Studii de caz

 

NobleProg este frecvent contactată pentru a furniza angajamente de consultanță de mare greutate, în cadrul cărora suntem chemați să oferim consultanță, pe termen lung și scurt, în chestiuni care sunt esențiale pentru practicile fundamentale și operațiunile zilnice ale organizațiilor de mari dimensiuni.

Recent, am finalizat cu succes un angajament de consultanță pentru Colegiul Regal al Psihiatrilor din Regatul Unit:

Am contactat mai mulți potențiali furnizori de expertiză RabbitMQ. Apoi a fost ușor să optăm rapid pentru NobleProg pentru a ne sprijini eforturile de a extinde site-ul web, deoarece aceștia s-au angajat imediat să ne întrebe despre pașii deja făcuți și rezultatele acestora, alăturându-se nouă în restrângerea domeniilor de investigat și asigurându-se că vor oferi setul corect de competențe pentru a duce investigația mai departe.

După conversațiile inițiale, s-a convenit că era nevoie de o persoană cu cunoștințe foarte solide în domeniul RabbitMQ, dar și cu experiență în mediul .NET, iar aceasta a fost exact ceea ce a fost furnizat. După ce i s-a dat acces la site-ul de testare și la cod, consultantul NobleProg a identificat rapid problema principală care afecta conexiunile RabbitMQ și a oferit atât soluții tactice, cât și soluții arhitecturale pe termen lung pentru rezolvarea problemei.

După implementarea modificării recomandate pentru conexiunea RabbitMQ, testele de încărcare au demonstrat că problema imediată a fost rezolvată, dar existau încă semne de întrebare cu privire la capacitatea de gestionare a site-ului prin intermediul opțiunilor de configurare din cod, precum și un potențial blocaj viitor, dincolo de utilizarea curentă, dar care a fost observat în testele de încărcare. În acest moment, abilitatea consultantului de a privi dincolo de RabbitMQ și de a înțelege rapid aplicația în sine a fost de mare ajutor pentru a oferi nu doar o soluție la problema imediată, ci și un sistem mult mai ușor de gestionat, cu un "blocaj de mâine", de asemenea, rezolvat.

La sfârșitul exercițiului, am avut experiența ideală a unei firme de consultanță care, mai întâi, și-a făcut timp pentru a se asigura că a înțeles suficient de bine problema pentru a oferi competențele corecte, apoi a furnizat soluția necesară cât mai repede posibil și în limitele bugetului estimat.

Phil Burke, director de sisteme informatice
Colegiul Regal al Psihiatrilor

 

 

Alte studii de caz

Exemple de proiecte de consultanță pe termen scurt și lung la care am lucrat:

Client - Serviciul European de Informații Governamentale

Cerință

Produse livrabile

Rezultat

Toate produsele livrabile au fost finalizate cu succes. NobleProg a primit un feedback din partea clientului, în care acesta a declarat că a fost foarte mulțumit de alegerea consultantului și de standardul ridicat al activității desfășurate. Au fost deosebit de mulțumiți de modul în care acesta a interacționat cu echipa, lucrând bine alături de ei și oferind o mulțime de îndrumări cu valoare adăugată continuă, asigurându-se că transferul de cunoștințe a putut avea loc.

 

Companie internațională majoră de Telecomcomunicații / media

Cerință

Produse livrabile

Rezultat

Un proiect de consultanță complex, pe termen lung, în care NobleProg a fost integrat în echipa clientului. Transferul proceselor esențiale pentru afacere pe o nouă platformă a fost un succes și apoi s-a lucrat în continuare pentru a sprijini echipa de afaceri în pregătirea acesteia pentru a trece la lucrul independent. Formarea oferită a fost foarte bine primită și a permis multor membri ai personalului să se mute în noi roluri de suport pentru sistemele de pe noua platformă.

 

Client - Organizație internațională interguvernamentală

Cerință

Produse livrabile

Rezultat

Consultantul nostru a dezvoltat și a integrat cu succes testele de performanță necesare în cadrul infrastructurii companiei.

Transferul de cunoștințe a fost un succes. A fost organizat un curs personalizat de 3 zile pentru personalul existent, care este acum capabil să efectueze testele necesare în mod independent.

Promotions Contact Us

Ai nevoie de ajutor?

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre echipa noastră și despre tipurile de soluții personalizate pe care le putem oferi organizației dumneavoastră.

Intrati in legatura