Cursuri Groovy

Cursuri Groovy

Cursurile de formare Groovy (Apache Groovy) organizate de instructorii locali, instructori, arată participanților cum să programeze în Groovy prin practică interactivă. Instruirea Groovy este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Apache Groovy este un limbaj de programare dinamic JVM (Java Virtual Machine) Printre caracteristicile sale se numără capabilitățile de scripting, autorizarea limbajului de domenii specifice, metaprogramarea și programarea funcțională, runtime și compiletime Groovy este adesea folosit ca un compliment pentru Java În acest training instruit, participanții vor învăța cum să programeze în Groovy pe măsură ce parcurg crearea unei aplicații de probă Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Groovy este un limbaj de programare dinamic opțional, care simplifică și elimină verbositul din sintaxa Java În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze Groovy pentru scrierea și testarea aplicațiilor Java Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele lui Groovy Aflați diferențele dintre Groovy și Java Creați, scrieți și executați o aplicație Groovy Utilizați Groovy API pentru a încorpora Groovy în aplicații Java Utilizați Groovy cu cadrul Spock pentru testarea aplicațiilor Java Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Groovy Cursuri, Seara Groovy Training, Groovy Camp, Groovy Cu instructor, Sfarsit de saptamana Groovy Training, Seara Groovy Cursuri, Groovy Coaching, Groovy Instructor, Groovy Trainer, Groovy Cursuri, Groovy Clase, Groovy Pe pagina, Groovy curs privat, Groovy one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!