Cursuri MODAF

Cursuri MODAF

Programele de instruire MODAF locale, instruite live, demonstrează printr-o discuție interactivă și o practică de manevră o prezentare generală a utilizării MODAF pentru susținerea achiziției și apoi o descriere detaliată a viziunilor MODAF și modul în care acestea sunt utilizate în dezvoltarea a unei arhitecturi Formarea MODAF este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

MODAF Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
MODAF este un cadru de arhitectură pentru întreprinderi recunoscut la nivel internațional dezvoltat de MOD pentru a sprijini activitățile de planificare a apărării și de gestionare a schimbărilor. Face acest lucru permițând captarea și prezentarea informațiilor într-un mod riguros, coerent și cuprinzător care ajută la înțelegerea problemelor complexe.

Audienta:

- Enterprise Architect s, principalii clienți pentru vizualizările MODAF , care trebuie să interpreteze corect vizualizările MODAF standard oferite acestora și să specifice și să controleze sarcinile necesare pentru a crea noi vizualizări
- Modelatorii de arhitectură care au nevoie de îndrumări pentru crearea și schimbul de vizualizări MODAF (inclusiv de exemplu: principii de arhitectură, reguli de coerență a vizualizării și criterii de selectare a instrumentelor)
- Dezvoltatori de instrumente și ingineri care implementează depozite de date arhitecturale pentru stocarea și manipularea elementelor de date de arhitectură MODAF
- Instructorii și educatorii care necesită materiale de referință pentru a instrui și sprijini în mod corespunzător tipurile anterioare de utilizatori MODAF
- Utilizatorii MODAF care doresc să contribuie la dezvoltarea MODAF
- Managerii care trebuie să înțeleagă ce opinii sunt necesare pentru a răspunde la întrebările lor
21 hours
Sinoptic
Acest curs este livrat în 2 module:

Primul modul permite studenților să obțină o imagine de ansamblu asupra utilizării MODAF pentru a sprijini achiziția.

Modulul Secong oferă o descriere detaliată a vederilor MODAF și modul în care sunt utilizate în dezvoltarea unei arhitecturi. Descrie modul în care este aplicat procesul în 6 pași și modul în care informațiile obținute de la părțile interesate sunt interpretate în cadrul modelului MODAF și sunt reprezentate în vederi orientate către utilizatori.
35 hours
Sinoptic
Acest curs oferă o înțelegere solidă în toate aspectele legate de Cadrul de arhitectură al NATO Nu se concentrează pe o anumită viziune sau funcție, ci permite delegațiilor să găsească cu ușurință mai multe informații în documentație și să o înțeleagă cu ușurință Pe parcursul cursului delegații vor face exerciții simple, vor răspunde la întrebări etc Sparx Enterprise Architect este de obicei folosit pe parcursul cursului, dar pot fi folosite orice alte instrumente .
21 hours
Sinoptic
UPDM este o inițiativă a Grupului de Management Obiectelor ( OMG ) pentru a dezvolta un standard de modelare care să sprijine atât Cadrul de Arhitectură al Apărării al Statelor Unite ( DoDAF ), cât și Cadrul Arhitectural al Ministerului Apărării din Marea Britanie ( MODAF ). Standardul de modelare este numit Profilul Unified pentru DoDAF și MODAF ( UPDM ).

Upcoming MODAF Courses

Sfarsit de saptamana MODAF Cursuri, Seara MODAF Training, MODAF Camp, MODAF Cu instructor, Sfarsit de saptamana MODAF Training, Seara MODAF Cursuri, MODAF Coaching, MODAF Instructor, MODAF Trainer, MODAF Cursuri, MODAF Clase, MODAF Pe pagina, MODAF curs privat, MODAF one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions