Cursuri NetBeans

Cursuri NetBeans

Cursurile de instruire NetBeans live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează prin practică interactivă cum să utilizați NetBeans pentru dezvoltarea de aplicații Java. Antrenamentul NetBeans este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NetBeans este cunoscut și sub numele de Apache NetBeans. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

NetBeans Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Apache NetBeans este un mediu de dezvoltare integrat (IDE) open-source pentru Java. Acesta oferă un set de componente software modulare numite module pentru a simplifica dezvoltarea aplicațiilor.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor care doresc să folosească NetBeans pentru a dezvolta aplicații cu Java și alte limbaje de programare.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aflați despre NetBeans și cum funcționează. Aflați cum să utilizați NetBeans în programarea Java. Utilizați NetBeans pentru a crea șabloane și proiecte.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana NetBeans Cursuri, Seara NetBeans Training, NetBeans Camp, NetBeans Cu instructor, Sfarsit de saptamana NetBeans Training, Seara NetBeans Cursuri, NetBeans Coaching, NetBeans Instructor, NetBeans Trainer, NetBeans Cursuri, NetBeans Clase, NetBeans Pe pagina, NetBeans curs privat, NetBeans one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions