Cursuri ATDD

Cursuri ATDD

Local, instructor-led live Acceptance Test Driven Development (ATDD) training courses cover various real-world applications for ATDD. Courses cover areas such as specification by example, Behavior Driven Development (BDD), Example Driven Development (EDD), Support Driven Development (SDD) and Test Driven Development (TDD).

ATDD training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live ATDD training can be carried out locally on customer premises in România or in NobleProg corporate training centers in România. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

ATDD is also known as Story Test Driven Development.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
bddtestBDD - Behavioral testing of IT systems7 oreInstruirea este concepută atât pentru personalul IT, cât și pentru cel de afaceri. Scopul cursului este de a oferi o modalitate de a facilita comunicarea dintre departamente în procesul de dezvoltare software. Participanții învață testarea comportamentală pentru a face posibilă crearea unui software mai fiabil fără a fi nevoie de instrumente costisitoare și avansate.
serenitybddSerenity BDD: Writing Better Automated Acceptance Tests7 ore"40% până la 70% din timpul petrecut de mai multe echipe de automatizare a testelor este cheltuit pentru menținerea testelor lor de teste fie teste de refactorizare, deoarece cererea sa schimbat, dar și doar cernerea prin rezultatele testelor atunci când se rupe" Furguson Smart, creatorul Serenity Serenity este o bibliotecă open open source care permite testelor să scrie criterii bine structurate și acceptate Serenity produce rapoarte de testare bogate și semnificative ("documentație vii") care nu doar raportează rezultatele testelor, ci și documentează ceea ce au făcut, într-un format narativ de tip stepbystep care include date de testare și capturi de ecran În cadrul acestei formări, participanții vor învăța cum să scrie teste de înaltă calitate utilizând "scenarii" și ideea de "actori, sarcini și obiective" pentru a exprima testele în termeni de afaceri, și nu ca interacțiuni între componentele sistemului Ne uităm atât la scenarii de testare funcționale, cât și la UI și demonstrăm modul în care Serenity poate fi folosit pentru a-și gestiona testarea Toate prelegerile, notele, quiz-urile și discuțiile sunt însoțite de practica și implementarea live Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor înțelege cadrul Serenity și îl vor putea folosi cu confort În plus, participanții vor învăța să gândească și să abordeze automatizarea testării dintr-o lumină diferită Public Testere de testare automată Formatul cursului Acest curs traversează participanții prin intermediul unor cazuri de viață reală pentru dezvoltarea comportamentului (BDD) și demonstrează cu mâna cum să implementați Serenity în diferite scenarii de testare .
jbehaveJBehave: BDD with Java7 oreJBehave este un sistem bazat pe Java, bazat pe Java, pentru scrierea de teste într-un stil de limbă naturală BDD sau Behaviour Driven Development este o tehnică de dezvoltare a software-ului agil care încurajează colaborarea dintre dezvoltatori, QA și oameni de afaceri non-tehnic într-un proiect software Această instruire începe cu o discuție despre BDD și despre modul în care cadrul JBehave poate fi folosit pentru a efectua testarea BDD pentru aplicațiile web Participanților li se oferă o amplă ocazie de a interacționa cu instructorul și colegii în timp ce implementează conceptele și tacticile învățate în acest mediu de laborator, bazat pe practici Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea o înțelegere fermă a BDD și JBehave, precum și practica și setul de instrumente necesare pentru a scrie cazuri de testare pentru scenarii de testare software realworld Public Testere și dezvoltatori Formatul cursului Aplicare accentuată a practicii handson Cele mai multe dintre concepte sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltarea mâinilor .
cucumberelectronCucumber Electron: Implementing BDD without Selenium7 oreCucumber Electron este un cadru pentru scrierea testelor BDD (Behavior Driven Development) în limbaj simplu, cu Electron, un cadru pentru construirea de aplicații desktop folosind tehnologii Web Acesta este destinat testarea aplicațiilor web Javascript În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie și să execute cazuri de testare stil BDD pentru aplicațiile nodejs folosind Cucumber Electron Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Executați testele BDD și codul aplicației într-un singur proces (fără transpiling) Scrie teste care sunt mai rapide, mai puțin fragile și mai ușor de depanat Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
BDD - Behavioral testing of IT systems - Iasi, Piata UniriiLun, 2019-03-11 09:301500EUR / 1900EUR
BDD - Behavioral testing of IT systems - Bucuresti, Centru NordMie, 2019-03-13 09:301500EUR / 1900EUR
BDD - Behavioral testing of IT systems - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMie, 2019-03-20 09:301500EUR / 1900EUR
BDD - Behavioral testing of IT systems - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMie, 2019-04-03 09:301500EUR / 1900EUR
BDD - Behavioral testing of IT systems - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-04-15 09:301500EUR / 1900EUR
Sfarsit de saptamana ATDD Cursuri, Seara ATDD Training, ATDD Camp, ATDD Cu instructor, Sfarsit de saptamana ATDD Training, Seara ATDD Cursuri, ATDD Coaching, ATDD Instructor, ATDD Trainer, ATDD Cursuri, ATDD Clase, ATDD Pe pagina, ATDD curs privat, ATDD one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!