Cursuri Protractor

Cursuri Protractor

Instruire locală, instruit în direct Cursurile de instruire a cursanților ghidează participanții pas cu pas prin dezvoltarea testelor de protractor împotriva unei aplicații web de probă unghiulară într-un mediu de laborator viu Pregătirea proorocilor este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie și să mențină testele aplicațiilor Angulare Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Decideți strategia cea mai potrivită pentru testarea unei aplicații Angulare Efectuați testarea unităților, testarea componentelor, testarea A / B și capătul final pe o aplicație Angular Alegeți instrumentele potrivite pentru lucrare: Jasmine, Karma, Protractor, Mocha, etc Scrie teste în Protractor și Jasmine Executați și depanați testele cu Karma și Protractor Creați o suită de testare menținută Folosiți cele mai bune practici pentru testarea unităților în Angular Public Testeri Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Angular merge prin diferite nume și versiuni, și anume: Angularjs, AngularJS, AngularJS 1, Angular 1, Angular 2, etc Pentru a personaliza versiunea folosită în acest training, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Protractor este un cadru de testare de automatizare end-to-end pentru aplicatii angulare si AngularJS. Acesta este folosit pentru a rula teste împotriva aplicațiilor Web, interacționează cu ei ca un utilizator ar: prin completarea formularelor, făcând clic pe elemente, și navigarea de la pagina la pagina.

în acest instructor-condus, de formare live, participanții invata prima mana să scrie teste Protractor împotriva unui eșantion de aplicare Web angular într-un mediu de laborator live.

până la sfârșitul acestui curs, participanții vor fi dobândit competență în Protractor și să fie confortabil

- crearea propriilor teste de automatizare pentru aplicatii unghiulare.
- integrarea Protractor în fluxul lor de lucru existent de dezvoltare.
- asigurându-se că testele lor sunt curate și întreținabile.
- running Protractor cu sau fără seleniu pentru a conduce comportamentul browser-ului.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
Sfarsit de saptamana Protractor Cursuri, Seara Protractor Training, Protractor Camp, Protractor Cu instructor, Sfarsit de saptamana Protractor Training, Seara Protractor Cursuri, Protractor Coaching, Protractor Instructor, Protractor Trainer, Protractor Cursuri, Protractor Clase, Protractor Pe pagina, Protractor curs privat, Protractor one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!