Cursuri Java EE

Cursuri Java EE

Programele de instruire Java EE (cunoscute și sub denumirea de Java Platform Enterprise Edition și anterior Java 2 Platform Enterprise Edition sau J2EE) au demonstrat prin practica practică fundamentele Java EE. Instruirea Java EE este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Potrivit profilului dvs, Maven vă va ajuta în munca dvs zilnică Așa cum menționăm câteva dintre avantajele: Dezvoltatori: În calitate de dezvoltator, veți folosi Maven pentru a crea proiecte, pentru a gestiona dependențele, pentru a vă compila codul, pentru a rula testele, pentru a implementa componentele dvs Maven va deveni parte din instrumentele de dezvoltare de zi cu zi Profile de plumb tehnic: Integrarea Maven ca instrument de construcție va avea un impact semnificativ asupra proiectului: Gestionarea dependențelor va deveni ușoară (managementul dependenței Maven) Construcțiile complexe vor fi simplificate în mod semnificativ (profilele de construcție Maven) Arhitectura proiectului va fi gestionată fără probleme (proiecte de moștenire și multimodule) Managerii de proiect: Maven va impune standardizarea și colaborarea: "Obiect Model de proiect" este standardul pe care Maven îl introduce pentru proiecte Maven utilizează cicluri de viață pentru dezvoltatori pentru a le compila, a testa și a raporta, a implementa Rețelele Maven vor acționa ca un magazin comun și vor aduna comunicate și biblioteci terțe părți Manageri de lansare: administratorii de depozit Maven vor acționa ca proxy-uri foarte configurabile între organizația dvs și depozitele publice Maven, de asemenea, oferă o organizație cu o destinație de implementare pentru clădirile dvs .
21 hours
Sinoptic
This training course introduces the core DevOps concepts and principles as well as the ways to stand up the DevOps practice in your organization. It is specifically focused on projects on the Java Platform. Upon completion of this training course, students will have a fundamental understanding of DevOps’ value proposition; they will also gain practical experience working with select DevOps tools, including Puppet, Jenkins, Git and others. This training course is supplemented by hands-on labs that help attendees reinforce their theoretical knowledge of the learned material.

Topics:

- DevOps practices and tools
- Puppet
- Technical introduction to cloud computing
- Jenkins
21 hours
Sinoptic
Gestionarea de administrare GlassFish introduce participanții la secretele instalării, configurației, managementului, monitorizării serverului GlassFish Formarea este deschisă viitorilor administratori de servere GlassFish .
21 hours
Sinoptic
GlassFish este un server de aplicații open source. Acest curs de trei zile oferă o introducere în administrarea serverului GlassFish cu aplicații Java EE.
28 hours
Sinoptic
Acest curs de 4 zile este destinat programatorilor care cunosc deja limbajul Java și doresc să exploateze tehnologia Enterprise Java Beans 2.0, conștient de implicațiile de securitate ale distribuției aplicațiilor. Acest curs are o mare componentă practică care include dezvoltarea unei aplicații de comerț electronic bazată pe Enterprise Java Beans. Cursul utilizează serverul de aplicații JBoss.
7 hours
Sinoptic
OpenSearchServer este un server de aplicații open source folosit pentru a dezvolta aplicații bazate pe index, cum ar fi motoarele de căutare Scrisă în Java, poate fi integrată în alte aplicații fără a utiliza cod Java În acest training instruit, participanții vor învăța să configureze, să configureze, să gestioneze și să extindă OpenSearchServer Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Rulați OpenSearchServer ca server autonom cu un container servlet Configurați crawlerul integrat OpenSearchServer pentru baze de date, pagini web și documente bogate Elaborați o aplicație de probă utilizând interfața UI web uzată OpenSearchServer Integrați rezultatele căutării într-o pagină utilizând editorul HTML Monitorizați și administrați OpenSearchServer Extindeți funcțiile OpenSearchServer utilizând arhitectura pluginului Public Administratorii de sistem Ingineri DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Resin este un server de aplicații Java rapid și de încredere pentru aplicații web care acoperă sute de servere Originar ca servlet și motor JSP, Resin susține astăzi profilul Web, CDI și EJB Rășina include un manager de tranzacții JTA de înaltă performanță, un furnizor JMS, clustering, pooling de conexiuni și o consolă de administrare Rășina este folosită de companii precum CNET, Motorola și Salesforcecom În acest curs, acoperim principalele aspecte legate de instalarea, configurarea, securizarea, optimizarea și gestionarea unui server de aplicații Resin Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere fermă a arhitecturii, caracteristicilor și capabilităților Resin și vor avea practica necesară pentru implementarea și gestionarea propriului server de aplicații Resin Public Administratorii de sistem Dezvoltatori de aplicații web pentru întreprinderi Tehnicieni DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat .
7 hours
Sinoptic
Apache TomEE este o stivă certificată Java Enterprise Edition (EE) dezvoltată pe partea de sus a Tomcat (TomEE = Tomcat + adițional Java EE caracteristici) Aceste integrații facilitează scrierea de coduri, testarea logicii de afaceri, configurarea resurselor rezervate și administrarea serverului În acest training instruit, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze, să gestioneze, să depaneze și să optimizeze un server de aplicații TomEE Public Dezvoltatori Administratorii de sistem DevOps Ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
Sfarsit de saptamana Java EE Cursuri, Seara Java EE Training, Java EE Camp, Java EE Cu instructor, Sfarsit de saptamana Java EE Training, Seara Java EE Cursuri, Java EE Coaching, Java EE Instructor, Java EE Trainer, Java EE Cursuri, Java EE Clase, Java EE Pe pagina, Java EE curs privat, Java EE one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!