Cursuri MODAF

Cursuri MODAF

Programele de instruire MODAF locale, instruite live, demonstrează printr-o discuție interactivă și o practică de manevră o prezentare generală a utilizării MODAF pentru susținerea achiziției și apoi o descriere detaliată a viziunilor MODAF și modul în care acestea sunt utilizate în dezvoltarea a unei arhitecturi Formarea MODAF este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
MODAF este un cadru de arhitectură întreprinzător recunoscut pe plan internațional, dezvoltat de MOD pentru a susține activitățile de planificare a apărării și de gestionare a schimbărilor. Acest lucru face posibilă captarea și prezentarea informațiilor într-o manieră riguroasă, coerentă și cuprinzătoare, care ajută la înțelegerea problemelor complexe.

Audienta:

- Enterprise Architect s, principalii clienți pentru vizualizările MODAF , care au nevoie să interpreteze corect interpretările standard ale MODAF furnizate acestora și să specifice și să controleze sarcinile necesare creării de vizualizări noi
- Arhitecți care au nevoie de îndrumări cu privire la crearea și schimbul de opinii ale MODAF (inclusiv, de exemplu: principiile arhitecturii, regulile de coerență și criteriile de selecție a instrumentelor)
- Dezvoltatori și ingineri de unelte care implementează arhive de stocare de date pentru stocarea și manipularea elementelor de date MODAF Architecture
- Formatori și educatori care au nevoie de materiale de referință pentru a instrui și sprijini în mod corespunzător tipurile anterioare de utilizatori ai MODAF
- Utilizatorii MODAF care doresc să contribuie la dezvoltarea MODAF
- Managerii care trebuie să înțeleagă ce vizualizări sunt necesare pentru a răspunde la întrebările lor
21 hours
Sinoptic
Acest curs este livrat în 2 module:

Primul modul permite studenților să obțină o imagine de ansamblu asupra utilizării MODAF pentru a sprijini achiziția.

Modulul Secong oferă o descriere detaliată a vederilor MODAF și modul în care sunt utilizate în dezvoltarea unei arhitecturi. Descrie modul în care este aplicat procesul în 6 pași și modul în care informațiile obținute de la părțile interesate sunt interpretate în cadrul modelului MODAF și sunt reprezentate în vederi orientate către utilizatori.
35 hours
Sinoptic
Acest curs oferă o înțelegere solidă în toate aspectele legate de Cadrul de arhitectură al NATO Nu se concentrează pe o anumită viziune sau funcție, ci permite delegațiilor să găsească cu ușurință mai multe informații în documentație și să o înțeleagă cu ușurință Pe parcursul cursului delegații vor face exerciții simple, vor răspunde la întrebări etc Sparx Enterprise Architect este de obicei folosit pe parcursul cursului, dar pot fi folosite orice alte instrumente .
21 hours
Sinoptic
UPDM este o inițiativă a Grupului de Management Obiectelor ( OMG ) pentru a dezvolta un standard de modelare care să sprijine atât Cadrul de Arhitectură al Apărării al Statelor Unite ( DoDAF ), cât și Cadrul Arhitectural al Ministerului Apărării din Marea Britanie ( MODAF ). Standardul de modelare este numit Profilul Unified pentru DoDAF și MODAF ( UPDM ).
Sfarsit de saptamana MODAF Cursuri, Seara MODAF Training, MODAF Camp, MODAF Cu instructor, Sfarsit de saptamana MODAF Training, Seara MODAF Cursuri, MODAF Coaching, MODAF Instructor, MODAF Trainer, MODAF Cursuri, MODAF Clase, MODAF Pe pagina, MODAF curs privat, MODAF one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!