Cursuri JavaServer Faces

Cursuri JavaServer Faces

Cursurile de formare live JavaServer Faces, online sau la fața locului, conduse de instructor, demonstrează, prin practică interactivă, cum să construiți interfețe de utilizator orientate pe componente cu JavaServer Faces. Antrenamentul JavaServer Faces este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

JavaServer Faces Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
JavaServer Faces este o specificație Java EE și un cadru pentru a construi interfețe de utilizator orientate spre componente. JavaServer Faces este un standard de industrie, utilizat în aplicațiile web la nivel de întreprindere. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze JavaServer Faces pentru a crea aplicații web la nivel de întreprindere. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați o aplicație JavaServer Faces CRUD care se conectează la o bază de date. Validați formularele prin filtrarea intrării și sanitarea producției. Utilizați API-ul JDBC și MySQL pentru a efectua operațiuni pe date. Secure Java aplicații web EE.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana JavaServer Faces Cursuri, Seara JavaServer Faces Training, JavaServer Faces Camp, JavaServer Faces Cu instructor, Sfarsit de saptamana JavaServer Faces Training, Seara JavaServer Faces Cursuri, JavaServer Faces Coaching, JavaServer Faces Instructor, JavaServer Faces Trainer, JavaServer Faces Cursuri, JavaServer Faces Clase, JavaServer Faces Pe pagina, JavaServer Faces curs privat, JavaServer Faces one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions