Cursuri LabVIEW

Cursuri LabVIEW

Cursurile de formare live LabVIEW conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să automatizezi aplicațiile de testare, să gestionezi hardware-ul pentru proiectarea sistemului și multe altele cu LabVIEW. Instruirea LabVIEW este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

LabVIEW Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
LabVIEW este un limbaj de programare vizuală pentru proiectarea sistemelor și operațiunile. LabVIEW permite utilizatorilor să automatizeze aplicațiile de testare, să gestioneze hardware-ul pentru proiectarea sistemului și multe altele. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor software care doresc să utilizeze LabVIEW pentru a facilita măsurarea automată și proiectarea sistemului. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați aplicații de sistem de control cu LabVIEW Performanța programării fluxului de date pentru a efectua operațiuni multi-threading și multi-processing. Implementarea programării grafice în ciclul de dezvoltare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana LabVIEW Cursuri, Seara LabVIEW Training, LabVIEW Camp, LabVIEW Cu instructor, Sfarsit de saptamana LabVIEW Training, Seara LabVIEW Cursuri, LabVIEW Coaching, LabVIEW Instructor, LabVIEW Trainer, LabVIEW Cursuri, LabVIEW Clase, LabVIEW Pe pagina, LabVIEW curs privat, LabVIEW one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions