NobleProg Consulting

 

 

Avem capacitatea de a oferi consultanță la nivel mondial și personal interimar pentru o gamă largă de subiecte legate de IT, în special în ceea ce privește datele, infrastructura și securitatea.

 

Acest lucru poate fi pe termenscurt sau petermen lung. De exemplu;

 

Lucrăm prin înțelegerea deplină a contextului în care urmează să lucrăm, astfel încât să putem oferi cel mai bine sfaturi și servicii care să îndeplinească scopurile și obiectivele pe termen lung ale organizației.

 

Consultanții noștri sunt practicieni cu experiență în domeniile lor și, la nevoie, vom apela la specialiști. Ne propunem să lucrăm cât mai eficient și mai economic posibil, punând accentul pe furnizarea de valoare.

 

Înceea ce privește personalul interimar, putem furniza persoane cu competențele necesare, de la programatori până la nivelul de CTO. Putem furniza chiar și competențe greu de găsit, cum ar fi programatori COBOL și experți în modelele matematice care stau la baza inteligenței artificiale.

 

Acest lucru presupune adesea ca echipa de consultanță să asigure untransfercuprinzător de cunoștințe, garantând că organizațiile nu trebuie să se bazeze pe terțe părți pentru a menține sau actualiza soluțiile în viitor. Utilizând activitatea noastră de formare de bază, putem oferi, de asemenea, asistență de consultanță în ceea ce privește serviciile de învățare gestionate, căile de învățare și Reskilling.

 

Promotions Contact Us

Need Help?

Reach out to learn more about our team and the kinds of tailored solutions we can offer your organization.

Intrati in legatura