Cursuri Node.js

Cursuri Node.js

Cursurile de instruire live Nodejs, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practică de manevră alegerile de design care fac Nodejs unic, modul în care aceasta schimbă modul în care sunt construite aplicațiile și modul în care sistemele de aplicații funcționează cel mai eficient în acest model Formarea Nodejs este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Node.js Subcategories

Node.js Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
56 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat să aducă un începător în Java Script la un nivel în care acesta sau el să poată intra pe piață ca dezvoltator Java Script.

Cursul este intens și complet „practic”
35 hours
Sinoptic
Obiectivul cursului: Mean stack este o soluție fullstack JavaScript care vă ajută să scrieți aplicații web scalabile, robuste și întreținute rapid și ușor folosind MongoDB, express, AngularJS și Nodejs Până la sfârșitul acestui curs de instruire intensivă, elevii vor putea: Stocați datele în baza de date MongoDB bazată pe documentație NoSQL, care aduce performanță și scalabilitate Utilizați Nodejs, platforma de servere construită pe timpul de execuție Google V8 pentru a construi aplicații de rețea rapide și scalabile Utilizați Express, o aplicație simplă, dar puternică de dezvoltare a aplicațiilor web HTTP construită pe partea de sus a Nodejs Utilizați cadrul AngularJS care oferă date declarative, douăzeci de date obligatorii pentru aplicațiile web Profitați de paradigma "fullstack JavaScript", de exemplu, să stocați documente în format JSON în MongoDB, să creați JSON interogări în Nodejs / Expressjs și să trimiteți aceste documente JSON înapoi la un frontal Angular Familiarizați-vă cu cele mai recente tendințe de dezvoltare a aplicațiilor web din industria IT .
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat cu următoarele obiective:

- Node.js concepte fundamentale
- Motoarele V8 ale motorului
- Administrarea aplicațiilor Express .js
- Monitorizarea performantei
- Administrarea procesului

Acest curs vizează înțelegerea instrumentelor și conceptelor necesare pentru administrarea aplicațiilor Node.js /Expres.js, înțelegerea și monitorizarea performanței într-un mediu de motor V8.
21 hours
Sinoptic
Prezentare generală

Node.js este o platformă pentru a construi cu ușurință aplicații de rețea rapide și scalabile. Aflați cum să utilizați modelul de I / O non-blocat, bazat pe evenimente, pentru a construi aplicații în timp real cu date extinse care rulează pe dispozitive distribuite. Vom explora opțiunile de design care fac Node.js unic, modul în care aceasta schimbă modul în care sunt construite aplicațiile și modul în care sistemele de aplicații funcționează cel mai eficient în acest model. Aflați cum să creați un cod modular care este robust, expresiv și clar. Înțelegeți când să utilizați apeluri de apel, emițătoare de evenimente și fluxuri. Utilizați fluxurile pentru a manipula cu ușurință datele care ar fi imposibil de încadrat în memoria aplicației. Obțineți încredere în erorile de manipulare în mod eficient pentru a asigura fiabilitatea runtime. Cursul are exerciții extinse de laborator pentru a întări conceptele și tehnicile acoperite.

Obiective

La finalizarea acestui curs, elevii vor putea:

- Înțelegeți cu claritate alegerile de design ale platformei care au condus la alegerea unui Node.js pentru o buclă de evenimente și ce înseamnă acest lucru pentru aplicațiile construite pe această fundație.
- Înțelegeți compromisurile unice prezente în programarea bazată pe evenimente.
- Creați modulele Node.js și modularitatea codului expres într-o aplicație.
- Înțelegeți modelele de control al fluxului de bază din Node.js și știți când este potrivit să utilizați apeluri de apel, emițătoare de evenimente sau fluxuri.
- Creați și manipulați eficient tampoanele.
- Înțelegeți modul de gestionare a stării de eroare și știți când trebuie să iasă un proces din cauza unei erori.
- Construiți aplicații de rețea cu Node.js
14 hours
Sinoptic
Public:

Oricine este implicat în furnizarea de servicii IT și suportul de producție
14 hours
Sinoptic
Obiective

Acest curs a fost creat cu următoarele obiective:

- Explorați și înțelegeți toate caracteristicile și funcționalitățile platformei webstorm pentru Node.js
- Explorați și înțelegeți toate caracteristicile și funcționalitățile managerului procesului de producție pm2
- Explorați și înregistrați logarea cu Winston.js

Public

Participantul tipic pentru acest curs include manager de proiect, analist, dezvoltator sau orice alt profil de care are nevoie

- Pentru a avea o bună înțelegere a structurii unei aplicații și a mecanismelor de implementare
- Pentru a realiza sarcinile și configurația mediului de instalare / producție / arhitectură
- Pentru a putea evalua calitatea codului, efectuați depanarea, monitorizarea
- Pentru a implementa o producție avansată, cum ar fi Logging

Livrare

Acest curs este un amestec de prezentări și mâini pe practică. Cele mai multe dintre concepte sunt descoperite prin citiri de cod, exerciții și laboratoare.
21 hours
Sinoptic
Public: De obicei, un Manager de Proiect, Aanalyst, Programator sau oricine are nevoie de: Explorați cadrul și arhitectura nodejs Explorați Expressjs ca o soluție pentru dezvoltarea web Evaluați Nodejs și Expressjs ca soluții pentru dezvoltarea web Avantaje și dezavantaje asupra Java Pentru a avea o bună înțelegere a structurii unei aplicații și a mecanismelor de implementare Pentru a efectua sarcini de instalare / producție / arhitectură și configurare Pentru a putea evalua calitatea codului, efectuați depanarea, monitorizarea Pentru a implementa o producție avansată cum ar fi Logging Obiective: Explorați avantajele și caracteristicile Nodejs (în comparație cu Java) Explorați Expressjs: Arhitectură, administrare (În comparație cu Java EE) Explorați și apreciați toate caracteristicile și funcționalitățile platformei webstorm pentru Nodejs Explorați și înțelegeți toate caracteristicile și funcționalitățile managerului procesului de producție pm2 Explorați și înregistrați logarea avansată cu Winstonjs Descriere: Cursul este în mod normal 3 zile (7 ore pe zi) și are un accent deosebit pe mâini pe practică Majoritatea conceptelor sunt descoperite prin citiri de cod, exerciții și laboratoare .
21 hours
Sinoptic
Java Script este un limbaj de programare conceput pentru manipularea unei pagini web. Bootstrap este cel mai popular cadru HTML , CSS și JS pentru dezvoltarea primelor proiecte responsive și mobile pe web.
14 hours
Sinoptic
Seneca este un cadru microservicii pentru Node.js

În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța fundamentele Seneca pe măsură ce trec prin exemple practice de construire de servicii micro cu Seneca.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Aflați fundamentele Seneca
- Utilizați Seneca pentru a construi servicii micro

Public

- Dezvoltatori
- Programatorii

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Sfarsit de saptamana Node.js Cursuri, Seara Node.js Training, Node.js Camp, Node.js Cu instructor, Sfarsit de saptamana Node.js Training, Seara Node.js Cursuri, Node.js Coaching, Node.js Instructor, Node.js Trainer, Node.js Cursuri, Node.js Clase, Node.js Pe pagina, Node.js curs privat, Node.js one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!