Cursuri Kotlin

Cursuri Kotlin

Cursurile de instruire locală Kotlin, instruite live, demonstrează prin discuții și practici de manevră cum să creați aplicații profesionale folosind Kotlin Antrenamentul Kotlin este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Kotlin este un limbaj de programare modern, funcțional și orientat pe obiecte bazat pe Java În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze funcții mai avansate pe care le oferă limba de programare Kotlin Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți ce face Kotlin extrem de extensibil și unic față de alte limbi JVM Examinează teme și funcții avansate în Kotlin, inclusiv funcții, clase, delegare, generice, metaprogramare și programare asincronă Public Dezvoltatorii interesați să dobândească o cunoaștere mai profundă a programării Kotlin Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Kotlin este un limbaj de programare statică pentru JVM, Android și browser Public Acest curs este adresat programatorilor și inginerilor interesați de programarea cu Kotlin .
21 hours
Sinoptic
Kotlin este un limbaj de programare modern, funcțional și orientat pe obiecte bazat pe Java În acest training instruit, participanții vor învăța cum să codifice folosind Kotlin, deoarece parcurg conversia unei aplicații Android de la Java la Kotlin Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele programării în Kotlin Codificați propria aplicație Kotlin Conversați o aplicație Android de la Java la Kotlin Utilizați Java de la Kotlin și invers Public Dezvoltatorii de Android interesați de Kotlin Programatori Java interesați de Kotlin Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Kotlin este un limbaj de programare modern, funcțional și orientat pe obiecte bazat pe Java În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească Kotlin pentru a crea aplicații profesionale Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți elementele de bază ale programării orientate pe obiecte Înțelegeți conceptele lui Kotlin Citiți codul Kotlin Codificați propria aplicație Kotlin Public Începători în programare Experienți dezvoltatori de Java interesați de Kotlin Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Kotlin este un limbaj de programare modern, funcțional și orientat pe obiecte bazate pe Java. Este popular pentru Android App și Server-Side dezvoltare.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor Java care doresc să utilizeze Kotlin pentru construirea Server-Side aplicatii web.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Code Kotlin aplicații folosind existente Java cadre, biblioteci și Tooling.
- scrie o aplicatie backend cu cod minim de șabloane.
- compilare Kotlin cod JVM bytecode, JavaScript și Kotlin native.
- Debug și optimizați codul Kotlin.
- test și implementa o cerere Kotlin.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
- pentru a afla mai multe despre Kotlin, vă rugăm să vizitați: https://kotlinlang.org/
35 hours
Sinoptic
Kotlin este un limbaj de programare modern, funcțional și orientat pe obiecte bazat pe Java În această instruire instruită, participanții vor învăța programarea Kotlin în timp ce parcurg crearea de aplicații Android folosind Kotlin Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele programării în Kotlin Codificați propria aplicație Kotlin Construiți, testați, implementați și depanați aplicațiile Android și iOS folosind Kotlin Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
21 hours
Sinoptic
Kotlin este un limbaj de programare modern, funcțional și orientat pe obiecte bazat pe Java În acest training instruit, participanții vor învăța programarea Kotlin în timp ce parcurg crearea unei aplicații Android bazată pe o aplicație existentă pentru iOS Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele fundamentale ale programării Kotlin, utilizând cunoștințele Swift și iOS Construiți un interfață Android cu ajutorul lui Kotlin Public dezvoltatorii iOS și Swift interesați de mutarea aplicațiilor lor pe Android folosind Kotlin Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
Kotlin native este o tehnologie pentru compilarea Kotlin la nativ binare care se execută fără nici o mașină virtuală.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Kotlin pentru a dezvolta o aplicație care ruleaza nativ pe Android, iOS, Mac, Linux, Windows, Rasberry Pi, etc.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- înființat un mediu adecvat pentru dezvoltarea nativă Kotlin.
- creați o aplicație care vizează cele mai populare OSs desktop, dispozitive mobile, și dispozitive încorporate (de exemplu, Raspberry Pi).
- utilizarea Kotlin API pentru a apela diferite cadre, inclusiv cacao Touch pentru iOS.
- Debug și optimizați codul Kotlin.
- test și implementa o cerere Kotlin.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a afla mai multe despre Kotlin native, vă rugăm să vizitați: https://kotlinlang.org/docs/reference/native-overview.html

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Kotlin Cursuri, Seara Kotlin Training, Kotlin Camp, Kotlin Cu instructor, Sfarsit de saptamana Kotlin Training, Seara Kotlin Cursuri, Kotlin Coaching, Kotlin Instructor, Kotlin Trainer, Kotlin Cursuri, Kotlin Clase, Kotlin Pe pagina, Kotlin curs privat, Kotlin one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!