Cursuri CMake

Cursuri CMake

Cursurile de formare live CMake conduse de instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să automatizezi procesul de construire într-un mediu multiplatform cu CMake. Instruirea CMake este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

CMake Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
CMake este un instrument de sursă deschisă pentru gestionarea ciclului de viață de dezvoltare a software-ului printr-o metodă independentă de compiler. Folosind CMake, utilizatorii pot crea mai multe ediții din același cod de sursă fără a afecta codul de sursă. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor software care doresc să utilizeze CMake pentru a automatiza procesul de construcție într-un mediu cross-platform. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Construiți, testați și colectați software-ul cu CMake. Controlul procesului de compilare a software-ului. Utilizați CMake în combinație cu un mediu nativ de construcție. abordarea problemelor comune ale sistemului de construcţii.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana CMake Cursuri, Seara CMake Training, CMake Camp, CMake Cu instructor, Sfarsit de saptamana CMake Training, Seara CMake Cursuri, CMake Coaching, CMake Instructor, CMake Trainer, CMake Cursuri, CMake Clase, CMake Pe pagina, CMake curs privat, CMake one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions