând un feedback și o ameliorare continue.

 

NobleProg în cifre

 

13 +
years of experience

13 +
offices all over the world

600 +
trainers cooperating with NobleProg

1400 +
course outlines offered

companies

6100 +
companies that entrusted us

satisfied participant

58 k. +
satisfied participants

 

 

 

NobleProg - Furnizorul Global de Cursuri Locale

Misiunea noastră este să oferim soluții complete de training și consultanță în întreaga lume, intr-o manieră eficientă, adaptată nevoilor consumatorilor și accesibilă. Scopul nostru este de a optimiza pe deplin procesul de organizare a instruirii, astfel încât să fie rapid și ușor pentru fiecare dintre părțile implicate..

Oferim cunoștințe practice tuturor persoanelor care caută soluții specifice. În oferta noastră veți găsi cursuri foarte apreciate precum Java, JavaScript, SQL, Visual Basic for Applications (VBA), precum și cele care încă nu sunt foarte cunoscute - Apache Spark, OpenStack, TensorFlow, Selenium, Inteligență Artificială, al. Oferta noastră constă în peste 750 de programe de instruire, care acoperă peste 120 de tehnologii. La NobleProg punem accentul nu numai pe respectarea celor mai recente tendințe tehnologice, ci și pe anticiparea schimbărilor în tendințe. Ne concentrăm pe furnizarea de cunoștințe academice combinate cu abilități practice care vor fi folosite de participanții noștri în mod cotidian.

 

See what sets us apart >>

 

Istoria NobleProg

NobleProg, înființată în 2005 in Cracovia, Polonia și-a extins treptat operațiunile pe alte piețe globale. În doar doi ani, prima sucursală străină a fost deschisă la Londra. Potențialul copleșitor al NobleProg, combinat cu nevoia crescândă de programe de formare, în special în domeniul abilităților tehnologice, determina compania să schimbe modelul de afacere într-o franciză. Astfel, într-o perioadă scurtă de timp, compania a permis unui număr mare de oameni pasionați de educație și de noile tehnologii să se alăture echipei NobleProg. Cu fiecare an, raza teritorială a companiei NobleProg se extinde și mai mult - în prezent, brand-ul conectează 6 filiale doar în Polonia și la fel de multe pe fiecare continent, făcând din NobleProg furnizorul de cursuri de cea mai înaltă calitate oriunde în lume. NobleProg intenționează să deschidă în viitorul apropiat NobleProg Institute, care va viza educația tehnologică a angajaților, pe de alta parte urmărește extinderea și dezvoltarea continuă, pentru a oferi clienților noștri servicii complete în domeniul instruirii.

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!