Cursuri iOS

Cursuri iOS

Local, instructor-led live iOS training courses demonstrate through hands-on practice the fundamentals of iOS.

iOS training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live iOS trainings in România can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
iosprogiOS Programming (iPhone/iPad) for Programmers35 oreToate abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă face prima aplicație iPhone / iPad utilizând cele mai recente SDK-uri și instrumente de iOS .
451Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova21 oreThe objective of cross-platform frameworks is to allow you to write applications once and have it run on multiple platforms. Want to build an iPhone app that will also run on Android? Have a customer turn round and want their Android app to run on Windows Phone? No problem.

On this three-day PhoneGap/Apache Cordova course you will look at two different yet complimentary technologies for cross-platform mobile development. (Apache Cordova is the new name for PhoneGap. Adobe acquired PhoneGap from the original developers and gifted it to the Apache Software Foundation.)

Upon completion of this PhoneGap/Apache Cordova course, you will be able to build fully-functioning mobile Web applications using the framework, manage source code and handle platform tweaks, create “native like” experiences from a web application -- and much more!
ios8xcode6devsiPhone and iPad Development in Swift for iOS 8 and Xcode 635 oreAcest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS8. Cursul este pus pe mâini și arată modul de a dezvolta aplicații de la zero utilizând noua limbă de programare Swift a Apple, utilizând ID-ul Xcode6. În timpul jocului se va dezvolta un joc pe deplin funcțional în stil Tetris, de la zero folosind Swift. Cursul se încheie cu dezvoltarea unei noi aplicații de la zero în Swift. Cursul presupune o experiență de programare.

Acest curs poate fi rulat numai pe hardware Apple bazat pe Intel, cum ar fi un MacBook sau un Mac Mini. Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple, care este necesar să descarce software. Delegatii care doresc sa ruleze aplicatiile dezvoltate pe parcursul cursului pe un iPhone sau iPad trebuie sa fie inregistrate ca dezvoltatori iOS cu Apple si si-au inregistrat aparatul pentru dezvoltare. Apple a taxat 99 USD pe an pentru a se înregistra ca dezvoltator de iOS.
ios_swift3iOS (iPhone and iPad Development) in Swift for iOS 11 and Xcode 9 - Swift 435 oreAcest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS 11 Xcode 9, Swift 4 și iOS 11 au introdus schimbări semnificative în modul în care sunt scrise aplicațiile Cursul este pus pe mâini și arată cum să dezvolte aplicații de la zero utilizând limbajul de programare Swift și Xcode 9 IDE În timpul cursului o aplicație complet funcțională va fi dezvoltată de la zero folosind Swift Acest curs poate fi rulat numai pe hardware Apple bazat pe Intel, cum ar fi un MacBook sau un Mac Mini Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple, care este necesar să descarce software Delegații care doresc să ruleze aplicațiile dezvoltate pe parcursul cursului pe un iPhone sau iPad utilizând un cablu USB vor trebui să-și înregistreze dispozitivul cu Xcode .
swiftxcodeiPhone and iPad Development using Swift 3 and Xcode 8 for iOS 1035 oreCare ar trebui să participe? Acest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS 10 Xcode8, Swift3 și iOS 10 au introdus schimbări semnificative în modul în care sunt scrise aplicațiile Cursul este pus pe mâini și arată cum să dezvolți aplicații de la zero utilizând limbajul de programare Swift și Xcode 8 IDE În timpul cursului o aplicație complet funcțională va fi dezvoltată de la zero folosind Swift Acest curs poate fi rulat numai pe hardware Apple bazat pe Intel, cum ar fi un MacBook sau un Mac Mini Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple, care este necesar să descarce software Delegații care doresc să ruleze aplicațiile dezvoltate pe parcursul cursului pe un iPhone sau iPad utilizând un cablu USB vor trebui să-și înregistreze dispozitivul cu Xcode .
createreactnativeappCreate React Native App: Simplifying the Creation and Deployment of Your React Native Application7 oreCrearea React Nativ App este un instrument care simplifică crearea unui proiect React Native Este inspirat de designul aplicației Create React și este rezultatul unei colaborări între Facebook și Expo Create React Native App vă permite să dezvoltați o aplicație iOS utilizând Linux sau Windows, fără a fi nevoie să utilizați Xcode sau Android Studio Acest lucru se realizează utilizând aplicația Expo, care încarcă și execută proiectele CRNA scrise în JavaScript pur, fără a compila codul nativ În acest training, participanții învață să folosească aplicația Creare React Nativă prin discuții și practici de lucru Până la sfârșitul cursului, participanții vor fi pregătiți să creeze și să implementeze propriile aplicații Reactive Native utilizând aplicația Create React Native Pentru un curs de introducere pe React Native, vă rugăm să consultați: React Nativ: Dezvoltați rapid aplicații iOS native și aplicații Android cu Javascript Public Dezvoltatori de aplicatii web Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat .
rxswiftReactive Programming for iOS with RxSwift7 oreReactive Extensions (sau Rx) este o suită multiplă de biblioteci concepute pentru a dezvolta aplicații asincrone și bazate pe evenimente folosind secvențe observabile și operatori de interogare LINQstyle RxSwift este o bibliotecă funcțională destinată să ușureze dificultatea asociată codării asincrone și concurente Swift pentru aplicațiile iOS Această instruire instruită live introduce participanții la tehnicile reactive oferite de RxSwift pentru gestionarea transferului și combinării fluxurilor de date asincrone, manipularea secvențelor observabile simple și a arhitecturii și dezvoltării unor aplicații scalabile iOS responsabile, flexibile și industriale Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele de bază din spatele programării reactive în Swift 3 Transformați diverse elemente, cum ar fi matrice și evenimente, în secvențe observabile Aplicați diferite filtre la secvențe observabile, transformați și combinați secvențe observabile Scrie teste de unitate împotriva codului Rx Folosiți eficient datele orb din elementele interfeței utilizator Public Experienți dezvoltatori de aplicații Swift și iOS care încearcă să învețe programarea reactivă în Swift cu RxSwift Dezvoltatorii au experimentat cu unul dintre diferitele porturi de platformă ale Rx care sunt interesați să învețe extensii reactive pentru Swift Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
mliosMachine Learning on iOS14 oreÎn acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze stiva tehnologiei iOS Machine Learning (ML), pe măsură ce parcurg crearea și implementarea unei aplicații mobile iOS Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați o aplicație mobilă capabilă de procesarea imaginilor, analiza textului și recunoașterea vorbirii Accesați modele ML precomprimate pentru integrarea în aplicațiile iOS Creați un model ML personalizat Adăugați suport pentru Siri Voice aplicațiilor iOS Înțelegeți și utilizați cadre precum coreML, Vision, CoreGraphics și GamePlayKit Utilizați limbi și instrumente precum Python, Keras, Caffee, Tensorflow, Scikit learn, libsvm, Anaconda și Spyder Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
swift_4iOS (iPhone and iPad Development - Apple) in Swift for iOS 12 and Xcode 10 - Swift 4.1 Training Course35 oreAcest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS 11 Xcode 9, Swift 4 și iOS 11 au introdus schimbări semnificative în modul în care sunt scrise aplicațiile Cursul este pus pe mâini și arată cum să dezvolte aplicații de la zero utilizând limbajul de programare Swift și Xcode 9 IDE În timpul cursului o aplicație complet funcțională va fi dezvoltată de la zero folosind Swift Acest curs poate fi rulat numai pe hardware Apple, cum ar fi MacBook Pro sau Mac Mini Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple, care este necesar pentru a descărca software-ul Xcode Delegații care doresc să ruleze aplicațiile dezvoltate pe parcursul cursului pe un iPhone sau iPad utilizând un cablu USB vor trebui să-și înregistreze dispozitivul cu Xcode Delegatul trebuie să poată înțelege toate elementele de bază ale lui Swift după acest curs și ar trebui să fie capabil să facă orice fel de aplicație în iOS și să sapă în aplicații mai complexe pe iOS .
kotliniosandroidKotlin for iOS and Android Development35 oreKotlin este un limbaj de programare modern, funcțional și orientat pe obiecte bazat pe Java În această instruire instruită, participanții vor învăța programarea Kotlin în timp ce parcurg crearea de aplicații Android folosind Kotlin Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele programării în Kotlin Codificați propria aplicație Kotlin Construiți, testați, implementați și depanați aplicațiile Android și iOS folosind Kotlin Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-04-08 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMie, 2019-05-01 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-06-17 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-06-24 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-08-12 09:304500EUR / 5300EUR
Sfarsit de saptamana iOS Cursuri, Seara iOS Training, iOS Camp, iOS Cu instructor, Sfarsit de saptamana iOS Training, Seara iOS Cursuri, iOS Coaching, iOS Instructor, iOS Trainer, iOS Cursuri, iOS Clase, iOS Pe pagina, iOS curs privat, iOS one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!