Cursuri iOS

Cursuri iOS

Online sau la fața locului, cursurile live de instruire iOS conduse de instructori demonstrează prin exersare practică elementele fundamentale ale iOS. Instruirea iOS este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

iOS Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Toate abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă face prima aplicație iPhone / iPad utilizând cele mai recente SDK-uri și instrumente de iOS .
21 hours
Obiectivul cadrelor cross-platform este de a vă permite să scrieți aplicații odată și să le rulați pe mai multe platforme. Vrei să construiești o aplicație iPhone care va funcționa și pe Android? Ai un client care se învârte și dorește ca aplicația lor Android să funcționeze pe Windows Phone? Nici o problemă. Pe acest curs de trei zile PhoneGap/Apache Cordova veți vedea două tehnologii diferite dar complimentare pentru dezvoltarea mobilă cross-platform. (Apache Cordova este noul nume pentru PhoneGap. Adobe a achiziționat PhoneGap de la dezvoltatorii originali și a donat-o Fundației Apache Software.) După finalizarea acestui curs PhoneGap/Apache Cordova, veți fi capabili să construiți aplicații web mobile care funcționează pe deplin folosind cadrul, să gestionați codul de sursă și să gestionați tweaks-urile platformei, să creați experiențe native ca” dintr-o aplicație web - și multe altele!
35 hours
Acest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS8. Cursul este pus pe mâini și arată modul de a dezvolta aplicații de la zero utilizând noua limbă de programare Swift a Apple, utilizând ID-ul Xcode6. În timpul jocului se va dezvolta un joc pe deplin funcțional în stil Tetris, de la zero folosind Swift. Cursul se încheie cu dezvoltarea unei noi aplicații de la zero în Swift. Cursul presupune o experiență de programare. Acest curs poate fi rulat numai pe hardware Apple bazat pe Intel, cum ar fi un MacBook sau un Mac Mini. Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple, care este necesar să descarce software. Delegatii care doresc sa ruleze aplicatiile dezvoltate pe parcursul cursului pe un iPhone sau iPad trebuie sa fie inregistrate ca dezvoltatori iOS cu Apple si si-au inregistrat aparatul pentru dezvoltare. Apple a taxat 99 USD pe an pentru a se înregistra ca dezvoltator de iOS.
35 hours
This 5 day course is for developers who want to learn how to develop applications for iPhone and iPad running iOS 11. Xcode 9, Swift 4 and iOS 11 introduced significant changes in the way applications are written. The course is hands on and shows how to develop applications from scratch using the Swift programming language and the Xcode 9 IDE. During the course a fully functional application will be developed from scratch using Swift. This course can only be run on Intel based Apple hardware such as a MacBook or a Mac Mini. Delegates need to have registered with Apple and have an Apple ID which is required to download software. Delegates wishing to run the applications developed during the course on an iPhone or iPad using a USB cable will need to register their device with Xcode.
35 hours
Care ar trebui să participe? Acest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS 10. Xcode8, Swift 3 și iOS 10 au introdus modificări semnificative în modul de scriere a aplicațiilor. Cursul este activ și arată cum să dezvolți aplicații de la zero folosind limbajul de programare Swift și Xcode 8 IDE. În timpul cursului va fi dezvoltată de la zero o aplicație complet funcțională folosind Swift . Acest curs poate fi rulat doar pe hardware Apple bazat pe Intel, cum ar fi un MacBook sau un Mac Mini. Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple care este necesar pentru a descărca software-ul. Delegații care doresc să ruleze aplicațiile dezvoltate pe parcursul unui iPhone sau iPad folosind un cablu USB vor trebui să înregistreze dispozitivul lor cu Xcode.
7 hours
reactive Extensions (sau Rx)   este   o suită multi-platformă de biblioteci proiectate pentru dezvoltarea asincron și aplicații bazate pe evenimente folosind secvențe observabile și operatori de interogare LINQ stil. RxSwift este o bibliotecă funcțională destinată să ușureze dificultatea asociată cu codificarea rapidă asincronă și simultană pentru aplicațiile iOS. acest   condus de instructor,   Live   Training   introduce   participanți la tehnicile reactive oferite de RxSwift pentru gestionarea transferului și combinarea fluxurilor de date asincrone, manipularea secvențelor simple observabile și   arhitectura și dezvoltarea aplicațiilor iOS adaptabile, flexibile și scalabile ale industriei. de     sfârșitul     această   de formare,   participanții   vor   fi   capabili   să:
 • înțelege conceptele de bază din spatele programării reactive în Swift 3.
 • rândul său, diverse elemente, ar fi matrice și evenimente în secvențe observabile.
 • aplicați diferite filtre la secvențe observabile, transformați și combinați secvențe observabile.
 • scrie teste unitare împotriva codului RX.
 • utiliza în mod eficient datele oarbe din elementele interfeței utilizator.
format   de     curs
 • parte   prelegere,   parte   discuție,   exerciții   și   grele   hands-on   practică
14 hours
În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze stiva tehnologiei iOS Machine Learning (ML), pe măsură ce parcurg crearea și implementarea unei aplicații mobile iOS Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați o aplicație mobilă capabilă de procesarea imaginilor, analiza textului și recunoașterea vorbirii Accesați modele ML precomprimate pentru integrarea în aplicațiile iOS Creați un model ML personalizat Adăugați suport pentru Siri Voice aplicațiilor iOS Înțelegeți și utilizați cadre precum coreML, Vision, CoreGraphics și GamePlayKit Utilizați limbi și instrumente precum Python, Keras, Caffee, Tensorflow, Scikit learn, libsvm, Anaconda și Spyder Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
35 hours
Acest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS 11 Xcode 9, Swift 4 și iOS 11 au introdus schimbări semnificative în modul în care sunt scrise aplicațiile Cursul este pus pe mâini și arată cum să dezvolte aplicații de la zero utilizând limbajul de programare Swift și Xcode 9 IDE În timpul cursului o aplicație complet funcțională va fi dezvoltată de la zero folosind Swift Acest curs poate fi rulat numai pe hardware Apple, cum ar fi MacBook Pro sau Mac Mini Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple, care este necesar pentru a descărca software-ul Xcode Delegații care doresc să ruleze aplicațiile dezvoltate pe parcursul cursului pe un iPhone sau iPad utilizând un cablu USB vor trebui să-și înregistreze dispozitivul cu Xcode Delegatul trebuie să poată înțelege toate elementele de bază ale lui Swift după acest curs și ar trebui să fie capabil să facă orice fel de aplicație în iOS și să sapă în aplicații mai complexe pe iOS .
35 hours
Kotlin este o limbă de programare modernă, funcțională și orientată spre obiect, bazată pe Java. În această formare directă de instructor, participanții vor învăța Kotlin programare pe măsură ce trec prin crearea unei aplicații Android și iOS folosind Kotlin. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele programării în Kotlin Codul propriu Kotlin aplicație Creați, testați, implementați și rezolvați problemele Android și iOS aplicații folosind Kotlin
Audienţă
  Dezvoltatori
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Cu practici avansate de dezvoltare și software, cum ar fi Alamofire și RxSwift, utilizatorii sunt capabili să construiască aplicații foarte complexe și să implementeze tehnici de dezvoltare de ultimă oră. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să stăpânească arhitectura, modelele de proiectare și programarea reactivă cu Swfit. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați un cod mai puternic, auto-direct și simplu. Simplificarea gestionării API cu Alamofire. Implementarea programării reactive în iOS cu RxSwift. Înțelege diferite iOS modele și modele de arhitectură.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
SceneKit este un cadru de grafică 3D pentru dezvoltarea animațiilor 3D și a efectelor în aplicații iOS. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze SceneKit pentru a dezvolta interfețe 3D, efecte și animații pentru a îmbunătăți immersia utilizatorului. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Dezvoltați aplicații 3D folosind SceneKit și Swift. Adăugați animații, efecte particulare și simulări fizice. Creați o aplicație 3D de la scratch fără a trebui să utilizați un software de dezvoltare externă, cum ar fi Unity.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
TensorFlow Lite este un cadru de învățare profundă cu sursă deschisă pentru dispozitive mobile și sisteme integrate. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze TensorFlow Lite pentru a dezvolta iOS aplicații mobile cu abilități de învățare profundă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați TensorFlow Lite. Înțelegeți principiile din spatele TensorFlow și învățarea mașinilor pe dispozitive mobile. Încărcați TensorFlow Modele pe un dispozitiv iOS Executați o aplicație iOS capabilă să detecteze și să clasifice un obiect capturat prin camera dispozitivului.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana iOS Cursuri, Seara iOS Training, iOS Camp, iOS Cu instructor, Sfarsit de saptamana iOS Training, Seara iOS Cursuri, iOS Coaching, iOS Instructor, iOS Trainer, iOS Cursuri, iOS Clase, iOS Pe pagina, iOS curs privat, iOS one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions