Cursuri Blockchain

Cursuri Blockchain

Local, oferă un set excelent de programe și sesiuni pentru startup-uri și corporații pentru a înțelege cum pot începe să implementeze și să utilizeze blockchain pentru beneficiile lor, cu diferite cazuri de utilizare care sunt specifice dezvoltatorilor, entităților fiscale sau pur și simplu antreprenorilor și managerilor de produs care doresc să înceapă. implementarea soluțiilor blockchain. Trainingul Blockchain este disponibil ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Blockchain Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Bitcoin minarea este procesul de adăugare de noi tranzacții în registrul blockchain prin verificarea și confirmarea lor prin algoritmi criptografici complexi. Acest curs acoperă tehnici și strategii avansate pentru Bitcoin minerit. Participanții vor învăța cum să optimizeze operațiunile miniere, să îmbunătățească măsurile de securitate și să atenueze riscurile și provocările asociate mineritului.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează participanților de nivel mediu până la avansat care doresc să-și aprofundeze cunoștințele despre Bitcoin minerit și tehnologiile aferente acesteia.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Implementați strategii avansate de minerit pentru o mai mare eficiență și profitabilitate. Dezvoltați și implementați software personalizat pentru minerit. Proiectați și gestionați operațiuni miniere securizate. Rezolvați problemele obișnuite de minerit și reduceți riscurile. Fiți la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din industria minieră.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
Bitcoin minarea este procesul de adăugare de noi tranzacții în registrul blockchain prin verificarea și confirmarea lor prin algoritmi criptografici complexi. Acest curs oferă o introducere în conceptele de minerit Bitcoin, importanța sa în rețeaua Bitcoin și echipamentele și software-ul necesare pentru a începe cu minerit.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează participanților de nivel începător care doresc să dobândească o înțelegere solidă a mineritului Bitcoin și a tehnologiilor aferente acesteia.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale mineritului Bitcoin și rolul acesteia în rețeaua Bitcoin. Configurați și configurați hardware și software pentru minerit. Folosiți software pentru minerit pentru a participa la pool-uri de minerit și pentru a câștiga recompense. Înțelegeți potențialele provocări ale mineritului Bitcoin și cum să le atenuați.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Bitcoin is a decentralized digital currency that uses peer-to-peer technology to facilitate online exchange of currencies, products, and services. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Bitcoin to design and build custom applications integrated with bitcoin-based blockchain and cryptocurrency. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing Bitcoin-based applications.
 • Understand the key concepts of Bitcoin and cryptocurrency in depth.
 • Understand the fundamentals of blockchain technology, use cases, and benefits.
 • Learn how to design a bitcoin-based blockchain.
 • Apply practical examples of Bitcoin scripting and stack-based programming.
 • Learn about the different transactions, security measures, and tools to interact with Bitcoin.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
POARTĂScopul cursului este de a introduce în lumea Internet-ului obiectelor (soluții inteligente) și a blockchain-ului, precum și de a arăta avantajele și dezavantajele acestor lumi tehnologice.În timpul instruirii, te vei familiariza cu instrumentele existente, gata făcute, datorită cărora poți implementa aceste soluții inteligente în compania ta (contrar aparențelor - nu trebuie să fie foarte dificil) și vei dobândi capacitatea de a în mod conștient alege cele mai bune solutii.Aflând despre exemple practice atât ale aplicațiilor IoT, cât și ale Blockchain, veți dobândi abilități unice legate de tehnologiile inteligente de pe piața poloneză (de exemplu, veți învăța bune practici legate de implementare).Veți dobândi cunoștințe specifice - tehnice și de afaceri - care vă vor permite să vă regăsiți în piața tehnologică, veți învăța sfaturi practice necesare pentru a începe o transformare digitală conștientă și veți dobândi cunoștințe care vă vor consolida abilitățile de afaceri în zona smart.Instruirea va fi deosebit de utilă:
  pentru managerii care doresc să cunoască beneficiile de afaceri ale adaptării soluțiilor inteligente, pentru persoanele care doresc să-și consolideze cunoștințele în domeniul tehnologiilor moderne, pentru managerii care plănuiesc să transforme compania, dar nu știu de unde să înceapă și dacă aceasta este profitabilă, pentru persoanele care au nevoie de specific: cum funcționează tehnologia, care sunt avantajele și dezavantajele ei, cât pot câștiga pe ea, cât sunt costurile, pentru angajații care vor trebui să înceapă să lucreze cu soluții inteligente în scurt timp, pentru decizie -creatorii să fie conștienți de ce și cum să vorbească cu vânzătorii despre IoT / blockchain
DISTINȚII DE ANTRENARE
  Cunoștințe practice dobândite în proiecte de anvergură Perspectivă tehnică și de afaceri Capcane comune și cele mai bune practici
7 hours
Project Bletchley, condus de Microsoft, este un proiect care își propune să ofere Blockchain -ca-un serviciu pentru a facilita întreprinderilor să implementeze tehnologia blockchain fără a sacrifica stabilitatea și securitatea întreprinderii la nivel înalt. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța componentele și elementele fundamentale ale Proiectului Bletchley. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți fundamentele proiectelor Bletchley și ale contractelor inteligente pentru întreprinderi
 • Aflați cum puteți implementa un nou contract de tip întreprindere prin Project Bletchley
Public
 • Dezvoltatori
 • Personal IT
 • Managerii
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Acest curs explică ce este un blockchain, unde este în prezent în uz și unde poate fi utilizat potențial.
14 hours
Blockchain este un sistem de baze de date descentralizat care stochează date în registrele distribuite pe mai multe noduri. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța fundamentele blockchain-ului și aplicațiile sale în industria bancară. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți blockchain-ul, fundamentele sale și modul în care funcționează
 • Aflați cum se poate aplica blockchain la problemele din industria bancară
 • Explorați diferitele platforme blockchain disponibile pentru servicii bancare
Public
 • Managerii
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Acest curs a fost conceput pentru dezvoltatorii și managerii de proiect care ar dori să experimenteze cu Blockchain în produsele și proiectele lor Cursul oferă o cunoaștere de bază privind modul de configurare a mediului dvs de blocare privat și aruncă o lumină asupra unora dintre cadrele existente .
21 hours
Blockchain este un sistem de baze de date descentralizat care stochează date în registrele distribuite pe mai multe noduri. Coinbase este o platformă blockchain folosită pentru a tranzacționa cu monede digitale precum bitcoin, ethereum și litecoin. În acest training, instruit în direct, instruit, participanții vor învăța cum să dezvolte aplicații blockchain cu Coinbase. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți blockchain-ul, fundamentele sale și modul în care funcționează
 • Explorați produsele și caracteristicile Coinbase pentru dezvoltatori
 • Începeți să construiți propriile aplicații Blockchain cu API-ul Coinbase
Public
 • Dezvoltatori
 • Profesioniști IT
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Public țintă
 1. Investitori și antreprenori
 2. Manageri și ingineri a căror companie se aventurează în spații de finanțare / comerț
 3. Analisti de Business și investitori
 4. Persoane interesate de conceptele aprofundate ale Bitcoin
14 hours
Public țintă
 1. Manageri și ingineri a căror companie se aventurează în spații de finanțare / comerț
 2. Analisti de Business și investitori
14 hours
Blockchain este un sistem de baze de date descentralizate, care stochează date în registre distribuite pe mai multe noduri În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele blocului și aplicațiile sale în industria medicală Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți blocurile, fundațiile lor și cum funcționează Aflați cum poate fi aplicat blocul de blocare a problemelor din industria medicală Explorați diferitele platforme de blocare disponibile pentru asistență medicală Public Managerii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Blockchain este o bază de date descentralizată care facilitează tranzacțiile prin intermediul unei rețele peer-to-peer. Blockchain automatele, asigurările și urmărirea tranzacțiilor de cumpărare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată executivilor, directorilor și managerilor care doresc să utilizeze tehnologia blockchain pentru a gestiona operațiunile și nevoile lanțului de aprovizionare. La sfârșitul acestei cursuri, participanții vor putea implementa soluții blockchain pentru a urmări, opera și simplifica procesele lor de lanț de aprovizionare. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Blockchain este o tehnologie pentru construirea de sisteme descentralizate. Pentru furnizorii de telecomunicații, această tehnologie ar putea deschide ușa pentru oferirea de servicii îmbunătățite în domenii precum facturarea și detectarea fraudei, pentru a numi doar două. În cadrul acestei instruiri live, condusă de instructor, examinăm principiile de bază ale tehnologiei Blockchain și obținem o înțelegere a arhitecturii și funcționalității sale generale. Pe parcursul cursului examinăm aplicațiile specifice ale tehnologiei Blockchain în industria telecomunicațiilor. Scenariile includ securitatea, sistemele de plată și verificarea utilizatorului. Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Blockchain este o tehnologie pentru construirea de sisteme descentralizate. Rețeaua Blockchain este un registru digital descentralizat și distribuit care înregistrează tranzacțiile pe mai multe computere, astfel încât tranzacțiile înregistrate nu pot fi modificate retroactiv. Acest Acest curs introduce Blockchain și cazurile sale de utilizare delegaților, astfel încât aceștia să înțeleagă diferitele aplicații și să aleagă în mod înțelept domeniul respectiv pentru produsele și verticalele lor viitoare. Public țintă
 1. Investitori și antreprenori
 2. Manageri și ingineri a căror companie se aventurează în spații de finanțare / comerț
 3. Analizii de Business și proprietarii de produse
 4. Persoane interesate de conceptele aprofundate ale Bitcoin
Cursul nu se cufundă în profunzimile tehnicilor și în continuare.
28 hours
Python is a popular and versatile programming language that can be used for various purposes, such as web development, data analysis, machine learning, and automation. Python also has a rich set of libraries and tools that can help users to create and interact with blockchain and cryptocurrency systems. Blockchain is a revolutionary technology that enables the creation of distributed and decentralized networks that can store and transfer data securely and transparently. Cryptocurrency is a digital asset that uses blockchain technology to facilitate peer-to-peer transactions and exchange of value. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at beginner-level to intermediate-level developers who wish to use Python to build blockchain and cryptocurrency applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Use Python to create and manipulate blockchain and cryptocurrency systems and data.
 • Use Python libraries and frameworks such as Flask, PyCrypto, and web3.py to interact with blockchain and cryptocurrency networks and services.
 • Use Python to implement smart contracts, consensus algorithms, and cryptographic protocols for blockchain and cryptocurrency applications.
 • Use Python to develop and deploy decentralized applications (DApps) that run on blockchain and cryptocurrency platforms.
 • Use Python to perform data analysis and visualization on blockchain and cryptocurrency data.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
Chain Core este o platformă open source, scrisă în Go, care permite companiilor de finanțare să opereze o rețea Blockchain sau să se conecteze la alte rețele în scopul transferului de active financiare pe blocul de blocuri În acest training instruit, participanții vor învăța principiile de bază din spatele Blockchain și registrul distribuit, pe măsură ce construiesc o rețea prototip Blockchain folosind Chain Core Developer Edition Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Operați și participați la o rețea de blocuri permisă Înțelegeți conceptele-cheie ale lanțului de bază, inclusiv registrul său partajat multisezonat criptografic Eliberați activele digitale direct către custozi, care pot apoi să le transfere reciproc în timp real, fără intermediari tranzacționali Emiteți active digitale care reprezintă unități de valoare cum ar fi valute, obligațiuni, valori mobiliare, IOU sau puncte de loialitate Este limbajul Chain de nivel înalt, Ivy și Ivy Playground, pentru a exprima contracte care protejează valoarea într-un blocaj Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Coco (Confidential Consortium) Framework is a framework developed by Microsoft that combines the benefits of public and consortium networks to build high-scale and confidential blockchain networks across industries. In this instructor-led, live training, participants will learn the fundamentals of Coco Framework and how it can be applied within their organization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Coco framework locally
 • Understand the fundamentals of Coco Framework
 • Use Coco Framework for their organization
Audience
 • Developers
 • IT professionals
 • Managers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange
7 hours
Codius este un protocol deschis de găzduire pentru încărcarea aplicațiilor financiare highsecurity, financiare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să înființeze o gazdă a rețelei Codius peertopeer Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți și lucrați cu componentele principale ale lui Codius (Sandbox, Engine, Host și CLI) Implementați Codius pe un server fizic pe baza cloud hosting Înțelegeți modul în care Codius implementează contracte inteligente și asigură integritatea codului Implementați Bitcoin, Ripple și alte module de facturare ca metode de plată a aplicațiilor Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Cryptocurrency este un mijloc recent de schimb financiar bazat pe tehnologia Blockchain care este descentralizat, criptat și stocat electronic. Investigațiile privind criptomonedele permit agențiilor guvernamentale autorizate să abordeze riscurile și amenințările care se concentrează pe acest nou sistem financiar. Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor și specialiștilor de securitate cibernetică care doresc să înțeleagă tehnologia criptomonedelor, să identifice activitățile criminale legate de ea și să implementeze acțiunile legale adecvate în investigația lor digitală. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți logica din spatele Blockchain și Cryptocurrency. Identificarea și urmărirea activităților ilicite asociate tranzacțiilor Cryptocurrency. Implementarea metodelor și a instrumentelor utile pentru cercetarea criptomonedelor. Integrarea forenselor tradiționale și digitale pentru protecția deținătorilor de criptomonede.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Organizațiile autonome descentralizate (DAO) sunt organizații care funcționează autonom și iau decizii de creștere descentralizată prin utilizarea tehnologiei blockchain. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla cum funcționează DAO-urile și vor decide dacă utilizarea unui DAO va beneficia de organizația lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți elementele de bază ale organizațiilor autonome descentralizate (DAO)
 • Știți cum funcționează și funcționează DAO
 • Explorați cazurile de utilizare curente și potențiale ale DAO
 • Înțelegeți avantajele și dezavantajele (riscul) folosirii unui DAO
Public
 • investitorii
 • Antreprenorii
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Acest curs a fost conceput pentru dezvoltatori și manageri de proiect care ar dori să experimenteze cu Blockchain în produsele și proiectele lor. Cursul oferă cunoștințe de bază despre cum să configurați propria aplicație blockchain folosind Hyperledger Fabric.
7 hours
Interledger este un protocol deschis pentru conectarea diferitelor rețele de plată În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească Interledger pentru a permite plățile și micropunerile în diferite blocuri și registre Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți arhitectura și straturile de interconectare ale Interledger Rutați plățile sigure prin conectori neîncreditați Conectați blocurile, trimiteți micropaymante multicurrency și actualizați transferurile banktobank Public Persoanele tehnice interesante în tranzacțiile între diferite sisteme de plăți Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici de manevră .
7 hours
Internet of Things (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiecte fizice și aplicații software fără fir, permițându-le să comunice unul cu celălalt și să facă schimb de date prin comunicații de rețea, cloud computing și captarea de date. Blockchain este un sistem de bază descentralizat care stocă datele în ledger distribuite pe mai multe noduri. Utilizarea tehnologiei blockchain cu IoT permite accesibilitatea și furnizarea datelor IoT fără necesitatea controlului central. Această integrare deschide o serie de noi oportunități și beneficii multiple pentru organizațiile de afaceri. În această formare directă de instructori, participanții vor învăța cum blockchain și IoT pot lucra împreună, pe măsură ce trec printr-o serie de exerciții de laborator live. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cum blockchain și IoT pot lucra împreună pentru a oferi soluții pentru organizația lor Explorați diferite instrumente și resurse pentru a implementa o soluție IoT bazată pe blockchain pentru organizația lor
Audienţă
  Dezvoltatori Manageri
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele.
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Acest curs a fost conceput pentru dezvoltatorii și managerii de proiect care ar dori să experimenteze cu Blockchain în produsele și proiectele lor Cursul oferă o cunoaștere de bază privind modul de configurare a mediului dvs de blocare privat și aruncă o lumină asupra unora dintre cadrele existente Până la urmă, acest curs oferă o bază de cunoștințe de bază cu privire la modul de configurare a propriei aplicații blocchain folosind Hyperledger Fabric .
7 hours
Hyperledger Burrow este un client Blockchain (nod), care include un built-to-specificație mașină virtuală Ethereum (EVM). EVM este interpretul inteligent al contractului Ethereum. în acest instructor-condus, Live training, participanții vor învăța să înființați, configura și sincroniza un client Burrow la o rețea Blockchain. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • a instala și configure Burrow la spre Sync la spre un rețea gît un JavaScript API, HTTP sau WebSocket.
 • intelege Burrow & #39; s arhitectura si componente, inclusiv motorul consens, permissioned Ethereum mașină virtuală și gateway-ul RPC.
 • execute Ethereum inteligent contract code on un permissioned virtual machine.
format al cursului
 • part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
7 hours
Dapp se referă la o aplicație descentralizată pe blocul de blocuri Ele se bazează pe o economie de bani și utilizează un lanț bloc pentru a stimula dezvoltarea și adoptarea Bitcoin a fost primul Dapp lansat vreodată; alte exemple includ Dapps Ethereumbased cum ar fi Golem, Augur și Melonport În acest training instruit, participanții vor învăța cum să evalueze, să planifice și să lanseze propriul Dapp pe piață Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți caracteristicile unui Dapp (open source, descentralizat, stimulat) Înțelegeți caracteristicile lansărilor de succes Dapp Kickstart, lansați și gestionați un proiect Dapp Public Dezvoltatori Echipele de produse care doresc să lanseze un Dapp Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Ethereum este o platformă deschisă, publică, bazată pe blochează, care permite dezvoltatorilor să construiască și să implementeze aplicații descentralizate În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele platformei Ethereum și programarea blocurilor, precum și strategiile de scriere, implementare și gestionare a propriilor aplicații distribuite Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați un contract inteligent bazat pe Ethereum Creați o monedă Ethereum Optimizați dezvoltarea cu Truffle Framework Eliberați primul lor Dapp bazat pe "tokeneconomy" Lansați și aglomerați un proiect de blocaj Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Soliditatea este un limbaj de programare contrar orientării pentru scrierea și implementarea de contracte inteligente pe platforme de tip blochează, cum ar fi Ethereum Acesta se bazează pe sintaxa ECMAScript, făcându-l o alegere familiară pentru dezvoltatorii web În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie un contract inteligent folosind Soliditatea Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați aplicații care implementează logica de afaceri autoenforcinantă (aplicabilă contractelor inteligente) Implementați un cod care lasă o înregistrare nereproductivă și autoritate a tuturor tranzacțiilor Elaborarea contractelor distribuite executabile bazate pe Ethereum (EDCC) Înțelegerea caracteristicilor de bază și avansate ale aplicațiilor Solidity și Virtual Machine Ethereum (EVM) Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Hyperledger Cello este un set de instrumente Blockchain pentru simplificarea creării, gestionării și încetării blockchains-urilor. în acest instructor-condus, Live training, participanții vor învăța să înființați un violoncel bazat pe cerere, Baas (Blockchain-a-Service) sistem de implementare. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • construi un Blockchain ca un serviciu (BaaS) platforma de la zero.
 • furnizarea de Blockchains personalizabile, ar fi Hyperledger Fabric.
 • menținerea unui bazin de funcționare a rețelelor Blockchain pe diverse infrastructuri.
 • Verificați starea sistemului, ajustați numerele lanțului și scalarea resurselor prin tablouri de bord.
format al cursului
 • part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Blockchain Cursuri, Seara Blockchain Training, Blockchain Camp, Blockchain Cu instructor, Sfarsit de saptamana Blockchain Training, Seara Blockchain Cursuri, Blockchain Coaching, Blockchain Instructor, Blockchain Trainer, Blockchain Cursuri, Blockchain Clase, Blockchain Pe pagina, Blockchain curs privat, Blockchain one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions