Cursuri Java EE

Cursuri Java EE

Cursurile de formare Java EE live conduse de un instructor (cunoscute și sub numele de Java Platform Enterprise Edition și anterior Java 2 Platform Enterprise Edition sau J2EE) demonstrează prin exersare practică elementele fundamentale ale Java EE. Instruirea Java EE este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Java Platform Enterprise Edition (Java EE) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Platforma Java EE oferă o API și un mediu de funcționare pentru dezvoltarea și funcționarea aplicațiilor de rețea la scară largă, multi-tier, scalabile, fiabile și sigure. Docker și Kubernetes permit dezvoltatorilor să ambaleze o aplicație Java într-un container și să o implementeze ca un microservice într-un mediu Java EE. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să-și containeze aplicațiile Java EE 8 și să le execute ca microservizi în cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Construiți și deplasați Java microservizi în Docker containere. Împărtășește un container Docker folosind Kubernetes. Integrarea microservizilor cu un sistem monolitic existent. Monitorizarea, testarea și securitatea micro-serviciilor. Containeri de tulburare și medii de orchestrare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
This training course introduces the core DevOps concepts and principles as well as the ways to stand up the DevOps practice in your organization. It is specifically focused on projects on the Java Platform. Upon completion of this training course, students will have a fundamental understanding of DevOps’ value proposition; they will also gain practical experience working with select DevOps tools, including Puppet, Jenkins, Git and others. This training course is supplemented by hands-on labs that help attendees reinforce their theoretical knowledge of the learned material. Topics:
 • DevOps practices and tools
 • Puppet
 • Technical introduction to cloud computing
 • Jenkins
21 hours
Programul de instruire Administrație GlassFish introduce participanții la secretele instalării, configurației, managementului, monitorizării serverului GlassFish . Formarea este deschisă viitorilor administratori de servere GlassFish .
21 hours
GlassFish este un server de aplicații open source. Acest curs de trei zile oferă o introducere în administrarea serverului GlassFish cu aplicații Java EE.
35 hours
Java Platform Enterprise Edition 7 (de asemenea cunoscut ca Java EE 7) este o aplicare structurat utilizată pentru dezvoltarea aplicațiilor de întreprinderi de scale mare, multe-picioare, escalabile și sigure.Această formare de instructor, întreprinderi în viață (online sau sur site) este destinată la dezvoltatorii care dori să installeze, să gestioneze și să implementeze Java EE 7 pentru a dezvolta aplicațiile întreprinderii.Până la sfârșitul acestei formaţii, participanții vor putea crea, gestiona, implementarea, dezvoltarea și asigurarea aplicațiilor de întreprinderi și servicii de web folosit Java EE 7.Formatul cursului
  Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
21 hours
Platforma EE oferă o API și un mediu de funcționare pentru dezvoltarea și funcționarea aplicațiilor de rețea la scară largă, multi-tier, scalabile, fiabile și sigure. Java EE 8 introduce o API JSON Binding pentru maparea între textul JSON și Java obiecte, o nouă API de securitate și suport pentru HTTP/2, cloud și HTML5. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze noile caracteristici ale EE 8 pentru a construi aplicații cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Crearea mediului de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea. Înțelegeți conceptele și arhitectura din spatele Java Enterprise Edition (JEE). Creați o aplicație de eșantion cloud (sau un serviciu web). Interfață o aplicație cu o bază de date. Scrieți și gestionați componente valoroase folosind injecția de dependență. Scrieți testele de integrare pentru Java componente EE.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Java Enterprise Edition (Java EE) este o platformă de software pentru întreprinderi concepută pentru a construi aplicații la scară largă, multi-tier și distribuite Java. Versiunea Java EE 8 oferă containere și tehnologii de calcul cloud cu API simplificate și infrastructură îmbunătățită pentru aplicațiile și serviciile web ale întreprinderilor. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Java EE 8 pentru a construi și a deplasa aplicații de întreprindere pregătite pentru cloud, folosind tehnologii avansate Java și API-uri. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea aplicațiilor pentru întreprinderi cu Java EE 8. Implementarea logicii de afaceri pentru proiectarea și construirea aplicațiilor orientate spre afaceri. Integrarea microservizilor cu componentele Java EE 8 pentru a transforma aplicațiile unilaterale în aplicații foarte scalabile și pregătite pentru cloud. Înțelegeți și aplicați Java EE 8 modele de proiectare și cele mai bune practici de codare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
Acest curs de 4 zile este destinat programatorilor care cunosc deja limbajul Java și doresc să exploateze tehnologia Enterprise Java Beans 2.0, conștient de implicațiile de securitate ale distribuției aplicațiilor. Acest curs are o mare componentă practică care include dezvoltarea unei aplicații de comerț electronic bazată pe Enterprise Java Beans. Cursul utilizează serverul de aplicații JBoss.
7 hours
OpenSearchServer este un server de aplicații open source folosit pentru a dezvolta aplicații bazate pe index, cum ar fi motoarele de căutare Scrisă în Java, poate fi integrată în alte aplicații fără a utiliza cod Java În acest training instruit, participanții vor învăța să configureze, să configureze, să gestioneze și să extindă OpenSearchServer Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Rulați OpenSearchServer ca server autonom cu un container servlet Configurați crawlerul integrat OpenSearchServer pentru baze de date, pagini web și documente bogate Elaborați o aplicație de probă utilizând interfața UI web uzată OpenSearchServer Integrați rezultatele căutării într-o pagină utilizând editorul HTML Monitorizați și administrați OpenSearchServer Extindeți funcțiile OpenSearchServer utilizând arhitectura pluginului Public Administratorii de sistem Ingineri DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Java Enterprise Edition (EE) este o platformă creată cu comandă mai mare decât Java Standard Edition (SE). Acesta oferă un set de specificații de top pentru a sprijini implementările multilaterale și extinse ale întreprinderilor. Cea mai recentă versiune a Java Enterprise Edition, Java EE 8, utilizează tehnologii avansate Java care pot fi optimizate pentru a obține o performanță mai bună a aplicațiilor. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să-și optimizeze mediul de dezvoltare Jave EE 8 pentru a crea, a construi, a testa, a descărca și a deplasa aplicații de afaceri. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați și configurați mediul de dezvoltare necesar pentru Java EE 8. Utilizați caracteristicile Java EE 8 pentru a dezvolta aplicații de afaceri care sunt Java EE-compatibile. Utilizați metodele potrivite pentru a optimiza mediul lor Java EE 8. Îmbunătățește rutina de monitorizare a aplicațiilor. Recunoaște factorii critici pentru performanța eficientă a sistemelor de aplicare. Percepe potențialul Java EE 8 atunci când este implementat în alte întreprinderi.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Resin este un server de aplicații Java rapid și de încredere pentru aplicații web care acoperă sute de servere Originar ca servlet și motor JSP, Resin susține astăzi profilul Web, CDI și EJB Rășina include un manager de tranzacții JTA de înaltă performanță, un furnizor JMS, clustering, pooling de conexiuni și o consolă de administrare Rășina este folosită de companii precum CNET, Motorola și Salesforcecom În acest curs, acoperim principalele aspecte legate de instalarea, configurarea, securizarea, optimizarea și gestionarea unui server de aplicații Resin Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere fermă a arhitecturii, caracteristicilor și capabilităților Resin și vor avea practica necesară pentru implementarea și gestionarea propriului server de aplicații Resin Public Administratorii de sistem Dezvoltatori de aplicații web pentru întreprinderi Tehnicieni DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat .
7 hours
Apache TomEE este o stivă certificată Java Enterprise Edition (EE) dezvoltată pe partea de sus a Tomcat (TomEE = Tomcat + caracteristicile adiționale Java EE). Aceste integrări facilitează scrierea codului, testarea logicii de afaceri, configurarea resurselor gestionate de containere și administrarea serverului. În acest training instruit în direct, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze, să gestioneze, să rezolve probleme și să optimizeze un server de aplicație TomEE. Public
 • Dezvoltatori
 • Administratori de sistem
 • Ingineri DevOps
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Java EE Cursuri, Seara Java EE Training, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) Camp, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Training, Seara Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Cursuri, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) Coaching, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Instructor, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Trainer, Java EE Cursuri, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) Clase, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Pe pagina, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) curs privat, Java EE one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions