Cursuri ATDD | Cursuri Acceptance Test Driven Development (ATDD)

Cursuri ATDD

Cursurile de formare locală, instruit în direct Acceptance Test Driven Development (ATDD) acoperă diverse aplicații din lumea reală pentru ATDD Cursurile acoperă domenii cum ar fi specificarea prin exemplu, Dezvoltarea condusă de comportament (BDD), Exemplu Driven Development (EDD), Dezvoltarea cu sprijinul dezvoltării (SDD) și Dezvoltarea bazată pe teste (TDD) Instruirea ATDD este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță ATDD este, de asemenea, cunoscut sub numele de Development Stated Test Driven Development NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Acceptance Test Driven Development (ATDD) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
"40% până la 70% din timpul petrecut de mai multe echipe de automatizare a testelor este cheltuit pentru menținerea testelor lor de teste fie teste de refactorizare, deoarece cererea sa schimbat, dar și doar cernerea prin rezultatele testelor atunci când se rupe" Furguson Smart, creatorul Serenity Serenity este o bibliotecă open open source care permite testelor să scrie criterii bine structurate și acceptate Serenity produce rapoarte de testare bogate și semnificative ("documentație vii") care nu doar raportează rezultatele testelor, ci și documentează ceea ce au făcut, într-un format narativ de tip stepbystep care include date de testare și capturi de ecran În cadrul acestei formări, participanții vor învăța cum să scrie teste de înaltă calitate utilizând "scenarii" și ideea de "actori, sarcini și obiective" pentru a exprima testele în termeni de afaceri, și nu ca interacțiuni între componentele sistemului Ne uităm atât la scenarii de testare funcționale, cât și la UI și demonstrăm modul în care Serenity poate fi folosit pentru a-și gestiona testarea Toate prelegerile, notele, quiz-urile și discuțiile sunt însoțite de practica și implementarea live Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor înțelege cadrul Serenity și îl vor putea folosi cu confort În plus, participanții vor învăța să gândească și să abordeze automatizarea testării dintr-o lumină diferită Public Testere de testare automată Formatul cursului Acest curs traversează participanții prin intermediul unor cazuri de viață reală pentru dezvoltarea comportamentului (BDD) și demonstrează cu mâna cum să implementați Serenity în diferite scenarii de testare .
7 hours
Instruirea este concepută atât pentru personalul IT, cât și pentru personalul de business. Scopul cursului este de a oferi o modalitate de a facilita comunicarea între departamente în procesul de dezvoltare software. Participanții învață testarea comportamentală pentru a face posibilă crearea de software mai fiabil fără a fi nevoie de instrumente costisitoare și avansate.
7 hours
J Behave este un cadru BDD bazat pe Java open source pentru scrierea testelor într-un stil de limbaj natural. BDD, sau Behavior Driven Development, este o tehnică agilă de dezvoltare de software care încurajează colaborarea între dezvoltatori, QA și oameni de afaceri non-tehnici într-un proiect software. Acest training începe cu o discuție despre BDD și modul în care cadrul J Behave poate fi utilizat pentru a efectua testarea BDD pentru aplicații web. Participanții li se oferă o mare oportunitate de a interacționa cu instructorul și colegii în timp ce pun în aplicare conceptele și tactica învățate în acest mediu de laborator bazat pe practică. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor avea o înțelegere fermă a BDD și J Behave , precum și a practicii și setului de instrumente necesare pentru a scrie cazuri de testare pentru scenarii de testare software din lumea reală. Public
 • Testatori și dezvoltatori
Formatul cursului
 • Accent puternic pe practica practică. Majoritatea conceptelor sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare hands-on.
7 hours
Cucumber Electron este un cadru pentru scrierea testelor BDD (Behavior Driven Development) in limba plaina, cu Electron, un cadru pentru construirea aplicațiilor desktop folosind tehnologii web. Acesta este destinat testării aplicațiilor web Javascript. În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să scrie și să execute cazurile de testare în stil BDD pentru aplicațiile node.js folosind Cucumber Electron. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Executați testele BDD și codul de aplicare într-un singur proces (nu transpilarea) Scrieți teste care sunt mai rapide, mai puțin brite și mai ușor de debugat
Audienţă
  Dezvoltatori
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele

Last Updated:

Upcoming Acceptance Test Driven Development Courses

Sfarsit de saptamana Acceptance Test Driven Development Cursuri, Seara Acceptance Test Driven Development Training, Acceptance Test Driven Development Camp, ATDD Cu instructor, Sfarsit de saptamana ATDD Training, Seara Acceptance Test Driven Development (ATDD) Cursuri, Acceptance Test Driven Development Coaching, ATDD Instructor, ATDD (Acceptance Test Driven Development) Trainer, Acceptance Test Driven Development (ATDD) Cursuri, ATDD (Acceptance Test Driven Development) Clase, ATDD (Acceptance Test Driven Development) Pe pagina, ATDD curs privat, Acceptance Test Driven Development one on one trainingSfarsit de saptamana Acceptance Test Driven Development Cursuri, Seara Acceptance Test Driven Development Training, Acceptance Test Driven Development Camp, ATDD (Acceptance Test Driven Development) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Acceptance Test Driven Development Training, Seara Acceptance Test Driven Development Cursuri, Acceptance Test Driven Development (ATDD) Coaching, Acceptance Test Driven Development Instructor, ATDD Trainer, Acceptance Test Driven Development (ATDD) Cursuri, ATDD (Acceptance Test Driven Development) Clase, ATDD (Acceptance Test Driven Development) Pe pagina, Acceptance Test Driven Development (ATDD) curs privat, Acceptance Test Driven Development (ATDD) one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions