Cursuri Blockchain

Cursuri Blockchain

Local, oferă un set excelent de programe și sesiuni pentru companii și corporații pentru a înțelege modul în care pot începe să implementeze și să utilizeze blocurile pentru beneficiile lor, cu cazuri diferite de utilizare specifice dezvoltatorilor, entităților fiscale sau pur și simplu antreprenorilor și managerilor de produse care doresc să înceapă implementarea soluțiilor de bloc Antrenamentul de tip blockchain este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
Proiectul Bletchley, condus de Microsoft, este un proiect care urmărește să furnizeze BlockchainasaService pentru a facilita implementarea tehnologiilor de tip blockchain de către întreprinderi fără a sacrifica stabilitatea și securitatea la nivel înalt În acest training instruit, participanții vor învăța componentele fundamentale și fundamentele proiectului Bletchley Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele proiectului Bletchley și contractele de întreprinderi inteligente Aflați cum să implementați un nou tip de contract de tip întreprindere prin intermediul proiectului Bletchley Public Dezvoltatori Personalul IT Managerii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
7 hours
Sinoptic
Interledger este un protocol deschis pentru conectarea diferitelor rețele de plată În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească Interledger pentru a permite plățile și micropunerile în diferite blocuri și registre Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți arhitectura și straturile de interconectare ale Interledger Rutați plățile sigure prin conectori neîncreditați Conectați blocurile, trimiteți micropaymante multicurrency și actualizați transferurile banktobank Public Persoanele tehnice interesante în tranzacțiile între diferite sisteme de plăți Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici de manevră .
7 hours
Sinoptic
Organizațiile autonome descentralizate (DAO) sunt organizații care funcționează în mod autonom și care iau decizii de creștere descentralizate prin utilizarea tehnologiei de tip blockchain În această instruire instruită, participanții vor învăța cum lucrează DAO și decid dacă folosirea unui DAO va aduce beneficii organizației lor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți elementele de bază ale Organizațiilor Autonome Descentralizate (DAO) Aflați cum funcționează și funcționează DAO Explorați cazurile de utilizare actuale și potențiale ale DAO-urilor Înțelegeți avantajele și dezavantajele (riscul) utilizării unui DAO Public investitorii Antreprenorii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
7 hours
Sinoptic
Monax (cunoscut anterior sub numele de Eris) este o platformă de aplicații care se află între un client de bloc și sistemul de operare Acesta servește ca strat de aplicație pentru aplicațiile distribuite de registre și blocuri În acest training instruit, participanții vor învăța cum să construiască o aplicație de blocare a contractului inteligent cu Monax Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Dezvoltați și implementați o aplicație distribuită utilizând tehnologia de blocare și tehnologia inteligentă a contractului Înțelegeți designul și funcționalitatea "contractelor inteligente" și cum să creați unul Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Ethereum este o platformă deschisă, publică, bazată pe blochează, care permite dezvoltatorilor să construiască și să implementeze aplicații descentralizate În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele platformei Ethereum și programarea blocurilor, precum și strategiile de scriere, implementare și gestionare a propriilor aplicații distribuite Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați un contract inteligent bazat pe Ethereum Creați o monedă Ethereum Optimizați dezvoltarea cu Truffle Framework Eliberați primul lor Dapp bazat pe "tokeneconomy" Lansați și aglomerați un proiect de blocaj Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost conceput pentru dezvoltatorii și managerii de proiect care ar dori să experimenteze cu Blockchain în produsele și proiectele lor Cursul oferă o bază de cunoștințe despre cum să configurați propria aplicație de blocare folosind Hyperledger Fabric .
7 hours
Sinoptic
Acest curs a fost conceput pentru dezvoltatorii și managerii de proiect care ar dori să experimenteze cu Blockchain în produsele și proiectele lor Cursul oferă o bază de cunoștințe de bază cu privire la modul de configurare a propriei rețele de blochezi folosind IBM Bluemix Vă rugăm să rețineți: Datorită opțiunilor limitate de învățare și a celor deja deja presetate pe Bluemix, aceasta este utilizată doar pentru colegii și în cazurile corporative vom folosi instanțe AWS sau mașini virtuale pentru a configura complet configurația țesăturii hyperledger de la zero pentru a accelera practică și absorbția cunoștințelor de mânuire a participanților .
14 hours
Sinoptic
Indy este un proiect Hyperledger pentru crearea de sisteme de identitate descentralizate. Acesta include instrumente, biblioteci și componente reutilizabile pentru crearea identităților digitale înrădăcinate în tehnologiile Blockchain sau alte registre distribuite.

în acest instructor-condus, în direct de formare, participanții vor învăța să creeze un Indy bazate pe sistemul de identitate descentralizat.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- crearea și gestionarea identităților descentralizate, autosuverane folosind registre distribuite.
- activați interoperabilitatea identităților digitale între domenii, aplicații și silozuri.
- înțelege conceptele-cheie, ar fi schimbul controlat de utilizator, revocarea, identificatorii descentralizați (DIDs), agenții în afara registrului, minimizarea datelor etc.
- folos Indy la spre Enable identitate proprietar la spre independent contract lor personal date și relații.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
7 hours
Sinoptic
Internet of Things (IoT) is a network infrastructure that connects physical objects and software applications wirelessly, allowing them to communicate with each other and exchange data via network communications, cloud computing, and data capture.

Blockchain is a decentralized database system which stores data in ledgers distributed across many nodes.

Using blockchain technology with IoT allows accessibility and supply of IoT data without the need for central control. This integration opens up a suite of new possibilities and multiple benefits for business organizations.

In this instructor-led, live training (remote), participants will learn how blockchain and IoT can work together as they step through a series of hands-on live-lab exercises.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand how blockchain and IoT can work together to provide solutions for their organization
- Explore various tools and resources to implement a blockchain-based IoT solution for their organization

Audience

- Developers
- Managers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Corda este un open-source, financiar-grad distribuite registru care operează în strictă intimitate într-o rețea deschisă, globală. Acesta este destinat instituțiilor mari, financiare și este conceput pentru a gestiona tranzacțiile complexe, limitând în același timp accesul la datele tranzacției. Deși este similar cu un Blockchain, acesta nu este un Blockchain.

în acest instructor-condus, de formare live, participanții vor învăța tehnologiile subiacente din spatele Corda ca acestea să construiască și să implementeze o aplicație bazată pe Corda.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Utilizați Corda pentru a construi, implementa și executa un registru distribuit și o aplicație financiară.
- utilizarea Corda pentru a înregistra, gestiona și automatiza acordurile juridice între partenerii de afaceri.
- implementarea confidențialității și scalabilității în aplicațiile descentralizate.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
14 hours
Sinoptic
Hyperledger iroha este un cadru de afaceri Blockchain inspirat de Hyperledger Fabric. Se integrează bine în proiecte de infrastructură și caracteristici curate, bazate pe domeniu C++ design și un accent pe dezvoltarea aplicațiilor mobile. Acesta oferă un grad ridicat de toleranță de eroare de rețea bazată pe lanțul de bază bizantină din cauza toleranței Algoritmul de consens (Sumeragi).

în acest instructor-condus, de formare live, participanții vor învăța să creeze o aplicație mobilă Blockchain pe bază de folosind iroha.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- utilizați iroha pentru a construi, implementa, și a alerga un registru simplu distribuite și demo aplicație mobilă.
- crearea și gestionarea activelor complexe personalizate (valute, drepturi indivizibile, numere de serie, brevete etc.).
- Gestionați conturile de utilizator, Verificați permisiunile utilizatorului etc.
- validarea regulilor de afaceri pentru tranzacții și interogări în sistem.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
14 hours
Sinoptic
MultiChain este o platformă de deschidere pentru construirea de aplicații private de blocuri Scopul său este de a elimina problemele percepute asociate cu bitcoin, limitând vizibilitatea registrelor și permițând instituțiilor să stabilească controale asupra tranzacțiilor, precum și să renunțe la mineritul distribuit În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească MultiChain pentru a crea un blockchain privat și pentru a dezvolta o aplicație probă Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și utilizați instrumentele necesare pentru dezvoltarea MultiChain Creați, conectați, configurați și utilizați propriul bloc de blocuri privat Creați un nod inițial, porniți blocul de geneză și activați exploatarea privată folosind alte noduri din rețea Transactați activele native, activați și controlați mineritul și instalați MultiChain Explorer și webDemo Utilizați comenzile API pentru a controla MultiChain și pentru a gestiona codurile și mesajele de eroare Personalizați parametrii de rulare care afectează comportamentul nodurilor individuale Creați un model de guvernanță consensual pentru blocul de blocuri Instalați și utilizați portofele și biblioteci populare pentru conectarea la un bloc de blocuri MultiChain Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră notițe Acest curs poate fi oferit pe AWS, Microsoft Azure sau alte servicii Pentru a solicita un mediu specific, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Contractele inteligente sunt utilizate pentru a codifica și încapsula regulile pentru inițierea și procesarea automată a tranzacțiilor pe blocul de blocuri În cadrul acestei instruiri instruite, participanții vor învăța cum să utilizeze IBM Operational Decision Manager (ODM) cu Hyperledger Composer pentru a implementa logica de afaceri a unui contract inteligent folosind regulile de afaceri Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați motorul de reguli ODM împreună cu Blockchain pentru a "unbury" regulile de la baza de cod a unei aplicații Blockchain Crearea unui sistem care să permită specialiștilor, cum ar fi contabili, auditori, avocați și analiști, să definească regulile de schimb pentru ei înșiși Utilizați Centrul de decizii ca o platformă pentru a guverna în mod regulat regulile Utilizați motorul de reguli ODM pentru a actualiza, testa și a implementa regulile fără a atinge codul contractului inteligent Implementați serverul IBM ODM Rule Execution Server Integrați IBM ODM cu Hyperledger Composer care rulează pe Hyperledger Fabric Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Ripple (denumită în mod oficial OpenCoin) este un sistem de decontare brute în timp real, RTGS, schimb valutar și rețeaua de remitențe Se bazează pe o bază de date publică (registru) comună, care permite plăți distribuite, schimburi și remitențe Ripple este utilizat de companii precum UniCredit, UBS și Santander În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească Ripple pentru a efectua în mod sigur tranzacții financiare globale, care sunt instantanee și gratuite Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele din spatele tranzacțiilor semnate criptografic, monedele fiat și moneda internă a Ripple (XRP) Integrați protocolul Ripple în sistemele existente și permiteți clienților să acceseze serviciul Desfășurați plăți transfrontaliere cu clienți, corporații și alte bănci Utilizați token-uri pentru a reprezenta moneda fiat, criptocurrency, mărfuri, mile frecvente flier, minute mobile și mai mult Public Dezvoltatori Persoane fizice din industria bancară și financiară Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Ripple (denumită în mod oficial OpenCoin) este un sistem de decontare brute în timp real, RTGS, schimb valutar și rețeaua de remitențe Se bazează pe o bază de date publică (registru) comună, care permite plăți distribuite, schimburi și remitențe Ripple este utilizat de companii precum UniCredit, UBS și Santander În acest training instruit, participanții vor învăța cum să dezvolte un serviciu pentru efectuarea de tranzacții pe lângă sistemul de plată Ripple Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele din spatele tranzacțiilor semnate criptografic, monedele fiat și moneda internă a Ripple (XRP) Integrați protocolul Ripple în sistemele existente și accesați-l cu serviciile terților Utilizați token-uri pentru a reprezenta moneda fiat, criptocurrency, mărfuri, mile frecvente flier, minute mobile și mai mult Public Dezvoltatori Persoane fizice din industria financiară Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
Ripple (denumită în mod oficial OpenCoin) este un sistem de decontare brute în timp real, RTGS, schimb valutar și rețeaua de remitențe Se bazează pe o bază de date publică (registru) comună, care permite plăți distribuite, schimburi și remitențe Ripple este utilizat de companii precum UniCredit, UBS și Santander În această instruire instruită, participanții vor învăța cum funcționează Ripple examinând studiile de caz din lumea reală și trecând prin setul de tranzacții vii în clasa Blockchain Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți modul în care Ripple se integrează în sistemele de plăți existente Înțelegeți conceptele din spatele tranzacțiilor semnate criptografic, monedele fiat și moneda internă a Ripple (XRP) Utilizați Ripple ca opțiune alternativă de remitere Desfășurați plățile transfrontaliere cu clienți, corporații și alte bănci Utilizați token-uri pentru a reprezenta moneda fiat, criptocurrency, mărfuri, mile frecvente flier, minute mobile și mai mult Public Directori financiari Managerii băncilor Reprezentanți ai companiei de carduri de credit Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Hyperledger Sawtooth este o platformă extrem de modulară, open-source pentru construirea, implementarea și rularea registrelor distribuite. Acesta utilizează un mecanism de consens cunoscut sub numele de "dovada de timp scurs," un protocol de consens la loterie-design care se bazează pe medii de execuție de încredere. Sawtooth este contribuit de Intel.

în acest instructor-condus, de formare live, participanții vor învăța să creeze o aplicație Blockchain folosind Sawtooth.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Utilizați Sawtooth pentru a construi, implementa și executa registre distribuite Enterprise.
- înțelegeți conceptele cheie, ar fi actualizările bazate pe tranzacții, starea partajată și algoritmii de consens.
- utilizarea rețelei Blockchain de Sawtooth pentru aplicații variind de la remitențe internaționale, procesarea cererilor de asigurare, managementul lanțului de aprovizionare și internetul obiectelor (IoT).

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
7 hours
Sinoptic
Dapp se referă la o aplicație descentralizată pe blocul de blocuri Ele se bazează pe o economie de bani și utilizează un lanț bloc pentru a stimula dezvoltarea și adoptarea Bitcoin a fost primul Dapp lansat vreodată; alte exemple includ Dapps Ethereumbased cum ar fi Golem, Augur și Melonport În acest training instruit, participanții vor învăța cum să evalueze, să planifice și să lanseze propriul Dapp pe piață Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți caracteristicile unui Dapp (open source, descentralizat, stimulat) Înțelegeți caracteristicile lansărilor de succes Dapp Kickstart, lansați și gestionați un proiect Dapp Public Dezvoltatori Echipele de produse care doresc să lanseze un Dapp Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Hyperledger compozitor este un set de instrumente de colaborare pentru construirea rețelelor de afaceri Blockchain. Compozitor este construit cu JavaScript și pârghii nod. js, NPM, CLI și editori populare.

în acest instructor-condus, de formare live, participanții vor învăța să construiască Blockchain rețea de afaceri și de aplicare demo folosind compozitor.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- simplificarea creării de contracte inteligente și aplicații Blockchain.
- test DevOps procese dezvoltând într-un mediu protejat, fără riscuri înainte de implementare.
- utilizare compozitor & #39; s scop-construit limbaj de modelare, împreună cu JavaScript pentru a script tranzacții.
- implementați un proces de dezvoltare care aliniază cerințele de afaceri cu dezvoltarea.
- dezvolta aplicatii bazate pe browser-ul bazat pe aplicații Blockchain în ore în loc de săptămâni.
- integrarea unei rețele Blockchain cu sistemele existente.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
7 hours
Sinoptic
Acest curs explică ce este un blocaj, unde se află în prezent în uz și unde poate fi folosit potențial .
14 hours
Sinoptic
Blockchain este un sistem de baze de date descentralizate, care stochează date în registre distribuite pe mai multe noduri În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele blocului și aplicațiile sale în industria medicală Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți blocurile, fundațiile lor și cum funcționează Aflați cum poate fi aplicat blocul de blocare a problemelor din industria medicală Explorați diferitele platforme de blocare disponibile pentru asistență medicală Public Managerii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Blockchain este un sistem de baze de date descentralizate, care stochează date în registre distribuite pe mai multe noduri În această instruire instruită, participanții vor învăța fundamentele blocului și aplicațiile sale în industria bancară Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți blocurile, fundațiile lor și cum funcționează Aflați cum se poate aplica blocul de blocare a problemelor din industria bancară Explorați diferitele platforme de blocare disponibile pentru servicii bancare Public Managerii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost conceput pentru dezvoltatorii și managerii de proiect care ar dori să experimenteze cu Blockchain în produsele și proiectele lor Cursul oferă o cunoaștere de bază privind modul de configurare a mediului dvs de blocare privat și aruncă o lumină asupra unora dintre cadrele existente .
21 hours
Sinoptic
Blockchain este un sistem de baze de date descentralizate, care stochează date în registre distribuite pe mai multe noduri Coinbase este o platformă blockchain folosită pentru a tranzacționa cu valute digitale, cum ar fi bitcoin, ethereum și litecoin În acest training instruit, participanții vor învăța cum să dezvolte aplicații de tip blockchain cu Coinbase Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți blocurile, fundațiile lor și cum funcționează Explorați produsele și funcțiile Coinbase pentru dezvoltatori Începeți să construiți propriile aplicații Blockchain cu API-ul Coinbase Public Dezvoltatori Profesioniști IT Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Acest curs a fost conceput pentru dezvoltatorii și managerii de proiect care ar dori să experimenteze cu Blockchain în produsele și proiectele lor Cursul oferă o cunoaștere de bază privind modul de configurare a mediului dvs de blocare privat și aruncă o lumină asupra unora dintre cadrele existente Până la urmă, acest curs oferă o bază de cunoștințe de bază cu privire la modul de configurare a propriei aplicații blocchain folosind Hyperledger Fabric .
14 hours
Sinoptic
Aplicațiile descentralizate sau dApps sunt aplicații care rulează în blocul de blocuri În acest training instruit, participanții vor învăța cum să dezvolte aplicații descentralizate (dApps) utilizând Microsoft Visual Studio, deoarece construiesc dApps utilizând două metode de integrare cu Visual Studio Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegerea fundamentelor dezvoltării aplicațiilor descentralizate (dApps) Înțelegeți diferențele dintre aplicațiile tipice ASPNET și dApps Aflați cum să lucrați cu contracte inteligente Construiți dApps utilizând Microsoft Visual Studio, BlockApps și Solidity Construiți dApps utilizând Microsoft Visual Studio, Microsoft Azure și BlockApps STRATO Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Public țintă Investitorii și întreprinzătorii Managerii și inginerii a căror companie se aventurează în spațiul financiar / comercial Analiști de afaceri și investitori Persoanele interesate de conceptele indelungate ale lui Bitcoin .
14 hours
Sinoptic
Public țintă Managerii și inginerii a căror companie se aventurează în spațiul financiar / comercial Analiști de afaceri și investitori .
21 hours
Sinoptic
Blockchain este un sistem de baze de date descentralizate, care stochează date în registre distribuite pe mai multe noduri Stellar este o infrastructură distribuită, hibridă de blocuri pentru plăți În acest training instruit, participanții vor învăța cum să dezvolte aplicații de tip blockchain cu Stellar Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți blocurile, fundațiile lor și cum funcționează Înțelege Stellar și cum funcționează Integrați Stellar în infrastructura proprie Setați Stellar pentru dezvoltarea blocului Înțelegeți conceptele avansate și folosiți aplicațiile de referință pentru a începe construirea cu Stellar Public Dezvoltatori Profesioniști IT Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
Codius este un protocol deschis de găzduire pentru încărcarea aplicațiilor financiare highsecurity, financiare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să înființeze o gazdă a rețelei Codius peertopeer Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți și lucrați cu componentele principale ale lui Codius (Sandbox, Engine, Host și CLI) Implementați Codius pe un server fizic pe baza cloud hosting Înțelegeți modul în care Codius implementează contracte inteligente și asigură integritatea codului Implementați Bitcoin, Ripple și alte module de facturare ca metode de plată a aplicațiilor Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
Sfarsit de saptamana Blockchain Cursuri, Seara Blockchain Training, Blockchain Camp, Blockchain Cu instructor, Sfarsit de saptamana Blockchain Training, Seara Blockchain Cursuri, Blockchain Coaching, Blockchain Instructor, Blockchain Trainer, Blockchain Cursuri, Blockchain Clase, Blockchain Pe pagina, Blockchain curs privat, Blockchain one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!