"Misiunea noastră este de a oferi soluții complete de formare și consultanță în întreaga lume, într-un mod eficient, adaptat la nevoile consumatorilor și accesibil. Ne propunem optimizarea completă a procesului de organizare a instruirii, pentru a-l face rapid și ușor pentru fiecare dintre părțile implicate."

18+

Ani de succes

25+

Birouri la nivel global

4400+

Formatori asociați

5000+

Cursuri oferite

6100+

Clienți fericiți

63000+

Participanți satisfăcuți

NobleProg - Furnizorul local de training din lume

NobleProg, înființată în 2005 în Cracovia, Polonia, și-a extins treptat operațiunile pe alte piețe globale. În doar doi ani, prima filială străină a fost deschisă la Londra.

Potențialul copleșitor al NobleProg, combinat cu nevoia tot mai mare de programe de auto-dezvoltare, în special în domeniul competențelor tehnologice, determină compania să schimbe modelul de afaceri într-o franciză. Procedând astfel, într-o perioadă scurtă, compania a adunat mai multe grupuri de persoane pasionate de educație și de noile tehnologii pentru a se alătura echipei NobleProg. Cu fiecare an, aria de acoperire teritorială a NobleProg s-a extins și mai mult, iar acum avem birouri pe toate continentele.

NobleProg se extindea în continuare - în prezent, brandul conectează 6 filiale numai în Polonia și la fel de multe răspândite pe fiecare continent, ceea ce face din NobleProg un furnizor de instruire de cea mai înaltă calitate în orice loc din lume.

Învățați în ritmul dumneavoastră, în timpul dumneavoastră.

Oferim metode flexibile de instruire care răspund nevoilor dumneavoastră, când și unde aveți nevoie. Aflați mai multe despre diferitele tipuri de cursuri și metode de învățare.


Catalogul de cursuri almetodelor noastre de formare


Promotions Contact Us

Need Help?

Reach out to learn more about our team and the kinds of tailored solutions we can offer your organization.

Intrati in legatura

1